• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burda fiyatlar çok uçuyor öyle böyle değil
fakülte var ama randevu vs hepsi sorun tanıdık olmayınca
birde ben ilçeden gidiyorum hepten zor
önce kadın doğuma gidiyorsun o yönlendiriyor
sonra sıra veriyorlarmış o da en iyi ihtimalle 2 hafta sonrasına

benim detaylı için 250 dediler ama gidince sürpriz çıkmaz umarım
hastaneye gittiğimde de doğum fiyatlarını konuşcam nedir ne değildir son dakika sürprizi yaşamak istemiyorum çünkü
Esentepe sezeryan 2.5 deiler bana ama tabi ekstra ne olur bilemedim bende sanırım belden uyusturma ister doktor ona da bir para alırlar. Bende orada düşündüğüm için arayıp sormuştum

Herkes detaylı ultrason tarih aralığını sormuş benim doktorum bana şu haftada git diyor gidiyorum :KK45: Bir de zaten diyelim erken gidildi zaten 10 gün ücretsiz kontrol süresi var o süre içinde bir daha gidilebilir. Herkesi pek bir telaşlı görüyorum alışmak lazımken büyüdükçe bebecikler herkes daha fazla panik halinde. Toplum psikolojisine büründük Ağustos anneleri olarak. Sonunda doktorlarımız hepimizi aynı gün sezaryen yapıp bizden kurtulacaklar:halay::halay:
Canim hayırlı sonuclarla gel inş hbr bekliorum senden

İnşallah bir problem çıkmayacak içini ferah tut canım. Rabbim hepimizin meleklerini korusun:dua:

saol canim bnde öyle olsun istiorum, yani öyle bi duruma gldimki sorun adına bişi duymak istemiorum belki gebelik psikolojisi belki bebeğe çok fazla bağlanmak ama hicbi anne en ufak bi kuşku duymak istemez Allah hepimiznkini sapasağlam kucağımıza almayi nasip etsin.:dua::dua:

ben gıdıyorum canım hic oyle paralar odemedım, kadıkoy acıbadem de 550 TL muayenesı detaylıya da 751 aldılar. ıstanbul bursa 1,5 saat cumartesı de muayene edıyor atla gel eger orası oyleyse 1/3 fıyatına ki bursanın daha ucuz olması gerekıyor bence. ızmıt acıbademde bıle prof muayene ucretı 250 tl
D _Depply_ bende aradım geçen gün bursa acıbademi 1500 tl fiyat verdiler. Benim ilk gebeliğimde problemlerim vardı. Burdan dr um göndermişti istanbula apartopar özel sağlık sigorram yok benim dr bireysel indirim yapmıştı 995,50 tl ödeme yapmışım 2016 yılında faturaya baktım. Daha sonra da bursada kontrole çağırmıştı ödeme almamıştı ozaman. Çokk çokk iyi bi dr açıksözlü. Durum neyse onu söylüyor ama mucizelerden de bahsediyor aynı zamanda. Ben çok sevmiştim kendi şahsi internet sitesinden ve insta sayfasından her sorulana cevap veriyor ben defaten sordum ve cevaplarımı da aldım.çok memnun kalmıştım ben. İmkanım olsa hiç düşünmeden ona giderdim

Günaydın güzel anneler. Hic bni de soran yokkk hihhh:110::KK12:. Bayadir giremiyorum girsemde bütün mesajları okuyamıyorum. Kimlerin sıkıntıları varsa rabbim gidersn Feraha cikin ins.. Smdi hasteneden ciktim bebgimi goremedm ya. Detaylı ultrasonda sıkıntı yok dedi bir hafta olduğundan yeni bakıldigim icin bakmafi galiba. Bide ameliyathaneden bekliyordu cook ilgilenemedi doğrusu. Bnde dedm ki baksak ne kadarlik oldum die tetonaz asisi yaptırcm dedim. Yaptırma dedi . Herşeyde bı hayır var işte detaylı ultrasoana gttigmde bebek geriden gözüktü bnde kesin netlessn öyle yaptirayim dedim. 20. Haftalarda gözükseydo yaptıracsktim. 58.4 kilo olmusum :))

Canım sen üstteki trend konulara tıkla, ordan bir derdim var a gir. İnan eğlenirsin. Kv kocamın resmini whatsapp profiline koymuş diye topik açanlar var ))))) beni geceleri uyku tutmayınca giriyorum :deli:
Ayy konulara şimdi öyle bir göz attım neler varmış neler gözümü burda açtım bilmiyordum başka konularında olduğunu. Kaybolursam gelir oralardan toplarsınız artık beni :))

Günaydın güzel anneler. Hic bni de soran yokkk hihhh:110::KK12:. Bayadir giremiyorum girsemde bütün mesajları okuyamıyorum. Kimlerin sıkıntıları varsa rabbim gidersn Feraha cikin ins.. Smdi hasteneden ciktim bebgimi goremedm ya. Detaylı ultrasonda sıkıntı yok dedi bir hafta olduğundan yeni bakıldigim icin bakmafi galiba. Bide ameliyathaneden bekliyordu cook ilgilenemedi doğrusu. Bnde dedm ki baksak ne kadarlik oldum die tetonaz asisi yaptırcm dedim. Yaptırma dedi . Herşeyde bı hayır var işte detaylı ultrasoana gttigmde bebek geriden gözüktü bnde kesin netlessn öyle yaptirayim dedim. 20. Haftalarda gözükseydo yaptıracsktim. 58.4 kilo olmusum :))
Günaydın nasıl yani göremedin? Ultrasona girmedinmi nasıl kontrol ettilerki

