2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

model var mı canımönerebileceğin
ortalama iş gören birsey almak ıstyrm
tavsıyesı olan varsa nokta atısı yapayım:)
benım vardı bıtane yıllar oncesınden
nasıl olduysa kaybettim daha da almadım
Cank ben solk epil 5 kullaniyordum oda iyiydi ama bozuldu icine cok tuh kacinca 3 yildirda sklk epil 1 olanini aldim digerine cok para vermistkm bozulunca ickm acidi gayet is gorur oca aliyor sonucta

Cnm bizdé kabizlik yokta yinede yıkasamda çok kaka ypinca tahriş oluo birde sürekli külot popoma grio diyo sanırım hassas diye ona öyle gelio

Kızlar bu ara cok kafanızı sisriyirum farkındayım ama bisey sormam gerekiyor, son zamanlarda küçük tuvaalte çıktıktan sonra kaşıklarımda bi agri hissediyorum sanki yaparkende hafif oluyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi sizce?

Benimki yanio diosa bakiorum orası kizarmis hematen suruorum bi kaç güne gecio ama sık sık tekrarlio sanki parazit falan olmasinda gerçi bizimki kasinmio paraZir gece uykuda bile kaşıntı yaparmis.senin kız kendi poposunu yıkayabiliomu cnm benimki otururken hala bana tutunuo é birde ben yikiorum kuruluorum daha onları becermio anca herseye laf yetistirio Hira Hanim

Ben hissediyorum sanki ama fazla tutynca oluyor gibi geldi bana

Canim benim oglanda oyle ama hep ikinarak yapiyor yavrum dogdugundan bu yana kabizda degil catlama var mi kan falan kac dra goturduysem makat darligi yok dediler devam ederse dra bi gotur krem veriyorlar farkli ama
Çatlak falan yok ama kizario arada yine tekrar ederse bi goturucem daha küçükken kabiz oldugunda bikere hafif catlama olmustu dr fito ve anestol vermişti hemen geçmişti ama şimdi kabizligi yok

Çok şükür canım. Aslında benim de başıma gelmişti daha sevgiliyken. Vazgeçmiştim ben bunun yanında kız cocuğu büyütemem diye. Sonra bir şekilde özür dileyerek ikna etmişti beni. İyiki de affetmişim. Sonrası asla ve asla olmadı. Hatırlayınca şimdi bile çok utanıyor o günkü halinden. İnşallah sizde de olmayacak artık. Bir ders lazımdı oda maalesef ki gebe haline denk geldi ne yapalım. Üzülme artık

Evvett iki zilli var bende 44 kiloyla hamile kaldım kuzum ondan bu sıskalık
Oyyy yerimm onları bennn hamilelik sayesinde normal kilona ulaşıyorsun desene :)) sağlıkla doğsun inşallah prensesler

Benimki 1.sınıfa gidiyor hala ben yıkıyorum kuruluyorum, eşime diyorum ki 7 sene bunu yıkadım, şimdi ardından öbürü gelicek, bir 5 sene sonra bir çocuk daha yaparsam onu yıkayacağım, beni soran olursa mesleğimi emekliye ayrılacak popo yıkayıcı diyecem hiç kakadan kurtulamadım gitti

Ayyyy ben daha yeni ögreticem korkutma kiz beni

Sağol canım. Resim çocuktan başka herşeye benziyor canım onun için kendim bile tekrar elime alıp da bakmadım
Biz net göremediğimiz için öyle canım bizim son kontrolümüzde dr renkli bakıyorken eşim bizim oğlumuz neden yamru yumru dedi doktor güldü yamru yumru değil aslında ama dalgalarla birleşiyormuş ya ondan öyle görünüyormuş meleklerimiz. Seninkide elleri ayakları suratındamıydı ya? Bizimki ikidir gittiğimizde bir eli agzında diğer eliylede ayagını tutmuş başına yada suratına deyiriyordu suratını göstermiyo yandan profile izin veriyo yaramaz oğluşum

Gerçi o zaman da sıra torunlara gelir yavaştan. Alnıma g...yıkayanmı yazılmış ne

bizim burda riskli durum olmazsa renkli bakmiyorlar ben cok istiyorum esimde kiziyor ekstradan gitmek lazim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…