2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah 9:20
Nasıl heyecanlıyım yaaa bugün geçmiyor
Bakalım nasıl bebişlerimmm
Benimde kontrol yarın tr saatiyle 12:30 da. İnşallah güzel haberler güzel şirin fotoğraflarla geliriz canım ayy bide adam olmuşlardır küçük adamlar yerim onları

Cok teşekkürler canim eksik olma

Bunlar fazla değil mi arkadaşım... ben bir gece kalmıştım ilk doğumumda boşuna götürmüşüm dediğim bir sürü şey vardı. Üç çift çorap iki tane şapka falan çok fazla

Canim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririm

Bunlar fazla değil mi arkadaşım... ben bir gece kalmıştım ilk doğumumda boşuna götürmüşüm dediğim bir sürü şey vardı. Üç çift çorap iki tane şapka falan çok fazla

benim ilk doğumuj olacak da internette bulduğuma göre yaptım
zaten çoğu yerde aynı şey yazıyor

şimdi herşey takım olduğu için badiyi değişince şapkayı falanda değiştiriyorsun ya ondan öyle yazılı bence

İlk doğumlarda evet ya kanmıştım İşte ben de. İki çift hastane çıkışı, birkaç tane zıbın... hiçbiri lazım olmadı bu sefer öyle yapmam.

İlk doğumlarda evet ya kanmıştım İşte ben de. İki çift hastane çıkışı, birkaç tane zıbın... hiçbiri lazım olmadı bu sefer öyle yapmam.

listeyi daha kullanılacak şeylerle düzenler misin
bende kaydedeyim pc ye
ona göre hazırlayayım

Hic belli olmaz canim. C.tesi arkadasimin dogumu vardi gittim. Odaya girdikten sonra dedim ki ilk kakasini yapti mi. Hic bakmadik dediler. Odada herkes acemiydi. Cocuk uyurken bezini mendillerini alt acmasini ayarlamadan actilar. Tabiki doldurmus altını. Sonra temizlemeye calistilar beceremediler. Hem cocugun kıyafetlerine hem de battaniyesine bulastirdilar. Ben devralayim dedim cocuk usudu. Tam temizlerken bebis bir cis attirdi. Oglan cocugu taaa kafasina sapkasina kadar geldi. Ilk gun her turlu ihtimale karsi fazla gitmeli. Cok cok temiz kalani geri getirecen. Acil durumda kiyafetsiz kalmaktan iyidir. Liste gayet uygun bence

Şimdiki aklım olsa ben sadece bunları götürürüm

:))) bilemedim şimdi.

iyi günlerde kullan
bana uzun kollu al badileri dediler yaa
sen askılı almışsın bnede mi öyle alsam ki
ama 6-9 tam kışa gelecek sanki

Sanki 6-9 uzun kollu alsak daha iyi gibi geliyor bana

Canim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririm

Evimiz çok sıcak bütün kış kısa kol ve şort ile geçiriyoruz, eğer uzun kollu alsaydım Evin içinde sadece onu giydirmek zorunda kalacaktım bu sefer de atletsiz yetersiz gelecekti , üstüne ekstra pijama vs birşey giydiremem yanar çocuk. Bu aldıklarımın üstüne normal sweatshirt veya pijamasını giydiririm uzun kollu. Dışarı çıkarken alttan giydirmek için de annem almış birkaç tane uzun kollu çıtçıtlı body onlar yeter bize.

Kızlar acil birşey sorucam 50 kuruş kadar kahverengi akintim gelmis doktoru aradım dinlen vs dedi ama korktum yaşayan varmi

Ayy benimkide erkek pipisine poşet geçirmek lazım Allahtan tecrubeliyim bencede fazla olsun az olmasın ilk başlarda çok kıyafet değişiyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…