2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasılsın bisey olmadı değil mi be araba yolculuğu yaptığım için berbat haldeyim daha cok sancilandim gece ve doktordan gelince uzun uZUN dinlen seni cok iyi anliyorum
Ben dun cok yoruldum canim sabah 9 da ciktim aksam 4 te eve girdm bitmedi hastane isi birde alacaklarim vardi cok yoruldum daha dogrusu korktum sabaha kadar uyuyamadim bile

Ben dun cok yoruldum canim sabah 9 da ciktim aksam 4 te eve girdm bitmedi hastane isi birde alacaklarim vardi cok yoruldum daha dogrusu korktum sabaha kadar uyuyamadim bile
Canim bu kadar yorma kendini esin alsin ne slacaksan ben aryim markete dahi gitmem cok korktum zaten gidecek halim de yok 2 saatin icinde 160 km yol gidince daha kotu oldum belim kasiklarim bacaklarım her yerim ağrıyor

Günaydınn kızlar

dün gittim doktora kızçe iyiymiş grip gelişimini engellememiş sorun yok rahat ol dedi
ıhlamur falan kaynatıp iç dedi

bugünde sağlık ocağı aradı aşı için 17 haftalık daha dedim olsun dedi
yok dedim 20 de yaptırcam ben beklicem sen bilirsin dedi
perşembe günü gidip kan tahlili yaptırcam geçen hafta yaptıramamıştım iyi olacak bana da
detaylı içinde hastanedeki randevular doluydu sonomar a yönlenderdi bursada bugün randevu alcam bakalım

Iyi yapmışsın canim 20. Haftadan önce düşük sebebi diyorlar allah korusun bilmiyorlar mı sanki

Günaydın kızlar mutlu huzurlu günler herkese az önce tartıldım ve 2 kilo almışım gebeliğin başında 2 kilo vermiştim sıfırladım onu bu yatma süreci devam ettikçe daha çooook alırım ben

Canim bu kadar yorma kendini esin alsin ne slacaksan ben aryim markete dahi gitmem cok korktum zaten gidecek halim de yok 2 saatin icinde 160 km yol gidince daha kotu oldum belim kasiklarim bacaklarım her yerim ağrıyor
Yok canim markete ben zaten gitmiyorum kendi ihtiyacim bir kac bady falan almam gerek onuda kendim girmeden alamam ben 5 ay once market poset tasima isini biraktim saolsun esim hallediyor

hayırlı sabahlar arkadaşlar dün kontrolümüz vardı 325 gram olmuş miniğim gelişimi,suyum vs herşey yolundaymış elhamdülillah..kesin kız dedi artık doktor..detaylı ultrasona da girdik ama radyoloji uzmanı yaptı perinatoloji değil..parmaklarına,bacaklarına,kalbine,beynine,böbreklerine,çişine,diyaframına,omurgalarına,dudağına,burun kemiğine,lenslerine,eşinin durumuna,benim böbreklerime ve safra keseme baktı..çok şükür herşey normal görünüyormuş..doktor 4 yada 5 hafta sonra kontrole çağırdı tekrar..ferrum fort kan hapı verdi..iki kilo almışım birde :)

Ayyy aynı durum bende de var bi haftada 1 kilo almışım daha 20 haftada neler olur acaba cidden yatmaktan oluyor

Yok canim markete ben zaten gitmiyorum kendi ihtiyacim bir kac bady falan almam gerek onuda kendim girmeden alamam ben 5 ay once market poset tasima isini biraktim saolsun esim hallediyor
Bende gidiyordum ama sadece alacaklarımı sepete atmak için artık onuda yapmicam diğer kontrol gelip de sorun kalmadı denene kadar

Hala aynı doktora devam ediyorsun değil mi ? Bende detaylıdan sonra ona başlıyacağım. Bende detaylı için natal klinik Ahmet Yılmaz randevu aldım bakalım haftaya salı. Benimkide onu önerdi

Detaylı ne kadar sürdü? Kendi doktorun yapmadı di mi?

Detaylı ne kadar sürdü? Kendi doktorun yapmadı di mi?
kendi doktorum yapmadı yirmi dakika civarında sürdü sanırım her yerini inceledi tane tane bilgi verdi sağolsun :) ben perinatoloji uzmanı yapmadı diye biraz tedirgindim açıkçası ama bayan beni rahatlattı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…