2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sizlere bi sorum olucak öğretmen olduğum için doğum öncesi iznim yaz tatiline denk geliyo malesef
bu 8 haftalık süreyi şu sıralarda kullanamaz mıyım acaba
bana sadece 10 gün rapor verdiler

Anex türkiyede bende sordum 5,500 liraydı sanırım burda 2,500 geliyor ama bana çok kaba geldi sanki uzaylı araçı gibi:)
Yaaa ordaa çok uygunmuşşş fiyatı. Ben beğeniyorum ya ne bileyim. Genelde minik şeyleri çok çok sevmem ben canımmonyğzden hoşuma gidiyor o. Aslında en çok mima yı beğeniyorum ama oda 7000 faşan buluyor ondan direkt eledim onu

Bebek arabasi almayi dusunenler icin soyluorum, kızıma daha once çok arastrip Kraft twist rlx travel sistem bebek arabası almıştık oğlumda da kismetse onu kullanmak istiyorum. Arabadan memnun kaldık hem puseti olması pusetin aynı zmnda oto koltugu olması , büyük oturma kısmının portbebeye donusmesi tatilde çok avantaj sağladı 3 aylıkken tatile gittigimizde hep geceleri portbebede uyudu. Bizim için tek dez avantaji bizim kız
Yaşına göre boyu uzun gittiğinden büyük oturma kısmında bi süre sonra daralmaya başladı sadece o kısmı bna biraz dar geldi daha genis olabilirdi yoksa memnun kldik. 3 yasindada biraz binebildi sora ekstra baston aldik.

Sizin baktıgınız xari modeli mi 7000 i bulan acaba zigi modeli var uçaktaki kabine sığıyomuş katlanınca o kadar pahalı değil o çünkü

sizlere bi sorum olucak öğretmen olduğum için doğum öncesi iznim yaz tatiline denk geliyo malesef
Doğum oncesi izin almak zorunda degilsin 32. Haftada çalışabilir raporunu alip verirsin dogum gerceklesince dogum izinin baslar oncesi ve sonrasi birlikte kullanirsin. Ben 37+1 de dogum yaptim ve dogum iznim 16 hafta olarak o tarihte basladi.

ne yazık ki öyle bir durum yok
ama hastaneyle görüşüp devlet hastanesi kadın doğumdan heyet raporu alabilirsin

yaa ben 360 derecek dönen arabalara çok baktım ama
pusetiyle katlanmıyor olması dezavantaj gibi geldi
sen tek başına mı kullandın yoksa eşinle falan mı gezdiniz genelde

ben kolay katlanabilen ve hafif bir araba düşünüyorum
ayrıca kangurulardan ıstıyorum en rahat olanlarından benım sag dırsekte sınır sıkısması var onu costurmamam lazım tabi paşamız kangurudan hoslanırsa :)

yaa ben 360 derecek dönen arabalara çok baktım ama
pusetiyle katlanmıyor olması dezavantaj gibi geldi
sen tek başına mı kullandın yoksa eşinle falan mı gezdiniz genelde

Tek de gezdim esimle de gezdirdik ama katlanmiyor derken onu anlamadım puseti çıkartıp alt kısmı tamamiyle katlaniyor araba arkasına rahatlıkla koyabilirsin.sen puset ustundeyken bütün halinde katlanmasindanmi bahsediosun?

benden sıze nacizane tavsıyem
kımseden kullanmalık bırseyı ödunç almayın
mesela abınız ablanız arkadasınız beşik mi verecek, alın kullanınn ama verırken kullandıktan sonra gerı verırsın derse almayın
o esyaların basına hep bısey gelıyo
gıdın butcenıze uygun bısey alın ama sızın olsun
benım ılk cocugumda bı arkadasım cok ısrar ettı besık vereyım kullan zaten 5-6 ay kullanılıyo
evlerımzde cok yakın
ıyı tamam dedım
o besık cizildi soyulkdu vıdasına bıseyler oldu
verırken tamır edıp verdık aldgmz gıbı ama bosuna strees yasadım

bı arkadasım sut sagma makınesı verdı, ben emzırıyodum da heves ettım sagarım belkı dıye
belkı 2-3 kere kullandım
sagacak kadar tasmıyodu sutlerım
bozuldu makıne ben şok
bıdaha yetkılı servıs bılmem ne yaptrp verdım hemen
kendıme de lansınoh cıft baslıklı aldım ıse baslarken de kullanırım dıye
ben de onu sonra bırıkı arkadasıma verdım
suan kımde nerde calısıyo mu bılmıyorum
kısmetse yenı alıcam bunda da

son olarak da yıne bı arkadasım ılla bebek arabasını vereyım kullan dedı
ay yok dedım alcaz zaten de kışa gelıyodu hemen almam sonra alırım dıye almamstm hemen
oncekı evımde büyüktü bebek arabasını hep evde kullandım
bı de asırı pahalı bı araba
tutma yerının sungerı bana verdıgınde bıraz acılmstı ben de evde kullanınca tamamen cıktı
yanı kullanımına engel bırsey yok ama
emanetse soncta aldgım gıbı vermek ısterım
sonra dedım kı yoook arkadas bırdaha kımsenın bırseyını almam
heee al senın olsun vs dıyosa alırım gönlumce kullanırım
ama emanetse noooooooo

yurutes verelım dedı bı akrabamız ıyı bıse almslar
ayyy yok dedım gıttım 50-60 lıralık aldım kullandı kızım
sonra attım çöpe agzı burnu yamıldı basıt bıseydı

benım de agrım oluyo canım
ama nereyı okusam herseye normal yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…