2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün sağlık ocağında aşıdan önce kan tahlili yaptılar sımdı internetten sonucları aldım bazı degerler dusuk yuksek cıkmıs yaa ınternetten bakıyorum ama doktor yorumu lazım kontrolümde haftaya mesaj attım bakalım doktoruma musaıt oldugunda baksın dıye inşallah sorun yoktur

aşı kolumda ağrıyor ama cok fazla değil dün sorulmuştu oynamayacak kadar değil yani ağrı kesici içmedim :)

Büyüyen yatak nasıö birşey bilmiyorum bir araştırıyım onu benim beğendimğimde 1100 lira falan park yatak olan

Yuvarlaklar çok güzel ama benim beğendiklerim aşırı pahalı 2000 civarı hep.

Büyüyen yatak nasıö birşey bilmiyorum bir araştırıyım onu benim beğendimğimde 1100 lira falan park yatak olan
aynen canım bende o fıyatlara cıkınca karar vermıstım büyüyen yatak yanında altında cekmecelerı var sonra genc odasına dönüşebiliyor çekmeceleri çıkı yatak büyüyor dolabıyla tamamlayınca tam oda oluyor :) hem asansörlü hemde sallanıyor canım
caploonba dan alalım diyor eşim orda fıyatalr 2000 buluyor çilek mobilyadada 1500 tl civarı buyuk sehırdeysenız mobılyacıalrdan daha uyguna alabılırsınız

Canim ben ikeadan ahşap bi park yatak tarzı aldım bebek ayaklanincaaşağı alabiliyorsun fiyatı da uygun
Canım yatak almıcam ben. Benim kp bebek odasını kendi yapıyor yatak bitmişti hatta dolap ve çekmecelikler yapılcak. Sadece az önce attığım beşiği alıcam. İç tekstille birlikte 850 tl dediler.

Park yatak canım kiminle konuşşam çok mennun pratik. Gece benim yamımda gündüz ise odaya çıkarıcam.

yok yapmayı düşünmüyorum çünkü ayrı odada yatırmayı düşünmüyorum o yüzden oda yapmıcam yatak ve şifonyer almayı düşünüyorum şimdilik :)
Ben evlendiğimden beri ütü çamaşır odasınolarak bi odayı boş bırakmıştım orası olacak inşallah. Senin için o büyüyen yataklr çok ideal ozaman canım

Kızlar bebek arabası baktınız mı hiç
Ben bakıyorım sürekli canım traventel sistem alıcam birakçtene beğendim bazıları gereksiz gösterişli sanki bebeğin konforundan ziyade gösteriş gibi duruyor utanırım bende öyle şeylere oyuzden araştırma ya devam ediyorum hem kullanışlı hemde mütavazi dursun istiyorum

Ben evlendiğimden beri ütü çamaşır odasınolarak bi odayı boş bırakmıştım orası olacak inşallah. Senin için o büyüyen yataklr çok ideal ozaman canım
bende öyle düşünüyorum şimdilik yatak odamızın şeklini değiştirip ölçüleri de aldık sığıyor
zaten kirada oturuyorum ev 3+1 ama bır odamız köpek kediler için 1 odada da misafir odası annem ve kv kalacagı ıcın bır sure orayıda onlar kullanır, kendi evimizi alırsak bir iki yıl içinde direkt oraya odasını yaparım :)
ayrı yatamam ben diye düşünüyorum :)

Bendd o yataklardan düşünüyorum cnm. Diğer bgndiklermde aklim kalck ama olsun biraz ayaklanmaya başlasa duser yavrum. Bu oyun parklilar guzel bi arkdas da tavsiye etti bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…