2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim çok şükür kaç gündür yatıyorum iyi oldum biraz akşamları yemek vs çok dolanıyorum biraz o zaman oluyor. Sen nasılsın
İyiyim canım. Ne alakaysa bu dönemde mide bulantılarım geri geliyor. Buna şükür kanamaların sancıların yanında bu bal şeker oldu

BadeAk34
Kontrolun nasil gecti? Belki yazmissindir ama cok sayfa var donemedim canim.

yazdım canım aynen kopyalıyorum:)

merhaba Arkadaşlar
bu sabah perinatolog randevum vardı, cok şükürki daha iyi şeyler söyledi.
yani plesanta hala rahmı tamamen kapatmıs düzelme yok, 20 gun sonraya tekrar randevu verdı
kesın durumu o zaman soyleyecegım dedı. yapısıklık yok dedı. en cok korktgmz oydu. ınsallah da olmaz
yani plesanta yukarı cıkmazsa bu 20 gunde, kesın sezeryan,olurda cıkarsa normal dogum olabılır dedı

benım ıcın sezeryan normal farketmez yeterkı plesantanın rahım agzını kapatması bana da bebegıme de skntı olusturmasın

yanı bu tontikleri kucagımıza alana kadar rahat yok, tamam bıttı skntı yok dıyemıyoruz
sımdı de 20 gun sonra hem plesanta durumuna bakılcak hem de detaylı ultrason tekrar yapılcak

merhaba arkadaslar ben bayadır demır ılacını kullanmadım cok mıdem bulanıyo dıye
oncekı aksam ıceyım dedım
sabah yıne ögurmeler yıne mıde bulantıları
dun aksam ıcmedım ama demırımde dusuk
demır için iğne olsam acaba mıdemı daha mı az bulandırır

Günaydın güzel annelerÇook şükür sabah oldu çokta erken uyandık uyudum denilemez savaştım resmen bıktım bu kabus ve saçma rüyalardan ne zaman düzelecek bu durum hep kabus görüyorum akşam yatmadan duada ediyorum hep ama kabus kabus

Hayvanlarda hamile kalınca emzirmeyi kesiyo kedilerden biliyorum içgüdüleri öyle diyo demekki

Yanı canim enjeksiyon olanını yazdırmayı öneririm hiç kullanmamaktansa

Günaydın canim totomuz açıkta kalıyor desem çoğu hamileler aynı korkma Allahın izniyle o konuda ben biraz düzeldim ama doğuma yakın kesin doğumla ilgili kabuslar baslar

Günaydın güzel anneler, ben normalde Temmuz anneleri grubundayım, ama 31 Temmuz tahmini doğum tarihimiz=) Ağustos annesi de olabilirim büyük ihtimalle sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla geldin ben ve birkaç arkadaşımda Ağustosa kalmadan doğuracağız heralde

Günaydın canim totomuz açıkta kalıyor desem çoğu hamileler aynı korkma Allahın izniyle o konuda ben biraz düzeldim ama doğuma yakın kesin doğumla ilgili kabuslar baslar
Yav ben kocamı görüyorum sürekli Yok eve gelmiyor yok geç geliyor hırsız geliyor uyanıyorum tekrar uyuyunca filim gibi kaldığı yerden devam ediyor yazık kocamda kabus görüyor sürekli benim hormonlardan oda etkileniyor heralde

Kızlar sizler bebeklerinizin hareketlerini nerelerde hissediyorsunuz? Benim değişiyor bazen kasıklarda bazen batın bölgesinde.

ben göbek deliğinin biraz altında bazen sağda bazen solda, arada bir de kasık tarafında hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…