2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendd o yataklardan düşünüyorum cnm. Diğer bgndiklermde aklim kalck ama olsun biraz ayaklanmaya başlasa duser yavrum. Bu oyun parklilar guzel bi arkdas da tavsiye etti bunu
Çok kullanışlı canım ben kuzenlerimden yakınen biliyorum birinin 2 birinin 3 yaşında yavruları ben bizzat ilgilendiğin için yeğenlerimle çok Emin’im park yataklar konusundan İnan o beşiklerde hiç yatmadılar hepsi yer kaplıyor diye kaldırdı ayaklanmaya başlayınca düştüler çünkü park yatağa döndüker

Sevindim iyi olmanıza çocuklar hasta olmasın ya nasıl zor oluyor çok iyi anlıyorum seni,benim oğlumda iyi çok şükür muz yedire yedire ishalimiz geçti çok şükür gidiyo bakalım kreşe birinci dönem her ay bi antibiyotik içti nerdeyse o kadar üzüldüm ki bide alerjik astımolunca en ufak bi burun akıntısı soğuk algınlığında ciğerlere indi hatta 12 tane iğne bile yedik,şimdi annem incir zeytinyağı kürüne başladı bakalım çok balgam söktürüyo inşallah şifa olur.

Benm yatak odam kucuk salon bı oturma odası var. Eski evim çok iyiydi giyinme odam bile. Vardı. Mecbur park besiklerden alcm diğer begndigum yatakli çekmeceli olanlar sigmaz

Benim kızımın mobilya yatağı var, beyaz. Erkeğe de kıza da farketmez yani. Ama iki gün bile kullanmamışımdır. Şimdilik park yatakların bir tık küçükleri var ayakları tekerlekli olan ondan alacağım, 1,5 yaşına kadar idare eder o. Park yataklar hacıyatmaz gibi sallanıyor, bunlar beşik gibi. Hem düşünüyorum tekerlekli ve çok enli olmadığından salona, odaya mutfağa gelir yanımda durur. Biraz büyüyünce ranzalı yatağa gider o da. Ablalarının yanına

Kizlar 2 3 gündür yatakdan kalmaktan zorlanıyorum sol tarafına yatıyorm ama sabah kalktm mi sag tarafim tas gibi batıyor zor adim atıyorum. Uykudan hiç kalkmayan bn gece kaç defa kalktim. Sizde de böyle oluyor mu. Yavrum uykuyu sevmicek galiba anne yeter uyudun mu demk istiyor acaba

Canım benim de bu cumartesi pazar sanki sol tarafıma sopa yemiş gibiydim. Bana öyle geliyordu ki morarmış orası. Tabi görünürde birşey yoktu, hiçbir yere de çarpmamıştım. Bir kaç.gün ağrıdı geçti kendiliğinden

Eğer doğumda vs bi sıkıntı olursa ücretsiz oluyor,gittiğiniz hastanede yoksa başka bi hastaneye geçseniz bile ücretsiz oluyor..benim yeğenim 2 sene önce doğduğunda hastanenin yoğun bakımı yetersiz geldiğinden başka bir özele sevk ettiler..sadece devletin ambulansı ile götürülmesi gerekiyormuş sevk durumunda..inşallah böyle bir şeyd gerek kalmaz ama tedbirli olmak en iyisi

ben park yatakları sevemedim bir türlü
tecrübeli arkadaşlarım park yatak önerdi ama içime sinmeyen bir şeyi de almak istemedim
arkadaşım kendi kızının beşiğini vermeyi teklif etti
1-2 ay kullanmadı dedi sapasağllamış onu alabilirim
oda yapmayı düşünüyorum
çünkü onun eşyalarını koyacağım bir yerim yok boş odam var yatağı da büyüyenlerden aldım mı sorun olmaz diye düşünüyorum

arkadaşımdan almazsam da vazgeçebilirim
bu beşikten almayı düşünüyorum
hem sallanıyor hem kademeli aşağı kadar inebiliyor park yataklar gibi sallnıyor da hafifte

Yatakda bir sure duz yattikdan sonra geçiyor. M bnm böcügum çok hareketli yA . Bn yatincs soluma rahat hareket edemiyor galiba

Ayrı yatmK konusunda bende çok kararsızım yatamam gibi geliyor ama sonra düşünüyorum. Ben çokkk çok uzun süre annemlerle aynı odada yattım ergen olduğum dönemde bile uyuyamayıp onların yanına gittim hep annemle koyunkoyuna uyudum. Haliyle tek başıma kalımca hep korktum ne gündüz ne gece evde tek başıma kalamadım odamda bile , yeni yeni 1 senedir kalabiliyorum. Ünide kuzenimle kalırdım onun yanına gider saçının ucunu tutardım korkunca:) galiba çok uzun sene annemlerle birlikte uyuduğumdan güvensiz kaldım. Pişmanmısın dersen asla , annemi 18 yaşındayken kaybettim ben iyi ki uyumuşum diyorum:)
Bakıyorum ama sadece bakıyorum travel sistem pusetli istiyorum ama hangisi iyi kullanışlı bilemedim
Ayy bendee sadece bakıyorum karar veremiyorum. Beğendiklerim çok pahalı kıyamıyorum. Bulunduğum yerin al bebek arabanı gez’lik bi durumu yok, anca avm lerde kullanılır. Bunun için de 4-5 bin vermeyim diyorum ama gözümde diğerlerini beğenmiyor napıcam bilmiyorum ilk tercihim anex marka sanırım, ondan vazgeçersem mamaspapas ta çok iyi bi araba
Ayy ne aldınn kızzz ne çabukkkk :)))

ben de önce yan beşik sonra park yatağa almayı düşünüyorum. yan beşik ilk 6 ay sürekli emzirildiği için çok rahat oluyormuş.

Anex türkiyede bende sordum 5,500 liraydı sanırım burda 2,500 geliyor ama bana çok kaba geldi sanki uzaylı araçı gibi:)

İnş cnm ztn krese giden cocuklar anında hastalık kapıo bnimkide arada oyun grubuna gidiodu hemen kapmisti şu ara goturmuorum. ödüm patladı bna bulasicak diye bakalım simdilik kapmadim bnde idrar enfeksiyonu sırasında okadar antibiotik aldimkaldimki vücut bağışıklık kazandı heraldi

Bende beşik almayı hiç düşünmüyorum canım yatak en güzeli

Ben bazı geceler hatta bazen üstüste oluyo sabaha karşı 4 bucuk civarı uyanıp 6 ya kadar dönüyorum. Sanırım bizi alıştırıyolar çünkü hep aynı saate denk gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…