2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sizlere bi sorum olucak öğretmen olduğum için doğum öncesi iznim yaz tatiline denk geliyo malesef
bu 8 haftalık süreyi şu sıralarda kullanamaz mıyım acaba
bana sadece 10 gün rapor verdiler

geçmıs olsun canım
neydı rahatsızlıgın ben kacrdım sanırım

o ıznı oncesınde kullanamıyorsun normalde
ama devlette farklıysa ögretmen arkadaslar varsa onlar daha ıyı bılır

Baktım ama hiç kafama göre bir sey bulamadım. Rahat hafif olmasını istiyorum ama herkes travel sistem büyük arabaları öneriyor. Gündüz istesem nasıl onunla bir yere giderim bilmiyorum

ben chıcco lıtle way almstım
baston puset tarzı
hafıf bı araba
kızım 4,5 yasında hala bazen kullanıyoruz markete vs gıderken
ama bu sefer daha kapsamlı bırsey ıstyrm
gercı toplu tasıma vs bı yere gıdılcekse de hafıf seyler daha pratık
bu dedıgımı tek elle tasıyıp dıger kucagında bebekle enazndan merdıven vs ınılırdı

kanguru aldım ben bı de bı arkadasımınkını denedım
evden annemlere gıdıyodum zaten yurume en fazla
hafıfte yokus gıbı
hıc kullanamadım cok zorlandım
bı de benım kız ılk zamanlar cok kıloluda degıldı
ama kullanan cok guzel rahat kullanıyo

Park yatak canım kiminle konuşşam çok mennun pratik. Gece benim yamımda gündüz ise odaya çıkarıcam.

ben de ıkı tane park yatak var
bırını annemlere almstım ılk kızımda
nasıp olursa bu seferde onları kullanırım ınsallah

tavsıyem kapılardan gecıreceksen olculerını bır tık kucuk al
benım bı tanesı buyuk mesela
yanls hatrlamıyosam kapıdan gecmıyodu eni genıs oldugu ıcın

Sizin baktıgınız xari modeli mi 7000 i bulan acaba zigi modeli var uçaktaki kabine sığıyomuş katlanınca o kadar pahalı değil o çünkü
Xari modeli evet indirimli hali şase başlangıç paketi vs 4600 lira 1500 lira da ana kucağı. İkisi bir satılmıyor. Ana kucağıda şart olduğundan 7000 oluyor. Zigide de aynı sorun canım
Ben wellgro q3 düşünüyorum ama memleketime gidicem orda gezicem canlı bakicam
O modeli bilmiyorum duymadım bi arŞtırayım bakayım. Aslında aktif araç varsa bebek arabasından ziyade oto koltuğu daha önemli .

ne dertlıymısım arkadas belkı bende sorun vardı bılmıyorum da emanete bakıs acım bu:)
bende kesınlıkle aynı seyı dusunuyorum esıme de dedım gerı verırsınız dıyen kımseye ok alırız sızden deme nasılsa ıkıncıyı dusunuyoruz kımseden almaya gerek yok

Beneto baston tipi. Çok kolay toplanıyor, tekerlekleri sokakta kayarak gidiyor hiçmi hiç zorlamıyor, kumaşı organik. Fiyatı da makul, pahalı arabamı arkadaşıma verdim, hafif olsun kolay gitsin benim edindiğim tecrübe bu .

Kızlar biraz ev işi yapsam hemen sağ kasık ta başlıyor ağrı çekilme böle olursa evleri pislik goturcek

Dün arkadasım geldi bana kanguru ile ergonomik dedi kilosunu sana azaltıyormuş çok rahat dedi. Farkli bişi dedi. Kızı 10 aylık binmiş otonüse gelmiş

Toplu taşıma aracına bşnebilirmiyiz onunla sen biniyormuydun

Aaa evet doğru söylüyorsun düşünsene aldın geldin bir baktın kapıdan geçmiyor. Ne sinir bozucu

Ergo sıfır ayından olanları öneririm canım. Onda bebek bacaklarını tam açtığı için kalça.çıkıklarında filan iyiymiş kullanmak. Bir de alışınca çok rahat oluyor

evet tek parça kapanmasından bahsediyorum
tek başıma zorlanırım diye düşünüyorum

gazelim_24 şans işi emanet
bir de aldığın kişi önemli
mesela ben görümcemden iğne bile istemem
Yalnızca 1 tane arkadaşım var o da kız kardeşim gibi
istersen ver istersen verme ddiği için öyle ki onndan da tam emin değilim alıp almama konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…