- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.161
Bebişlerimiz sağlıkla doğsun inşallahEN iyisini yapıyorsun cnm bana da cok şükür suyu iyi dedi agzım yandığı için bu konuda suyu ihmal etmemek lazım etkısı olmasa olur bende senın yaptığın yöntemi uyguluyorum .
Benimde kontrol yarın tr saatiyle 12:30 da. İnşallah güzel haberler güzel şirin fotoğraflarla geliriz canım ayy bide adam olmuşlardır küçük adamlar yerim onlarıSabah 9:20
Nasıl heyecanlıyım yaaa bugün geçmiyor
Bakalım nasıl bebişlerimmm
Cok teşekkürler canim eksik olmaben bu listeyi kaydetmiştim kendime
KENDİNİZ İÇİN;
• Hareket etmenizi engellemeyen ve sizi terletmeyen, rahat ve bol kıyafetler-en az 3 kez üzerinizi değiştirmeniz gerekebilir.
• 2-3 adet destekleyici sutyen (Hem normal hem de emzirme sutyeni) Unutmayın, doğumdan sonra göğüsleriniz normalden daha büyük olacak
• Yaklaşık 24 adet süper emici ped (Hastanenizde ne kullanıldığını öğrenin, tek kullanımlık ve külot tarzında olanların kullanımı daha kolaydır ve hijyeniktir)
• Göğüs kalkanı (Tercihen)/Göğüs pedi (Memeye yapıştığı için canınızı yakabilir)
• Diş fırçası, diş macunu, saç fırçası, sabun, deodorant ve diğer kişisel hijyen malzemeleri
• 5-6 adet külot: Pamuklu ve yüksek belli olanlardan…
• Havlu
• Rahatlamanızı ve zaman geçirmenizi sağlayacak şeyler: Kitap, dergi, müzikçalar, CD vb.
• Daha rahat emzirebilmeniz için önden açılan bol gecelik veya pijamalar
• Sabahlık ve kaydırmaz terlik
• Eve giderken giymek için bol ve rahat bir dış kıyafet
• Doğum sonrası için makyaj malzemeleriniz ve bakım ürünleriniz
BEBEĞİNİZ İÇİN:
• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
• Islak mendil (yenidoğana uygun olmalı, alkol-paraben içermemeli)
• Zıbın (3 adet)
• Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
• Şapka(2 adet)
• Patik (2 çift)
• Çorap (3 çift)
• Eldiven (2 çift)
• Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
• Bebek battaniyesi (1-2 adet)
• Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
• Bebek mendili (Bol miktarda)
• Önlük (3-4 adet)
• Kirli çamaşır torbası (1 adet)
• Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası
• Yenidoğana uygun araç koltuğu
Sagol canim benimkiler kargoya verilmis. 6 sinda bana ulasir yaziyorBu arada hayirli olsun canim bende cicekli takimi emzirme sutyen ve atleti birde hamile tayti 145 glhe aldkm yarjn veya diger gun gelir insallah
Bunlar fazla değil mi arkadaşım... ben bir gece kalmıştım ilk doğumumda boşuna götürmüşüm dediğim bir sürü şey vardı. Üç çift çorap iki tane şapka falan çok fazlaben bu listeyi kaydetmiştim kendime
KENDİNİZ İÇİN;
• Hareket etmenizi engellemeyen ve sizi terletmeyen, rahat ve bol kıyafetler-en az 3 kez üzerinizi değiştirmeniz gerekebilir.
• 2-3 adet destekleyici sutyen (Hem normal hem de emzirme sutyeni) Unutmayın, doğumdan sonra göğüsleriniz normalden daha büyük olacak
• Yaklaşık 24 adet süper emici ped (Hastanenizde ne kullanıldığını öğrenin, tek kullanımlık ve külot tarzında olanların kullanımı daha kolaydır ve hijyeniktir)
• Göğüs kalkanı (Tercihen)/Göğüs pedi (Memeye yapıştığı için canınızı yakabilir)
• Diş fırçası, diş macunu, saç fırçası, sabun, deodorant ve diğer kişisel hijyen malzemeleri
• 5-6 adet külot: Pamuklu ve yüksek belli olanlardan…
• Havlu
• Rahatlamanızı ve zaman geçirmenizi sağlayacak şeyler: Kitap, dergi, müzikçalar, CD vb.
• Doğum sonrası için makyaj malzemeleriniz ve bakım ürünleriniz
BEBEĞİNİZ İÇİN:
• En küçük boy çocuk bezi (1 paket)
• Zıbın (3 adet)
• Uzun kollu, bacaklı body (tulum) veya pijama (3 adet)
• Şapka(2 adet)
• Patik (2 çift)
• Çorap (3 çift)
• Eldiven (2 çift)
• Mevsime uygun yelek veya hırka (1-2 adet)
• Bebek battaniyesi (1-2 adet)
• Yumuşak küçük havlu (4-5 adet)
• Bebek mendili (Bol miktarda)
• Önlük (3-4 adet)
• Hastaneden çıkarken bebeğinizi taşıyabileceğiniz bir portbebe ve bebek bakım çantası
Canim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririmAnnişler bizde yavaştan başladık alışverişe. E bebek kampanyasını değerlendirelim dedik. Biberon, emzik, alıştırma bardağı ve banyo küvetini aldık üstüne kıyafetleri de hediye çeki ile aldık. Herşeyi 6-9 ay alıyorum küçük birşey almıyorum
Benimkinide dun vermisler haftasonu aldigim icin ancak oldu galibaSagol canim benimkiler kargoya verilmis. 6 sinda bana ulasir yaziyor
Bunlar fazla değil mi arkadaşım... ben bir gece kalmıştım ilk doğumumda boşuna götürmüşüm dediğim bir sürü şey vardı. Üç çift çorap iki tane şapka falan çok fazla
İlk doğumlarda evet ya kanmıştım İşte ben de. İki çift hastane çıkışı, birkaç tane zıbın... hiçbiri lazım olmadı bu sefer öyle yapmam.benim ilk doğumuj olacak da internette bulduğuma göre yaptım
zaten çoğu yerde aynı şey yazıyor
şimdi herşey takım olduğu için badiyi değişince şapkayı falanda değiştiriyorsun ya ondan öyle yazılı bence
İlk doğumlarda evet ya kanmıştım İşte ben de. İki çift hastane çıkışı, birkaç tane zıbın... hiçbiri lazım olmadı bu sefer öyle yapmam.
