2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çatlak için ben lierac kullanmaya başladım nerdeyse 1 ay olucak gayet memnunum,
vazelini de bacaklarıma kalçama kuruyan yerlere suruyorum
vazelin için bir arkadaşım"KRAUTERHOF" diye bi alman markası önerdi hiç katkısızmış bu gratiste bulmustum ben

aaa bende hep ovalayarak seviyorum o zaman ovalamak yok pıt pıt vuruyorum arada oda ıcerden vuruyor öyle devam o zaman

aaa bende hep ovalayarak seviyorum o zaman ovalamak yok pıt pıt vuruyorum arada oda ıcerden vuruyor öyle devam o zaman
Allah allah ben de bunu yeni duydum. Ben de hep elimi gezdiririm karnimda. Hatta sevmenin disinda sancim oldugunda istemsiz elimi gezdiriyorum. Sasirdim buna

Benimki acıkınca kızıyor sanırım tekme kafa birbirine giriyor. Yedimmi uslanıyor, özellikle kemik suyu ve s.ağır etli gıdalarda rahat 1-1,5 saat uyuyor ardından. Kilomu alıyor acaba tombilim
canım sen dediğinden beri kemik suyu içiyorum her gün
çok işe yaradı doktor büyük bölümü iyileşmiş dedi bugün
çok teşekkürler

18. hafta da aslında 19 denıyor ya
bence haftası normal
sen randevu aldın mı?
hayırlı haberlerle gel ınsallah
1 haftadır arıyorum 30 marta kadar doluyoz dedi. Bugn yine aradm sekreter iyi cikti allahdan iptal randevu varsa yerinw seni alalim dedi bakti sansima varmia :) yarina aldm iste. İns cnm gzuel hberlerle dönerim

Benim esimde oyleymis Allah yar ve yardımcın olsun korkma biz yanindayiz kolik analari olarak :) kimyon ve rezene en buyuk dostun olsun :)

ben o uykusuzlukla inşaallah cinnet geçirmezsem
uykusuzluğa asla dayanamam normalde, anne olunca nasıl olacak bilmiyorum

ben o uykusuzlukla inşaallah cinnet geçirmezsem
uykusuzluğa asla dayanamam normalde, anne olunca nasıl olacak bilmiyorum
Bende senin gibiyim canim uykusuz kaldigimda hasta gibi oluyorum ama oylr bir guc geliyor ki uykusuz gunler gecirebiliyor hale geliyorsun o sevgi o kokunun etkisiyle :) o yuzden hic korkma insallah gazsiz uysal olur olmasada yaparsin sen bana sana inaniyorum o kudret kaninda mevcut :)

Yaaaa daha neler var neler annen sana hepsini aldirir merak etme
Kadıncağız hepsini erteliyor bir şey olur ben de üzülmeyeyim diye ama sonra muhtemelen patlar , annem 1 günlük gittiği yere bile kocaman valizle gider tam garanticidir kesin abartır alınacak her şeyi

heyttt be geldim gaza bu gazla doğururum da doğururum artık inşallah

Kızlaaar hepiniz çok tatlısınız bebişler buradayım ben diyor , hamilelik herkese mi yakışır ya
Dün ultrasonda bizim ufaklık belinden ikiye katlanmış toparlak bir şekilde duruyordu eşim akşam diyor ki onun yeri çok dar ona yer aç büyüt karnını azıcık yazık çocuğuma diyor, dedim büyüyor işte ne yapayım hava mı sıkayım içeri

Hayırlı kandiller kızlar.. maşallah göbüşler büyümüş çok tatlış görünüyorsunuz. Allah sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…