2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin duruşu daha değişiyor son haftalarda duruş önemli diye biliyorum ama şimdi hareketliler daha herhalde makat olması önemli değildir
Evet canim biliyorum daha çok döner de insallah böyle kalmaz son aylar işkence olur yoksa alt tarafı tekmeleyen bi bebek düşünsene yoksa sezaryen olucam zaten cok-da önemli değil dönüp donmemesi

Ilk bebek canim senin bol bol al biz 40 ı çıkana kadar bebeği hergün yıkarız gelişmesi için malum önüde yaz en az 5 er 10 ar paketli al

aynen biz de göbeği düşünce her gün yıkarız herhalde tamamdır o zaman teşekkür ederimmm canım

Kizz bn bocugumu nasil sevmiyim yaa ask bocugum bnm kan verirkn elimj karnıma koydum icimden dedimkj merak etme annecim cnm acimick bana tepkk verdi ya sıpa. Annesini de düşünurmus bnm minigim erkek anasına düşkün olacak bn smdden anladm

Maşalllahhhh 6. Ay güzelleri
Bizimde son haftamız 5 te :))
Ben acaba haziran analarına mı gitsem benim doğum o zamana denk gelecek gibi
Amaa ben sizden kopamam gayrı :))

gitmeee biz bir bütün olduk sen haziranda doğum yapsan da bizimle tecrübelerini paylaşırsın

işte ben bunun azı çoğu kaç tanedir hiç bilmiyorum ki canım kaç tane almalıyım mesela
Iki hastane çıkışı al mesela tek farkı 0-3 ay kıyafetlerden içinde battaniye bere vs olması 5 tane zıbın takimi 5 tanede normal 0-3 ay alt üst al en az 10 tanede yarim kol sıfır kol çit çit body al ama onu yaz ben eylulde doğum yaptım sıcaktı ama yinede uzun kol giydirdim yaza ne olur bilemem

Benim oğlanda çok oynardı ama babasına sevgisinin 10da biri yok bana sipanin

bizde iki gündür sohbet ediyoruz tam akşamüstü ben konusuyorum o tepikliyor :)

süpersin

Haha çok güldüm ve gözüm korkmadı değil
Erkekse kork bebeğim eskidenmis kundağa sarıp da beşikte kıpırdamadan dur deyince duran bebek akşam babası banyo yaptırdı çıkmam diye ağladı atladı banyodan koridora koşa koşa ay bu halimle ayağı kayar da düşer diye bende arkasına fırladım hem onun hem kendim için kalbim patladı korkudan

Maşalllahhhh 6. Ay güzelleri
Bizimde son haftamız 5 te :))
Ben acaba haziran analarına mı gitsem benim doğum o zamana denk gelecek gibi
Amaa ben sizden kopamam gayrı :))
Benimde erken doğum riskim var teyzesi haziran mi olur temmuz mu olur bilemem ama bende ağustos annesi olamıcam sanırım

Canim belli bir aydan sonra bebegin kafasi rahim agzina ayaklari gogse dogru olmali normal dogum icin. Bazi yaramaz bebikler dönmüyor. Ayaklari rahim agzinda oluyor. Buna makattan gelis deniyor. Sezeryan kacinilmaz
canım daha çok erken değil mi dönmeleri için zaten daha dönse bile tekrar değiştirebilir durumunu bence

Öyle valla kuzu bende yeni öğrendim şok oldum
Ayyy bende baktım sen deyince ama 5 bitti altıya girdim şu aydan bu aya girdim ben pek anlamıyorum oğlumda beynim yandı bu yüzden biz türk milleti 9a girince doğururuz sanıyoruz ya 9 oldum hala doğmadı diyordum meğersem 9 ay dolacakmış cahilim bu konuda

Thanks baby. Durumun varsa daha fazla alırsın hoş olamayanların bebeği de çıplak gezmiyor en az bu kadar alıyorlar

zaten Allah nasip ederse 2 tane daha düşünüyorum en az o yüzden bol da alsam sonrakilere kullanırım inşaallah elimi korkak alıştırmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…