• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasima krem sur yumusat derini bebek yagi olabilir yada vucut losyonu falan olmadi hamilelikte kullanilan kremlerden sur kasinan yerlerde catlak egilimi artiyormus diye biliyorum.
Evet sürüyorum canım ama her gün yapmıyorum ne yalan söyleyeyim. Bebe yağı az geldi sanırım. Evde bir sürü, badrm, susam,jojoba ve s. yağlarım var onlara geçtim. Kaşınmıyorum şimdilik ))))) kızımds çatlak olmafı ama ne belli olur, arada 7 sene var

B40E08FB-F4F9-4152-B3F6-C18D3477E90A.webp
19. Hafta şerefine bir göbiş fotosuu :anneadayı:

Kızlar doktordan geldim. İyiyiz çok şükür. Bir hafta sonra detalıya sonomede önerdi.
gazelim_24 gazelim_24 nasılsın canım ne yaptın?

İyi akşamlar kızlar, bayağıdır giremedim okumam uzun zaman aldı. Öncelikle üzüldüm yaşadığın strese sıkıntıya seni de çok iyi anlıyorum, hamilelik dönemimden öncede hamilelik sürecimdede buna benzer durumlar yaşadım, ama gemileri yakmak malesef çözüm değil. Biz kadınlar sıkıntı stres herşeyimizi konuşup atıyoruz ama erkekler öyle değil, her zaman her sıkıntılarını dile getiremiyorlar, malesef yaptıkları doğru değil hiçbir sebep onları haklı çıkarmıyo, ama en azından sebepleri bu şekilde düşünmek bizi biraz daha sakinleştirir, kız gerekenleri söyle korkularını anlasın ama pire için yorgan yakmakta olmaz, hiçkimse dört dörtlük yaşamıyoki ne sorunlar sıkıntılarla cebelleşiyoruz bunlarda geçip gider.

gazelim_24 gazelim_24 ne yaptın kuzum? Bütün gün aklım sendeydi benim.

gazelim_24 gazelim_24 ne yaptim canim. Istanbul a geldin mi

Günaydın herkese.. Mutlu huzurlu sıcacık bir gün olsun inşallah :KK200:
gazelim_24 gazelim_24 geldin mi İstanbul’a bacım?
Kızlar merhaba hepinize çok teşekkür ederim beni merak ettiniz çok şükür geldim İstanbul’a 1 saat oluyor dün eşimle geldik yolda bayağı konuştuk sürekli özür diledi kendiside normal de alkol alan biri değildi böyle bu şekilde oyuzden kendide tövbe etti söz verdi inşllah tutar sözünü hepinize tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız:KK200:

bırbucuk porsıyon dondurma 440 kalori bır bardak yogurt 100 kalori gibi bişe okudum bugun

kafayı bozdum kalori hesaplarıyla:):):):)

affıyet bal seker olsun yarasın:)
Cok ilginc ama ben hamileligin basindan bu gune sadece 2 kilo aldim bebegimde demekki seviyor :dondurma:

Biraz önce mune ye face ten arkadaş olabiliyor muyuz diye sordum konuşuyoruz ama bende kişiler oturmuyor illa foto görmem lazımm :))
Önceki topiklerde hep olduk arkadaş ama bakalım ne diyecekler
Sonuçta amaç farklı grup kurmak değil muhabbetimiz yine burada olacak

Merhaba kızlar bir süredir giremedim, sırt ağrılarım çok arttı gece yatamıyorum, oturamıyorum, ayakta duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Fizik tedavi doktoruna gitmemi önerdiler, bugün gidip muayene olcam dua edin çare bulunsun. Leğen kemiğinde belli noktalara parmağıyla müdahale edince ağrıyı geçirebiliyorlar. Çok zor zamanlar geçiriyorum bu ağrı beni mahvetti :(

canım telefonda alarm kurmadın mı? benim hergün sekizde alarm çalıyor yoksa insan unutur..hareketlerini hissediyorsan problem yok bence
Evet alarm var hergun 9 da, o an erteledim alarmı ve unuttum kaldı, ben henüz bebek hareketlerini hissedemeyenlerdenim canim maalesef :( hafif iç gidiklamalari oluyor nadir o kadar :(
Doktoruma sordum az önce döndü neyseki önemli değil sorun olmaz dedi

Back
X