2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi değişik benimki mi çıktı ne
kaç ay önceden gün vermişti ama
ben tabii o zaman hafta hesabı yapmamışım

kalp atışını hareketini alınca yapıyoruz aşıyı dedi
ben 20 dedim hiç hoşuna gitmedi de zorlayamadı

bişi olacağı varsa olur zaten ama bile bile de neden erken yaptırayım ki
bende 20 nin sonuna doğru giderim diyorum

birde 2 doz falan dedi ama siz kaç doz yaptırdınız
benim dr bi doz yaptırırz dedi sanki

Kızlar sizler bebek odası düşünüyormusunuz? Ben bir odamız var ekstra oraya büyükbir komodin alalım dedim. Eşimde oda mı alsak dedi bilemedim şimdi?

Bende butun kontrollerimi devlette yaptiriyorum randevum varsa hic beklemedim. Belki bulundugunuz sehirin yogunlugundan kaynaklaniyor olabilir

Kızlar sizler bebek odası düşünüyormusunuz? Ben bir odamız var ekstra oraya büyükbir komodin alalım dedim. Eşimde oda mı alsak dedi bilemedim şimdi?
Benim evim 2 arti o yuzden sadece dolap alip kiyafetleri icin onun disinda belli bir aya kadar bizim odamizda olacak yatagi simdilik oyle dusunuyoruz evinizin musaitligi varsa yapilabilir

Benide hemşire bu hafta çağırdı yani 20. Hafta gözüm korktu şimdi.kaçıncı haftaya kadar yaptırma şansımız var biliyotmusun

İyi ypmissin cnm, bana hemsire 2 doz olacağını söyledi ilk doz yapıldıktan 2.sini bir ay sonra yaparız dedi

Canım fayda ediyorsa yanına bir tane normal parol al istersen çok ağrın olursa içersin

Benim evim 2 arti o yuzden sadece dolap alip kiyafetleri icin onun disinda belli bir aya kadar bizim odamizda olacak yatagi simdilik oyle dusunuyoruz evinizin musaitligi varsa yapilabilir
Şimdi beşik alsak ayrı odada uyumayacagı için boş boş duracak o. Oark yatagı ise bir arkadasım verecek bana. Yeni ve çok kullanışlı oldugunu söyledi bende kabuş ettim. Sadece dolap almak yeterli olacak sanırım

Benide hemşire bu hafta çağırdı yani 20. Hafta gözüm korktu şimdi.kaçıncı haftaya kadar yaptırma şansımız var biliyotmusun
Sen sat la uyumlu gidiosun sorun olcagini sanmiorum, benim bebek önden gidio ama onlarin not aldığı tarih eski verdiğim bilgilerdi yani 2 hafta geride gozukuodu oyuzden kadın 22 de yapalım dedi yoksa çoğu kişi 20 de yptirio

canım eğer odayı kullanacaksan oda almak en iyisi ama sizinle uyuyacaksa şimdiden masraf yapma bence şimdi bir sürü masrafımız var , sonra daha iyisini yaparsınız

Bende park yatakta kararsizim acaba onun yerine hafif bir ahsap besikmi alsam anne yani diye dusunuyorum. Ama onda da belli bir aydan sonra cocuk yatamiyor. Arastirma icerisindeyim

Oo ellerine sağlık canim beklerim insallah biterse iyi oldun mu peki biraz
Yataktan kalkamadığım için eşimin yünlerimi ve şişimi getirmesini bekliyorum
Kendimi biraz çaresiz gibi hissediyorum ama bebekli çaresiz çok şükür
Sonucunda mükafatlarım gelecek inşallah
Bacaklarımın altında yastık var canım bebekelr rahime doğru yönelmesin diye ama bu seferde benim zımbırıklardan biri kaburga altıma giriyor kuru öksürüğüm var çok acı veriyor yeri değişince iyiyiz ama :)

Bende park yatakta kararsizim acaba onun yerine hafif bir ahsap besikmi alsam anne yani diye dusunuyorum. Ama onda da belli bir aydan sonra cocuk yatamiyor. Arastirma icerisindeyim
bendede fikir değişti sürekli önce park yatak düşündüm sonra biçimsiz geldi açıkcası büyüyen yatak almaya karar verdim en son 1,5 yasına kadar kullanılabılen anne yanı ahsap besıkler var asansorlu ve sallanabılıyor ondan almaya karar verdım ilk aylarda yakın temas önemli :)

Ozel gidicwm ama çok geç randevu veriyor.. aynen cnm tabiki saglik önemli bbm bebegmdn önemli degil ya para... Doktor cok gwc söyledi daha erken soyleseydi bnde ona göre hareket ederdim.. offf

Bir bucuk yasa kadar yatilabiliyorsa iyi cunku benim baktiklarim 6 ay boyun uzunluguna gore degisiyormus.

Allahim mukafatini dogunca verecek insallah. Ben de patik ormek istiyorum bir tane yelek ordum onun altina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…