2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani 3 drda sana normal dedi bi otur yerine artik ama

Normalde kafasımı asagıda olması gerekiyormuş?

Daha 20li haftalardayiz canim.tabii ki donerler.yanlis hatirlamiyorsam 35ten sonra cogu bebegin basi dogum kanalina? Girmeye basliyor.kimisi son hafta bile donebiliyor.bunu slklnti etme lutfen.

Kagittaki detaylar falan baksam mi bakmasim mi dedigine diyorum bak anam bak yine bi kulp bul da omrumuzu ye
Yok walla bakmiyorum bakmayacam da.
Hadi hazırlıklar hizlansin... saka maka 16 haftamiz falan kaldi. Bu ay lohusa takimimi ve emzirme atletlerimi alayim.
Bu arada isim Nehir olacak. Unv de Defne diye birkiz varmis ki ben de hayal mayal hatirliyorum. Esimin ailesi de taniyordu. Kiz benimkine takikmis. Benim ki benim onu bildigimi bilmeden dediki unv de Defne diye bir kiz vardi. Simdi ismini defne koyarsam ustune alınmasın. Uyuz oldum isimden var ya sirf sogutmak icin yapti ve basardi.

Olsun iyi oldu bildigin koymazsin ne guzel birde koysaydin nolcakti. Ben siparis ettim netten birer tane emzirme atleti ve sutyeni birde hastanede giyecegim pijama takimi. Lohusa takiminida almistim dur resim atayim acik renk olani evde giyicem

Daha 20li haftalardayiz canim.tabii ki donerler.yanlis hatirlamiyorsam 35ten sonra cogu bebegin basi dogum kanalina? Girmeye basliyor.kimisi son hafta bile donebiliyor.bunu slklnti etme lutfen.
Sanirim anladim bu isi ilei haftalarda dönmezse sorun galiba ama hareketleri bi garip ya sag taraf karnimin alt tarafina yada ic tarafima vuruyor sipa insallah eli kolu bacagi saglamdir benide bu korkutuyor

Ozaman şimdi ben normal doğum istiyorum ya 28. Haftadamı belli olacak ?
Yok canim 36. Haftadan sonra cati muayenesi bebegin durusu vs degerlendirmeni yaparlar bebek o haftalarda dönmeli o pozisyona cunku 34. Haftadan sonra zormus dönmesi bebek buyuyp yeri daraldigi icin

Pembe olani aldim geldi digerini yeni siparis ettim onu hastanede giyicem

Yok canim 36. Haftadan sonra cati muayenesi bebegin durusu vs degerlendirmeni yaparlar bebek o haftalarda dönmeli o pozisyona cunku 34. Haftadan sonra zormus dönmesi bebek buyuyp yeri daraldigi icin
Hmm ay inşallah döner oğluşumda normal doğum olur

Normaal dogum icin cirpinanlara bayiliyorum ben mi tembel ciktim ya
Benim 2 kızkardesimden biri sezeryan diğeri normal doğum yaptı aradaki farkı yakından gördüğüm için normal doğum en iyisi diye düşünüyorum bir aksilik olmadığı sürece normal doğum taraftarıyım.

Ne oldu ki aradaki fark diyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…