• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Bende ağustos annesiyim ama topiği düzenli takip edemiyorum. Ben bişe soracam size. 2 3 saattir karın ile mide arasında bi sancı var (tarif özürlüyüm)tam kestiremiyorum da. Sırtıma da vuruyor biraz sizce gaz falan olabilir mi? Hiç gaz hareketi gürültü falanda yok fikri olan var mı ?

Walla bende de uyku apnesi var
Maske ile uyuyorum normal zamanda araba kullanmam bile yasak
Çünkü hiç beklemediğim anda küt diye kafam düşüyor uyumaya başlıyorum
Kırmızı ışıkta bile uyuyanilirsin dedi dr
En korktuğum emzirirken uyuyaklmak ve zarar vermek :KK43:
Eşim bana uyuyunca sinyali çalan kafaya takılan mekanizmalar varmış otobüs şmforleri filan kullanıykmış ondan alacakmış artık dalga mı gerçek mi bilmiyorum:)

aaa zormuş canım gerçekten, ben uyku apnesini gece boğulur gibi olmak zannediyordum sadece.
inşaallah annelik bu sorunu da iyileştirir bence bebişler olduktan sonra içgüdüsel olarak uyuyakalmazsın.

nasıl oldun bu arada, moralin daha iyi mi :)

Yani canım sorumluluk olursa el mahkum nöbetlerde falan sabahlara kadar çalışıp ertesi gün mesai yapıyorduk ertesi gün tekrar nöbet falan.. ama söz konusu bebiş olunca ne olacak hiç bilmiyorum uykum ağırdır çok yorulduğumda hatta konuşa konuşa uyurum :deli: tavsiyeni dikkate alıcam canım , zaten yatarsam hemen uyurum ben yatarak bir şey bile izleyemiyorum :rolleyes:
Annemin en buyuk ögüduydu canim bu cok zor ama mecbur bebis icin zaten ben istesemde yatarak emziremezdim memelerim minicik oğlumda hic büyümedi ama bunda birazcik oldu sipada zaten 4 ay emdi zorla

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Bende ağustos annesiyim ama topiği düzenli takip edemiyorum. Ben bişe soracam size. 2 3 saattir karın ile mide arasında bi sancı var (tarif özürlüyüm)tam kestiremiyorum da. Sırtıma da vuruyor biraz sizce gaz falan olabilir mi? Hiç gaz hareketi gürültü falanda yok fikri olan var mı ?
Caanim gecmis olsun midendir büyük ihtimal cok güzel sirtinada vurur agrisi cünkü

Üst karın ağrısı canım sanırım eğer öyleyse gaz ve üşütme olabilir ayaklarını sıcak tut üşütmemeye çalış

Kizlar bursey rica edecegim sizden ben cok zorluklarla hamile kaldim ve o duyguyu biliyorum cocugu olmayanlar icin guzel kandilde dua exermisiniz belki dualarimiz kabul olur kimse benim.gibo zorluk cekmez hemen bebisi gelir
Ben Bugun İbadet ederken ettim kuzum benimde herzaman aklımdalar bende 1 sene bekledim ama o 1 sene bile çok üzücüydü bende çok iyi anlıyorum rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin inşllah

Kızlar bu arada ben bebeklerimi karnımı yani ovalayarak severdim geçen gün bi arkadaşın annesi geldi emekli ebe
Ben ovaladım karnımı aman ha sakın dedi noldu dedim
Biz doğumu başlamamış gecikmiş anneleri doğuma yatırdığımızda bol bol ovalatırız ki doğum başlasın dedi şaşırdım ama daha nete de bilginin doğruluğu için bakmadım
Bakarım belki birazdan aklınızda olsun şimdilik
Ayy bende yağ sürerkek falan hep ovalıyorum yapmim bidaha

Üst karın ağrısı canım sanırım eğer öyleyse gaz ve üşütme olabilir ayaklarını sıcak tut üşütmemeye çalış
Cnm üst tarafta sancı midemi karın mı ayırt edilmiyor. Dün gece bi üşüyerek kalktım üstümü açmişim ondan galiba. Çok sağolun cvp için kızlar:KK200:

Evet cnm sırtıma vuruyor ağrısı. Aman mide olsun da .
Korkma canim Allahin izniyle bisey olmaz beni agri gaz yanma hepsi ayni anda tutuyor delirecek gibi oluyorum ilik biseyler ic cay mesela kahve daha cok agritir icme simdi birde sutyeni cikarmak da iyi geliyor bi dene istersen üşutme de ayaklari corapsiz gezme

Bide Kızlar karnınıza vazelin sürmeyin zararlı maddeler var içinde bebeğe zararlı olabilir bebek yağı sürmeniz daha iyi ben bide darphın isminde bir yağ kullanıyorum kuzenim tavsiye etti onda çatlak olmadı birde ne yapılırsa yapıldın çatlak genetik bir durum olabiliyor inşllah fazla çatlamayız:)

Maşallah canım. Seninki avantaj aslında, göbiş büyük olunca haliyle çatlayacak. Benim annemin de bana hamileyken karnı pek belli olmuyormuş,popom büyüyordu diye anlatıyor. 8 aylık hamileyken peşine erkek düşmüş işyerine kadar arkasından gelmiş, ordakilara sormuş bu kız kimdir diye, bugün yarın o kız analık iznine gidecek demişler )))))

Korkma canim Allahin izniyle bisey olmaz beni agri gaz yanma hepsi ayni anda tutuyor delirecek gibi oluyorum ilik biseyler ic cay mesela kahve daha cok agritir icme simdi birde sutyeni cikarmak da iyi geliyor bi dene istersen üşutme de ayaklari corapsiz gezme

Allah razı olsun cnm. Şimdi söylediklerini yapacam . sağol

Maşallah canım. Seninki avantaj aslında, göbiş büyük olunca haliyle çatlayacak. Benim annemin de bana hamileyken karnı pek belli olmuyormuş,popom büyüyordu diye anlatıyor. 8 aylık hamileyken peşine erkek düşmüş işyerine kadar arkasından gelmiş, ordakilara sormuş bu kız kimdir diye, bugün yarın o kız analık iznine gidecek demişler )))))
Hahaaaa.... Ayyyyy gecenlerde beni de bi teyze bu halimle eltimin kizi sandi yooo dedi o benim eltim dedi ama felaket bozildu daha aramizda 6 yas var cunku kadi benim pglanida gorunce kendine bak cocuga bak dedi gitti ne diyecegini de bilemedi :KK48:

Back
X