- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #22.961
Benim saglik ocagindaki ebe de aynisini soyledi. Bebegin hareketini hissetmeden kalbini duymadan yapmiyoruz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim saglik ocagindaki ebe de aynisini soyledi. Bebegin hareketini hissetmeden kalbini duymadan yapmiyoruz dedi
Yok canim ben uzulen degilim benim ve esim icin cinsiyet onemli degildi zaten. Allah herkese nasip etsin bakabilecegi kadarİnsanin gönlünden elbet gecen birsey var onun sokundadir suan uzme kendini oda alisir Rabbim kimseyi aratmasin eli ayagi duzgun olsun yeterki insanlar nelerle cebellesiyor.
EfemmKizlaaaarrrrr
Niye kız ne kapatması dur daha erkenMaşallah ben bu hayırlısıyla doğsun kapatıcam o defteri
İnşallah canım hepsi geçecek şu 8-9 haftayı bi atlatabilsem ilk baştaAyyy ben kötüyüm diyorum ama sende benden kötüsün Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bebekler sağlıkla gelip bu günleri unuttururlar bize
Ne zor bişeymiş yaaaaCanim onda serklaj var onu kimseyle karsilastiramayiz![]()
Bekle canım bende ilk çocuk olmasına ragmen bekliyorum daha gerci ben çocuk odası yapıcam evi komple boyatmak istiyorum sigara içilen bir ev oldugu için sıfır yapayım diyorum herseyi yeni tasınmış gibi olsun diye o yuzden havaların ısınmasını bekliyorum. Sen yavastan basla istersen yaKızlar ben ilk olarak herşeyi yavaş yavaş alırım sona bırakmam diye düşünmüştüm ancak ufakta olsa bu sorunum cıktı bi akıl verin dr öyle çok kötüsün falan filan demedi küçük bi ihtimal düşük dedi yani ben eşya almaya başlayayım mı beklemeli miyim![]()
Canım gaz şişkinlik olayını bir kenara atarsak benim göbüş bir kavun kadar diyebilirim :))Kızlar Göbüşler ne durumda merak ediyorum göbek resmî hiç atmıyorsunuz:)
Bugun 30 haftalık bir gebe gördümde bayağı büyüktü karnı e tabi benden 2 ay büyüktü Benim karın hafif kilo almışta göbek çıkmış gibi yanında ondna merak ettim:)Canım gaz şişkinlik olayını bir kenara atarsak benim göbüş bir kavun kadar diyebilirim :))
Canın sen hep aklımdasın bazen arkadaşlarımla bile paylaşıyorum hep söylerkende dua ediyorum Allah’ın izniyle alacaksın kucağına biraz erken olabilir sadece dediğin gibi 8 9 haftayı atlatsan rahatsın artık bol ceviz muz ve kaşar ye (sanki ben yiyormuşum gibi akıl veriyorum)İnşallah canım hepsi geçecek şu 8-9 haftayı bi atlatabilsem ilk başta
Ne zor bişeymiş yaaaa
Allahım kimseye yaşatmasın hamilelikten soğudum daha doğrusu keyfine varamadım hiç
Sonu güzel olsun inşallahhh
Allah canını almaya dogru düzgün çek at çocugu bulamadım :))
Kız ne gülüyonuz resimde benim göremediğim bişeymi var
Canım benim karnımda içime doğru büyüyo heralde hamile kalmadan önce daha göbekliydim sanki şimdi dümdüz anneminde 8 aylkken çkmış karnı genetik mi acabaBugun 30 haftalık bir gebe gördümde bayağı büyüktü karnı e tabi benden 2 ay büyüktü Benim karın hafif kilo almışta göbek çıkmış gibi yanında ondna merak ettim:)
Benimkide sabah kalktığımda öyle oluyo canım ama uyanıp uyuyana kadarki halim 7 aylık gibi şiş :))Bugun 30 haftalık bir gebe gördümde bayağı büyüktü karnı e tabi benden 2 ay büyüktü Benim karın hafif kilo almışta göbek çıkmış gibi yanında ondna merak ettim:)
Düşük riskini artırma sebebimi??![]()
Canım ya kötüyü düşünme bence maalesef bana da diyorlar annem falan neye heveslensem alttan alttan sonra al diyor üzülüyorum tabi . Allah nasip ettikten sonra sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz. Hem Allah korusun kimsenin garantisi yok ki Allahım korusun her şey yolundayken de sonra başına bir iş gelebilir, sen hiç düşünme hevesini kırma bence hem dinlen istediğinde de istediğini al benceKızlar ben ilk olarak herşeyi yavaş yavaş alırım sona bırakmam diye düşünmüştüm ancak ufakta olsa bu sorunum cıktı bi akıl verin dr öyle çok kötüsün falan filan demedi küçük bi ihtimal düşük dedi yani ben eşya almaya başlayayım mı beklemeli miyim![]()
Aynen canim Rabbim nasip ederse 3 seneye insallah 2. Yi istiyorum kardes olsunlar diye insallah Allahim nasip ederDoğurur kızz...basbelasiyim doğurursun demi? Ben de zorlandım ettim, arada iki kaybım oldu kürtaj oldu yine ısrarla hamile kaldım. Eğer Allah izin verirse bunu sağlıkla kucağıma almaya, mümkün olurss 3-4 sene sonrs bir daha yaparım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, dilediğin kadar da hayırlısıyla evlat nasip etsinDoğurur kızz...basbelasiyim doğurursun demi? Ben de zorlandım ettim, arada iki kaybım oldu kürtaj oldu yine ısrarla hamile kaldım. Eğer Allah izin verirse bunu sağlıkla kucağıma almaya, mümkün olurss 3-4 sene sonrs bir daha yaparım
Amin canim.insallah korkma soguma sukur ki Engel olaniliyoruz bak.seninle bebeklerin tabiki cok zor seni ben bile 5 aydir suya sabuna dokunmadigim.halde anlayamam ama insallah iyi olacakİnşallah canım hepsi geçecek şu 8-9 haftayı bi atlatabilsem ilk başta
Ne zor bişeymiş yaaaa
Allahım kimseye yaşatmasın hamilelikten soğudum daha doğrusu keyfine varamadım hiç
Sonu güzel olsun inşallahhh
Genetik galiba benimde teyzelerimin falan çıkmıyor ben zorla hamile taytı giyırum da çıkıyor hevesimi alayımda benim göğüslerimde büyüyor sanki bebek okadar büyüdüki:))Canım benim karnımda içime doğru büyüyo heralde hamile kalmadan önce daha göbekliydim sanki şimdi dümdüz anneminde 8 aylkken çkmış karnı genetik mi acaba