2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım, bu sefer hiçbirşey anlamadım. Bir ara omurga kemiğini gördüm, kafasının içine baktığınu gördüm, genel olarak duruşu ne hiç anlamadım

wintersun sabah yazmayı unuttum
sonuçta grup vs açmadıktan sonra
takipleşmemizde sakınca olacağını sanmıyorum

Ayyyy ben daha yeni ögreticem korkutma kiz beni
Öğrenir canım, benimki kraliyet ailesinden olacakmış nasıl olmuşsa bize denk gelmiş. Ben kakayla uğraşamam hiç elimi kirletemem diyor. Bir kere gece beni kaldırmış tuvalete gidiyorum diye, ben de uykuda tamam demişim uyumuşum. Sabaha karşı bir uyandım banyonun ışığı açık, hemen koştum klozette oturmuş ağlıyor duymuyorsun beni diye. İnadından ne kalkmamış ne kendini silmeye yıkamaya tenezzül etmemiş prensesim

Benim yiğenim 3 yaşında oda öyle mandalina yediğinde oluyor demediğinde sorun yok seninkidemi öyle acaba

Canim bugun e bebege gitmeyi dusunuyordum. Canlisini gorebilirsem atarim buraya da. Yorum yazarim
Ayyy git lutfennn olcusu yaziyor ama emin olamadim ben ilcedeyim gitmem sorun sen secicisin zaten ok dersen bende alayim bitmeden bu kez stokta var normalde 80 civari

kızlar epilasyon aleti kullanıp ben bu üründen memnun kaldım dıyecegınız bir ürün var mı?
Ben philips lumea kullandım canım IPL hamile kalana kadar koluma falan hala kullanıyorum kıllarda azalma oldu ama hepsi gitmedi

Senin kiz düşesmis bebegim benim oglanda cok oynayayim der bi kac kere gidicem dedi suyla oynadik geri geldik o yuzden havalarin isinmasini bekliyorum biri gelmeden digerinin bez isi bitse bari

İçin rahat etsin sağlık ocağına git aile hekiminden iste bir tahlil yapıversin.. bende öylesine kan değerlerime ve idrar kültürüne baktırmak istiyorum ne var ne yok diye

Kiz ise yariyor mu birakinca ayni olur dediler almadim o yuzden
Ben 4 aydan fazladır kullanmıyorum canım kıllar çıktı ama azalmış bir şekilde çıktı koltuk altı kollar ve bacaklar. İlerde ne olacak bilmiyorum ama ağrısız ağda diyebilirim birde deri altında kıl dönmesi falan oluyo ya bununla cildim pürüzsüzleştirdi deri altında kıl çıkmadı hiç

Siyah beyazda gösteriyo renklide doktor istediğinde resim çekmek için renkliye ceviriyo aynı makinada hem siyah beyaz hemde renkli bakabiliyor
Canim k.marasta oyke degil iste normal siyah beyaz renkliye gitmek istersen ucret oduyorsun oglumda sordum250 tl fiyat dediler anlayacagin onu pazar haline getirmisler kalpte anomali yuzde veya vucutta kitle vs bunlar varsa kendiler yonlendiriyor yoksa yok

Yok canım, bu sefer hiçbirşey anlamadım. Bir ara omurga kemiğini gördüm, kafasının içine baktığınu gördüm, genel olarak duruşu ne hiç anlamadım
Hmm saklıyolar kendilerini bu senenin erkeğide kızlarıda nazlı yapcak bişi yok :)

Ben tatilde rahatsızlanmıştım kan tahlili sırasına girdim bide sıramı aldılar falan şaşkın şaşkın izledim öyle hemşire asabi muayne berbat hiççç hoşuma gitmedi insanlar kavga arıyo gibiydi üzüldüm bekleyenleri falanda görünce burda sağlık sigortası ödediğimiz için öyle sorunlar yok istediğimiz doktorada gidiyoruz şanslıyız

Canim k.marasta butun hastaneler oyle ozele gidiyorum ama durum bu. Gaziantepte yakin bize hastaneler süper orada ama sonucta ilcedeyiz 80 km ama dogum yapinca orada kimsem yok hic olmazsa kv esimin ailesi k.marasta

62 ile hamile kaldim bugun 67 yi gördüm tartida. Merak ediyorum siz ne durumdasiniz bilhassa 20. Haftasinda olanlar doktorum kilo konusuna cok takintili ben normalde takmiyorum kizimda 15 almistim yasina gelmeden hicbir ugrasa girmeden verdim ikincinin kilosu hizli gitmiyormus ama olmadi dikkat ederim toparlarim diyorum. Ay ne bileyim kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum umarim hormonlardandir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…