2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah kız ne gibi sorun ki bak İyice merak ettim hee,
.

Bebeğin Ters Durmasının Olumsuz Sonuçları Nelerdir?
Bebeğin normal pozisyonu alamayıp ters durması hem anne hem de bebek için sakıncalar barındırmaktadır. Bebek ters durduğunda göbek bağı sarkabilir, göbek bağına baskı yapılması sonucunda plasentadan gelen oksijen azalabilir ve bebeğin sağlığı bu durumdan olumsuz etkilenir. Ters duruş, bebeğin omurgasına da zarar verebileceğinden sezaryen doğumu zorunlu kılabilmektedir.

Kizlar merhaba ben gezmekten pek giremez oldum.umarim hersey yolundadir herkesin..bacagimla baldirim arasina bi ağrı kramp gibi bisey girdi bnm bugun hic gecmiyor sanki sizliyor kasigima vuruyor acisi var mi ayni yada bnzer durum yasayan?

Kizlar merhaba ben gezmekten pek giremez oldum.umarim hersey yolundadir herkesin..bacagimla baldirim arasina bi ağrı kramp gibi bisey girdi bnm bugun hic gecmiyor sanki sizliyor kasigima vuruyor acisi var mi ayni yada bnzer durum yasayan?
Gecmis olsun canim krampkar normal ama magnezyum kullanmiyor musun

Gezmektendir o sekerim
Cok gezdigimde benim de bacam kasik agrilarim oluyor

İğneyi göbekten mi yapıyorsunuz
Ben başlarda hep göbekten yaptım 20. Haftada artık acımaya başladı doktorum ile görüştüm herhangi bir bölgede cilt altına yapanilirsin dedi. 10 gün kollarımdan yaptım sonra dün tekrar göbeğe geçtim. Hiç acımadı bu sefer göbeğim çünkü iğne yerleri geçmişti. Göbeğin acıyorsa sende dontorun ile görüsüp başka yerlerine yapanilirsin

Ne güzel halletmişsin sende. İnşallah herşey yolundadır hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Evet ya doktor görmezse kim farledecek. Ters durumda anlıyorlar onlar hemen. Benim uzmanda 40 dakika detaylı da alık alık bakmamiştir heralde ekrana.
Sen de detaylinda kusur ararsan millet ne yapsin kiz. Suan erken daha donmelerine. Suan basasagi dursa bile sabaha degisebilir. Yerleri genis o yuzden 28 leri beklemek lazim

Sen de detaylinda kusur ararsan millet ne yapsin kiz. Suan erken daha donmelerine. Suan basasagi dursa bile sabaha degisebilir. Yerleri genis o yuzden 28 leri beklemek lazim
Bazen diyorum acaba gözden kacırdıgı bişi olabilir mi? Sonra diyorumki adam detaylı usg uzmanı. Çok iyi diyorlr. Öylede böylede Allaha emanet ya..

Bazen diyorum acaba gözden kacırdıgı bişi olabilir mi? Sonra diyorumki adam detaylı usg uzmanı. Çok iyi diyorlr. Öylede böylede Allaha emanet ya..
Yok artik..serce parmagin orta kemigine kadar bakmadi mi bu adam. Daha ne istiyon.
Benimki hicbir seye bakmadi ben bi daha unv ye gittim bugun. Doc. Perinatolog vardi ina göründüm. Elime rapor verildi. Icinde bir ton deger var. Bi dedim bakayim ne neymis. Sonra dedim bakacam cins cins yorumlar yazilmis olacak. Doktor herseye normal dediyse normaldir birak eşelemeyi. Bakmadim. Kalan zamani gonul ferahligi ile gecirelim artik

Kızlar bend yarın burda sağlık ocağında misafir olarak tetonoz iğnemi vurulmaya çalışıcam eğer vururlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…