2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Domates salatalık limon bunlarla geçti şu 24 haftam tuzlayip tuzlayip yedim gazelim_24
Marul ve kuzukulağı da dene canım, hem iyi oluyor, hem faydası çok. Marul folik asit ve bir sürü şey içeriyor. Kuzukulağında ve pişirebilirsen ısırganda çok vitamin var. Isırgan otunu çok öneririm eldivenle yıkayıp tavaya atabilirsin, yumuşadıktan sonra ısıramıyor.

Marul rokada kuzukulağı çok yedim ama ısırgan hiç denemedim onuda bir deneyim ceviz yiyemiyorum bende oyle bir sorunum var aşırı midem bulaniyor

Ay hic duymadigim markalar aklimda bulunsun onlarada bakayim :) dun easter indirimi vardi yuzde 50+ 25 ne gorduysem attim sepete bayada uyguna geldi kucukte gelirse artik kadere

Bunu onceden bilsem iyi olacakmis o zaman newborn la 6 ay bir iki tane hep uc ay aldim
Uc ay aldiklarini yeni dogdugunda giydirirsin. 6 ay da problem degil. New born en fazla 1 hafta giyer. New born alma yeter. Bundan sonra alacaklarinda 3 ayliklari ilk 1-2 ay giyecekmis gibi ihtiyaclarini dusun problem olmaz. Nb her zaman risktir. Cok cabuk kuculu. O yuzden genelde 3 ay mantikli yanina 2 tane hastane cikisi

Kiloyu FL uyluk kemigi ve AC karin cevresi ile olcuyorlar. Makine kotuyse sinirlari yanlis ölçüyorlar. 1mm bile cok farkettiriyor. Hic kafana takma. Benim bas cevresini yanlis olcmuslerdi. 1mm bile 10 gun ileri atti nerdeyse. Ona gore dusun 2 doktordan biri yanlis olcmustur.

Bu arada gunaydin bende geriden cvpliyarak geldim besten beri yatakta donmekten basim dondu idrara cok cikmamazin sebebi bebegin buyumesiymis birde benim ki bas asagi duruyormus
Günaydın _Historien_ onunda bebeği baş aşağı duruyordu. Bu senenin bebişleri çok nazlı bi alemler ya yapcak bişi yok kafalarına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…