2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben boyle seylere takilmadigim icin benim icin farketmez

Ağrım hiç yok canım. Kusma,ishal,bir de aç bebeğin ısrarlı tekmelemesi. Bebiş aç kalıyor diye endişe ediyorum normal halimde takmam ki bu durumları en fazla zayıflarım biraz der geçerim.
Süt muz falan yiyebiliurmusjn yada patates haşla canım hem mide bulantına hemde ishale iyi gelir bebişde doyar

ben ılk aylarda hıc ıcmedım gecen ay kontrole gıttıgımde ıcebılırmıyım dedım gunde 1 2 fıncan ıcebılırsın sorun olmaz dedı :) bende haftada 3 fıncan maksımum ıcıyorum

kahvenin çocuğun düzenini bozduğunu söyleyen doktorlar var canım çok çekiyor ama bir bu kadar daha içmemeye çalışacağım. doğumdan çıkar çıkmaz ilk yapmak istediğim Türk kahvesi içmek

Netten aldım canim bende bi yere gitmiyorum çocukla işkence oluyor inan ki bi denicem bakalım nasılmış bu gelsin pusetle hamak beşik de alicam yavaş yavaş yapayım diyorum birden yük binmesin diye
Bir gelsin bak hosuna giderse bende alayim ama digerlerini nasip olursa haziran gibo alirim insalalh

Kan ilaçı çok iştah açıyor zaten canım almamız muhtemel buradaki dktr kilo alırsın herkes Yok dedi kullanmana ama ben yinede Türkiye’ye gelince alıcam takrar

Ben boyle seylere takilmadigim icin benim icin farketmez
bende takılmam cnm ama ilk defa böyle bir özel zaman özel ana denk geldi ve bu bebeğimi bu hamıleliğim bizim beklemediğimiz anda bize süpriz olmustu sok etkısı yaratmıştı oğlum küçükdü düşünmüyorduk sonradan d amutlu olduk hoşumuza gitti 4.yılsda 4 kişi olmak

Ay çabuçak geçse şu kalan haftalarda biran evvel alsak kuzağımıza hayırlısıyla çok sabırsızlanıyorum ben

Çok güzel olur cnaım ilerleyen yıllarda erkeklerin yıldönümü unutma alışkanlığı var :) Gerçi ben hiç tarih tutamam aklımda eşinin unutma ihitimalide kalmaz:)

Benim doktorum kabul etmiyor gereğinden fazla girmeyi. Riskli gebelik uzmanları gereksiz yere ultrasonu girmeyi otizm ile ilişkili oldugunu söylüyorlar. Bence sizde fazla girmeyin şayet bir sıkıntınız yoksa.

Benim doktorumda riskli gebelik uzmanı, uzun süreli 15-20 gibi, olmadığı sürece bir sakıncası olmadığını, günlük hayatta çok daha fazlasına zaten maruz kaldığımızı söyledi. Tabi sıkıntı yoksa girmeye de gerek yok. Bir kere düşüğüm olduğu için biraz tedirgin geçiriyorum hamileliğimi. Hareketler sıklaşınca artık benimde sürekli girmeme gerek kalmaz. Teşekkürler tavsiyeniz için :)

kahvenin çocuğun düzenini bozduğunu söyleyen doktorlar var canım çok çekiyor ama bir bu kadar daha içmemeye çalışacağım. doğumdan çıkar çıkmaz ilk yapmak istediğim Türk kahvesi içmek
zaten dogumdan sonra ıcırıyorlamıs sanırım ıstemesekte :)

Saol cnm bnde yarın yptirim diorum haftaya ablamın düğünü var haftyaa kadar agrisi falanda klmaz heraldi

Kan ilaçı çok iştah açıyor zaten canım almamız muhtemel buradaki dktr kilo alırsın herkes Yok dedi kullanmana ama ben yinede Türkiye’ye gelince alıcam takrar
iştahım aynı aslında hamıle kalmadan once cok ıstahlıydım hamıle kalınca kesıldı
bıde cok yıyemıyorum eve gıdene kadar kafamda lıste yapıyorum ama azıcık yemek yıyıp sısınce anca bı meyve yıyıp oturuyorum bısey yıyemıyorum

Hep 6-7 den kork diyorlar kilo konusunda sanırım o zaman jet hızıyla alınacak

EVET haklısın bunu bana biride dedi o senın özel günün başka tarih olsun dedı ben zaten doktora buğun illa olsun demıycem
Cocugun doğum günü herzaman daha tefarruatli oluo ve her zmn öncelik onun oluo o yüzden aynı gün olması yada hemen 1 gun sonra olması biraz dezavantaj gibi tabi öyle denk geliosa prblm yok iki kutlama yparsiniz eşine hediye falan hiç almana gerek yok en guzel hediye olan bebeginizi veriosun

Hep 6-7 den kork diyorlar kilo konusunda sanırım o zaman jet hızıyla alınacak
aah tek ıstedıgım yaz meyveleri çıksın bı onları istiyorum :) belki o zaman cok yemek yemeyız
ben bıde otelde calısıyorum su an kapalı ama 2 hafta sonra acık bufeden yemek yemeye baslayınca tutmayın beniii :)

Ben oyle gunleri cok kutlamayi sevmiyorum sevgi ictedir pasta borek gerek yok ben icimden geldiginde hediyemi alirim zaten tabi bu benim fikrim o yuzden illa o gun olsun olmasin demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…