2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Detaylı için 350 milyon fiyat verdiler. Kendi dr um onu önerdi. Bende başka bulamadım fiyatlar hep böyle diye biliyorum. Sen nereyi arastırdın canım

beni sonomara yönlendirdi hatta dur arayayım randevu için
müsait olup da arayamadım bi türlü

bende kan ılacı ıcmeye baslayana kadar 18. haftaya kadar 1 kılo almıstım sadeece kan ılacına basladım 3 haftada 2 kılo almısım
hafta olarak bakınca 21 de 3 kılo fazla degıl ama yemek cok yemedıgım ıcın ilaçtan aldıgımı bılmek sinir ediyor :) yarasın da erkekime artık sonra dusunucez :)

Sorarım tabiki canım Down sendromu bitanesi

Seker tespit edildikten sonra bebek icin tedavi gerekmis demek. Sekeri iyilestirmek icin ekstra bir sey yaptilar mi?
Seker risk yine soyluyorum yanlis anlasiliyor. Seker zararsiz demiyorum. Seker kontrol edilmesin demiyorum. Sekerin tespit sekline itirazim var. Ama sen risk grubundasin sen testi falan beklemeden simdi bile beslenmene dikkat et ve testini muhakkak yaptir canim. Insallah bu gebeliginde yasamazsin

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz inşallah ya ben hala hareket hissetmiyom en son 10 unda gittim hareketleri normaldi karnımda ama ben şişko olduğumdan mı hissedemiyorumki acaba bide ikinci hamileliğim bu normalde daha erken hissetmem gerekiyordu ama ilk hamileliğimde bundan 13 kilo daha zayıfken başlamıştım hamileliğe etkisi olabiilirmii

İnşllah canım benimde kafam karışık zaten şimdide dikkat ediyorum her ay açlık tokluk baktıryorum bir sıkıntı Yok şimdilik burdada yükleme yapıyor ama Türkiye’deki gibi değil bir bardak suya bir çay kaşığı bal karıştırıp iç gel dediler bizim ordakin daha az zararlı sanki:)

Ben alamadım detaylı ultrasona randevu moralim bozuldu ya. Doktor bna gec söyledi. Smdi her yer dolu . Özel hasteneleri aradm mayisin ilk haftasina veriyor bnm o zmna kadar belirtilen tarih gecer.

Yani.. bir kasik bali her turlu turketiyoruz. Bu sekilde ise yaptir ihmal etme. Tespit etmek lazim. Hatta sen kendin hergun bakabilsen daha iyi olur

Ben alamadım detaylı ultrasona randevu moralim bozuldu ya. Doktor bna gec söyledi. Smdi her yer dolu . Özel hasteneleri aradm mayisin ilk haftasina veriyor bnm o zmna kadar belirtilen tarih gecer.
Araya tanidik koyarsan tarih alirsin. Ablaminda oyle oldu hastanede calisan birini araya koydu istedigi gune yazdilar. Telefonla bulamadim diye pes etme. Hic mi yok hastanede calisan tanidik. Sekreter bile

Testin adi ne acaba. Burda en son 18 lerde 4 lu tarama yapiliyor. 22 de yapilan testi hic duymadim
Sorarım gene ama gecen sefer down sendromu kesin varmı yokmu ona bakılacağını söyledi. 12. Haftada 1000 de 1 çıkmıştı ya tahlil sonucunda şimdiye kadar öyle birsey olmadıgı kesin ama testi genede yapmak zorundaymışız. O tahlil yapılacağı zaman gene sorarım başka birşeyde varmı diye

Günaydın ben geçen hafta tetanoz aşımj yaptırdım sağlık ocağına 18haftalıktım dr umada sordum oda yaptırabilirsin dedi ama şimdi yazılanları okuyunca kafam karıştı. Minik kuzular benim 3şubatta ilk kanamam 13şubatta 2.kanamam oldu 1aydır herhafta kontrole gittim 2cm kanama alanım var ama yeni kanama olmadığı için dr um 2haftadır pruloton iğne yaptırmadı acil kanama olursa yaparız dedi progestan kullanıyorum hap şeklinde sabah akşam.Senin dışarıya bişey gelmediği için bol bol dinlen ben 3.raporumu aldım

Ayyy canım çok sagol beni çok aydınlattın iğneyi isteğe bıraktı dr o yüzden yaptırnadım fazla ilaç kullanmak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…