İyiyim canım çok şükür. Bugün doktora gittim bebiş iyi, miyomum büyümemiş çok şükür, bebek için sıkıntı yaratabilecek konumda değil artık. Aynen canım, göbiş büyüyor, wc ye şarj yeri veya tv yaptırmak gerek diye düşünüyorum )))))
Çok şükür canım gözün aydın erken doğum falan riski gitti ozaman deilmi? Eee nerde delikanlının resmi

Benim dr umda ismi bilinen iyi bir dr sgk +50 tl oduyorum fiyatlar ucmus Allah yardimcinix olsun

Ben dogumu 700 tlye yaptim zaten :KK43: bu fiyatlar olur gibi degil aman sorun cikmasinda yoksa paranin onemi yok

Burda fiyatlar çok uçuyor öyle böyle değil
fakülte var ama randevu vs hepsi sorun tanıdık olmayınca
birde ben ilçeden gidiyorum hepten zor
önce kadın doğuma gidiyorsun o yönlendiriyor
sonra sıra veriyorlarmış o da en iyi ihtimalle 2 hafta sonrasına

benim detaylı için 250 dediler ama gidince sürpriz çıkmaz umarım
hastaneye gittiğimde de doğum fiyatlarını konuşcam nedir ne değildir son dakika sürprizi yaşamak istemiyorum çünkü
Ben Elazig medikalparka gidiyorum. Her muayene 95 tl. Detayli 2 sene once ablamda 350 tl mis. Simdi nedir bilemiyorum. Dogum enson normal dogumu 2200 e yapmislar diye duydum. Ama bundan sonra muyaneye bile zam yaptilar. O da zamlanmistir diye dusunuyorum. Tahminen normal 2500 sezeryan 3000 civari olmustur.
Unv hastanesi var ama tiklim tiklim. En basit ultrasona bile 1 ay sonrasina randevu vermişlerdi. Elazig unv hastanesine dogudan cok hasta geliyor. Mus bingol tunceli... felaket kalabalik. Gidilmiyor yani. Hele kadin dogum.. bir kere tahlile gittim kapali kapilarin oldugu bir yerde poliklinik. Kapilar bir acildi kadinlar hamami resmen. Ogretim uyesi oldugum icin muayene onceligim vardi. Yine de bir suru bekledim. Boyle olunca durumu olan herkes medikale gidiyor. Orasi da talepten pahali. Yoksa Anadolu hastanesi var muayene 50 tl.
Ne kadar pahali olsa da Allah doktora mahkum etmesin doktorsuz da etmesin. Gerektiginde verecez napalim

Esentepe sezeryan 2.5 deiler bana ama tabi ekstra ne olur bilemedim bende sanırım belden uyusturma ister doktor ona da bir para alırlar. Bende orada düşündüğüm için arayıp sormuştum

Bende aradım net birşey söyleyemiyoruz dedi
gidince sorayım diyorum yüz yüze bakalım indirimi pazarlığı vs var mıdır nasıl oluyor

2 sene önce kuzenim dorukta yaptı doğumunu
anlaşmışlar hastaneyle
sonradan ekstra bin küsür lira para ödedim dedi
hastane söz konusu olucna ödemiyorum falan da diyemiyorsun

D _Depply_ bende aradım geçen gün bursa acıbademi 1500 tl fiyat verdiler. Benim ilk gebeliğimde problemlerim vardı. Burdan dr um göndermişti istanbula apartopar özel sağlık sigorram yok benim dr bireysel indirim yapmıştı 995,50 tl ödeme yapmışım 2016 yılında faturaya baktım. Daha sonra da bursada kontrole çağırmıştı ödeme almamıştı ozaman. Çokk çokk iyi bi dr açıksözlü. Durum neyse onu söylüyor ama mucizelerden de bahsediyor aynı zamanda. Ben çok sevmiştim kendi şahsi internet sitesinden ve insta sayfasından her sorulana cevap veriyor ben defaten sordum ve cevaplarımı da aldım.çok memnun kalmıştım ben. İmkanım olsa hiç düşünmeden ona giderdim
Bende isterdim ona gitmek ama bana fazla geldi açıkcası ücreti. Gerçektende iyi bir uzman. Belkide telefonda o fiyatı veriyor sonrasında indirim yapıyorlar. Çok riskli bir durumum olursa Allah korusun bende giderim heralde ona.

Bende aradım net birşey söyleyemiyoruz dedi
gidince sorayım diyorum yüz yüze bakalım indirimi pazarlığı vs var mıdır nasıl oluyor

2 sene önce kuzenim dorukta yaptı doğumunu
anlaşmışlar hastaneyle
sonradan ekstra bin küsür lira para ödedim dedi
hastane söz konusu olucna ödemiyorum falan da diyemiyorsun
En iyisi sen kontrole gittiğinde güzelce konusursun. Süprizlerle karşılsmak iatemiyorum dersin. Verirler aşşagı yukarı bşr fiyat canım

Istanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar

istanbulda herhangi bir devlet hastanesinden randevu bulmak o kadar zor ki, devlette detaylı yapılıyor mu bilmiyorum ama hiç ilgilenmedikleri için ben bakmadım bile.

Back
X