• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar giysi olarak neler almayı düşünüyorsunuz? Hava cok sıcak olucak kısa kollu falan mı gıydırırız yoksa uzun kollu mu cunku bazıları yenı dogan bebege uzun gıydırılır dıyor. Cok kararsız kaldım yazın dogum yapmıs anneler var mı aramızda nasıl gıydırdınız?

Kızlar giysi olarak neler almayı düşünüyorsunuz? Hava cok sıcak olucak kısa kollu falan mı gıydırırız yoksa uzun kollu mu cunku bazıları yenı dogan bebege uzun gıydırılır dıyor. Cok kararsız kaldım yazın dogum yapmıs anneler var mı aramızda nasıl gıydırdınız?
Ben temmuz 16 da dogum yapmistim hava cok sicakti sadece ince zibin ya da yarim kollu badi giydirdigimi hatirliyorum. Ilk ay cok sicakti isilik dokmesin diye cok hafif giydirmistim. Bu bebegim icin de yarim kollu citcitlar aldim. Hastane cikislarinda uzun kollu zibinlari var. Idare eder diye dusunuyorum

IMG_7967.webp
Güleç oğlum mutlu oğlum Cihangir :)

Ben temmuz 16 da dogum yapmistim hava cok sicakti sadece ince zibin ya da yarim kollu badi giydirdigimi hatirliyorum. Ilk ay cok sicakti isilik dokmesin diye cok hafif giydirmistim. Bu bebegim icin de yarim kollu citcitlar aldim. Hastane cikislarinda uzun kollu zibinlari var. Idare eder diye dusunuyorum
Cok tesekkur ederım canım ya kararsız kaldım bende bıseyler aldım uzun kollu ama artık kısa kollu alayım barı

Eger agustosta dogarsa bizimkiler agustosun yarisi yaz yarisi kis diyolar gunduz kisa aksam mecbur uzun kollu cunku ankaranin aksami serin oluyor. Tabi o gunu bir gorsek

İnşallah canım hepsi geçecek şu 8-9 haftayı bi atlatabilsem ilk başta

Ne zor bişeymiş yaaaa
Allahım kimseye yaşatmasın hamilelikten soğudum daha doğrusu keyfine varamadım hiç
Sonu güzel olsun inşallahhh
Inşallah canim iyi haberlerini alırız insallah Allah kimsenin evladına zeval vermesin

Canım ya kötüyü düşünme bence maalesef bana da diyorlar annem falan neye heveslensem alttan alttan sonra al diyor üzülüyorum tabi . Allah nasip ettikten sonra sağlıkla doğar inşallah bebeklerimiz. Hem Allah korusun kimsenin garantisi yok ki Allahım korusun her şey yolundayken de sonra başına bir iş gelebilir, sen hiç düşünme hevesini kırma bence hem dinlen istediğinde de istediğini al bence
Teşekkür ederim canim nisan 16 da ayrıntılı usg var onuda atlatayım insallah alicam herseyini sende korkma zaten 7. Aya kadar beklerim en fazla

Back
X