• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

62 ile hamile kaldim bugun 67 yi gördüm tartida. Merak ediyorum siz ne durumdasiniz bilhassa 20. Haftasinda olanlar doktorum kilo konusuna cok takintili ben normalde takmiyorum kizimda 15 almistim yasina gelmeden hicbir ugrasa girmeden verdim ikincinin kilosu hizli gitmiyormus ama olmadi dikkat ederim toparlarim diyorum. Ay ne bileyim kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum umarim hormonlardandir :)
Bende +2,5 var canım. 54-56

wintersun wintersun sabah yazmayı unuttum
sonuçta grup vs açmadıktan sonra
takipleşmemizde sakınca olacağını sanmıyorum
Biz yapmıştık önceden şimdi mune yasak demiş ama geup kurmadıktan sonra görüşenilmek buluşabilmek gerçek yüzlerimizi görebilmek kk nın bize kazandırdığı güzel insanlar olarak kalması kk nın bir artısı

62 ile hamile kaldim bugun 67 yi gördüm tartida. Merak ediyorum siz ne durumdasiniz bilhassa 20. Haftasinda olanlar doktorum kilo konusuna cok takintili ben normalde takmiyorum kizimda 15 almistim yasina gelmeden hicbir ugrasa girmeden verdim ikincinin kilosu hizli gitmiyormus ama olmadi dikkat ederim toparlarim diyorum. Ay ne bileyim kendimi şimdiden duba gibi hissediyorum umarim hormonlardandir :)
Ben de 62 ile hamile kaldım 60 a düşmüştüm bu sabah 62,5 çıktım. Benim doktorum sürekli kilo al diyip duruyor daha çok almamı istiyor boyum biraz uzun, her tartıya çıkınca artmış oluyor :anneadayı: bence çok değil kilo alımın ben onu doktoruma söylesem çok mutlu olur

Ben de 62 ile hamile kaldım 60 a düşmüştüm bu sabah 62,5 çıktım. Benim doktorum sürekli kilo al diyip duruyor daha çok almamı istiyor boyum biraz uzun, her tartıya çıkınca artmış oluyor :anneadayı: bence çok değil kilo alımın ben onu doktoruma söylesem çok mutlu olur
Bende istiyorum o doktordan her doktorun kiloya bakis acisi çok farkli kiz kardesimde 14 haftalik hamile daha 10. Haftada 6 kilo almisti doktoru bazi kadinlar cok aliyor takilma demis benimkinin kiloyu gorunce kasi gozu ayri oynuyor kilo almaktan degil doktordan korkuyorum :halay:

İçin rahat etsin sağlık ocağına git aile hekiminden iste bir tahlil yapıversin.. bende öylesine kan değerlerime ve idrar kültürüne baktırmak istiyorum ne var ne yok diye
Evet yarın sağlık ocağına gidip hem
Kan hem
İdrar tahlili yaptıracağım gitmişken kansızlığa falan da bakilsin

Evet yarın sağlık ocağına gidip hem
Kan hem
İdrar tahlili yaptıracağım gitmişken kansızlığa falan da bakilsin
Yanlışım varsa duzeltirler sanirim yeni bir duzenleme oldu belkide edirneye ozgudur 1 aydir artık saglik ocaklari idrar testi yapmiyor olurda yaptirirsan haberim olsun buraya ozgumu merak ettim.

Bende istiyorum o doktordan her doktorun kiloya bakis acisi çok farkli kiz kardesimde 14 haftalik hamile daha 10. Haftada 6 kilo almisti doktoru bazi kadinlar cok aliyor takilma demis benimkinin kiloyu gorunce kasi gozu ayri oynuyor kilo almaktan degil doktordan korkuyorum :halay:
Ben deee doktordan çok korkuyorum. Kilo muhabbetini açmasın diye ne dualar ediyorum ahhh ahhhh :))(

Benim saglik ocagim cagirdigi zaman kan ve idrar tahlilini kendisi istedi
YeniYen yaptirdin belkide buraya ozgudur normalde 1 ay oncesine kadar kan ve idrari yapiyorlardir ama artik idrar icin devlet hastanesine yonlendiriyorlar ayy Keşan in devlet hastanesinin tuvaletinde saglikli adam isese hasta olur kaldiki hamile halimle hic gidemem :olamaz:

model var mı canımönerebileceğin
ortalama iş gören birsey almak ıstyrm
tavsıyesı olan varsa nokta atısı yapayım:)
benım vardı bıtane yıllar oncesınden
nasıl olduysa kaybettim daha da almadım
Benimki rowenta canım ıslak ve kuru kullanılabiliyor şarjı da uzun süre gidiyor. Modeli anti pain aquasoft epilatör diye geçiyo sanırım

Ben deee doktordan çok korkuyorum. Kilo muhabbetini açmasın diye ne dualar ediyorum ahhh ahhhh :))(
Benimki daha kapidan girince nasılsın diyor ve bi bi kil bakalim onceyi ardina yapıştırıyor gecen gecen gittigimde yarim kilo eksik söyledim tartiyi gormedigi icin itiraf ediyorum doktora bile yalan soyledim korkumdan :KK70::KK70:

Benimki 1.sınıfa gidiyor hala ben yıkıyorum kuruluyorum, eşime diyorum ki 7 sene bunu yıkadım, şimdi ardından öbürü gelicek, bir 5 sene sonra bir çocuk daha yaparsam onu yıkayacağım, beni soran olursa mesleğimi emekliye ayrılacak popo yıkayıcı diyecem :temizlik: hiç kakadan kurtulamadım gitti

Aa bnde diorum kız 4 yaşına giricek hala popo yikiorum :olamaz: sen benden betermissin aman napalım mikrop kapicaklarina biz yikayalim kendine biraksan kuru kuru tuvalet kagidiyla silecek sonra gelsin mikroplar:kusmuk:

Benim de aynı ben de bugun +5 i gördüm tartıda :anneadayı:

Back
X