Hic belli olmaz canim. C.tesi arkadasimin dogumu vardi gittim. Odaya girdikten sonra dedim ki ilk kakasini yapti mi. Hic bakmadik dediler. Odada herkes acemiydi. Cocuk uyurken bezini mendillerini alt acmasini ayarlamadan actilar. Tabiki doldurmus altını. Sonra temizlemeye calistilar beceremediler. Hem cocugun kıyafetlerine hem de battaniyesine bulastirdilar. Ben devralayim dedim cocuk usudu. Tam temizlerken bebis bir cis attirdi. Oglan cocugu taaa kafasina sapkasina kadar geldi. Ilk gun her turlu ihtimale karsi fazla gitmeli. Cok cok temiz kalani geri getirecen. Acil durumda kiyafetsiz kalmaktan iyidir. Liste gayet uygun benceBunlar fazla değil mi arkadaşım... ben bir gece kalmıştım ilk doğumumda boşuna götürmüşüm dediğim bir sürü şey vardı. Üç çift çorap iki tane şapka falan çok fazla
Bence iyi canim. Tedbirli olmakta fayda varbenim ilk doğumuj olacak da internette bulduğuma göre yaptım
zaten çoğu yerde aynı şey yazıyor
şimdi herşey takım olduğu için badiyi değişince şapkayı falanda değiştiriyorsun ya ondan öyle yazılı bence
Liste cok iyi sen oraya bir de mama at. Her ihtimale karsi. Ilk gun sezeryanda sutun gec gelirse ac kalmasin. Sabaha kadar acliktan aglar. Suan goguste biriken sut yetmeyebilirlisteyi daha kullanılacak şeylerle düzenler misin
bende kaydedeyim pc ye
ona göre hazırlayayım
Şimdiki aklım olsa ben sadece bunları götürürümben bu listeyi kaydetmiştim kendime
KENDİNİZ İÇİN;
• 1 adet normal sutyen
• Yaklaşık 4 adet hasta bezi
• Diş fırçası, diş macunu, saç fırçası, deodorant
• 3 adet külot: Pamuklu
• Havlu
BEBEĞİNİZ İÇİN:
• En küçük boy çocuk bezi (10 tane)
• Zıbın 2 adet) 1 tane hastane çıkışı
• Patik (1 çift)
• Çorap (1 çift)
• Mevsime uygun yelek veya hırka (1 adet)
• Bebek battaniyesi (1 adet)
• Yumuşak küçük havlu (2 adet)
• Bebek mendili (2 )
• Önlük (1 adet)
:))) bilemedim şimdi.Hic belli olmaz canim. C.tesi arkadasimin dogumu vardi gittim. Odaya girdikten sonra dedim ki ilk kakasini yapti mi. Hic bakmadik dediler. Odada herkes acemiydi. Cocuk uyurken bezini mendillerini alt acmasini ayarlamadan actilar. Tabiki doldurmus altını. Sonra temizlemeye calistilar beceremediler. Hem cocugun kıyafetlerine hem de battaniyesine bulastirdilar. Ben devralayim dedim cocuk usudu. Tam temizlerken bebis bir cis attirdi. Oglan cocugu taaa kafasina sapkasina kadar geldi. Ilk gun her turlu ihtimale karsi fazla gitmeli. Cok cok temiz kalani geri getirecen. Acil durumda kiyafetsiz kalmaktan iyidir. Liste gayet uygun bence
iyi günlerde kullan
bana uzun kollu al badileri dediler yaa
sen askılı almışsın bnede mi öyle alsam ki
ama 6-9 tam kışa gelecek sanki
Sanki 6-9 uzun kollu alsak daha iyi gibi geliyor bana
Canim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririm
Ayy benimkide erkek pipisine poşet geçirmek lazım Allahtan tecrubeliyim bencede fazla olsun az olmasın ilk başlarda çok kıyafet değişiyo ister istemezHic belli olmaz canim. C.tesi arkadasimin dogumu vardi gittim. Odaya girdikten sonra dedim ki ilk kakasini yapti mi. Hic bakmadik dediler. Odada herkes acemiydi. Cocuk uyurken bezini mendillerini alt acmasini ayarlamadan actilar. Tabiki doldurmus altını. Sonra temizlemeye calistilar beceremediler. Hem cocugun kıyafetlerine hem de battaniyesine bulastirdilar. Ben devralayim dedim cocuk usudu. Tam temizlerken bebis bir cis attirdi. Oglan cocugu taaa kafasina sapkasina kadar geldi. Ilk gun her turlu ihtimale karsi fazla gitmeli. Cok cok temiz kalani geri getirecen. Acil durumda kiyafetsiz kalmaktan iyidir. Liste gayet uygun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?