2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bu cocuk alt tarfkma vuruyor benimde horon tepiyor galiba agustosun nazlj bebekleri
Ay kız Benimde ters duruyormuş bugün ögrendim sekil değiştirmiş demmekki korkuttu bugun akar topar hastaneye gittim kasiklarim ve alt tarafım zonk zonkluyor, doktor normal dedi gerçi rahim ağzı galan herseye baktı içim rahtladi ama resmen yürürken zorlanır oldum, insallah normal şekline geri dönerler bu arada senin ki erkek miydi ?

Evet erkek güm güm vuruyor aşağı sıpa dert ortağı olduk seninle iyice

Nasıl hayra elamet değilmiş kız Korkutma beni ne yazıyo ki normal Doğum icin mi baktın sen (

Bemimde aşşagı aşşagı vuruyor ayakları aşagı dogru heralde. Cuma günü detaylı günğmüzdü ters bir durum olsaydı söylerdi heralde doktor. Bence zırt pırt yer değiştiriyor bu bıdıklar

Nasıl hayra elamet değilmiş kız Korkutma beni ne yazıyo ki normal Doğum icin mi baktın sen (
Ayyy boşver sende takılma bence ileri dönemde de öyle olursa diyedir o çğnkü bu haftalarda normalmiş bu pozisyon olması gerekn böyle salla onları

Aynen oyle. 32 de bile yer degisen var. Simdi donup oyle kalmasini beklemek cok zor. Yerleri genis donup duracaklar

Bende bugün devlet hastanesinden randevumu da aldım hem ayrıntılı usg hemde çocuk kardiyolojisi ayrıntılı kalp ultrasonu cekecekmis yanı bu hastanede böyleymiş kalp icin ayrıntılı bakılıyormuş memnun kalırsam özele gitmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum bakalım salı günü gorucez artik

Ters durum olsa söylerlerdi herhalde dimi yaa bugün benim doktor da hiç bisey demedi herşey normal
Diyip gönderdi beni :)

Aklına düşürdün bi kere karpuz kabuğunu :)) netten açtıracaksın bana şimdi :)))
Açma açma söyliyim plesantasıyla ilgili işte bacaklarda falan sorun yazmışlarda saçma geldi bana sonrada haftaya göre anne karında bebek pozisyonlarına baktım normal yani bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…