2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım
yarım kıloyu gecmıs kucuk hanımefendı olmus

GÜNAYDIN arkadaşlar yorumları okumaktan bazen yazamıyorum bende 6 ay da ufak ufak almaya başlıcam bende hedıye gelir diye almamıştım kıyafet ilk bebekde annemler yapmıstı ama hedıye cok farklı seyler geldı o yüzden bu bebişte alıcam kıyafet 0-3 ay çabuk geçiyor zaman fazla almıycam ağustos bebeleri ne giyer kızlar hepsını uzun kollu mu alayım penye tarzı

Anlayamadıgım bir sancıydı canım rahim bölgesinde. Müzik dinlerken uyumaya bayılıyorum uyumuşum :) şimdi tekmelerden başka birşey yok çok şükür. Sen nasıl oldun canım iyimisin
Günaydin canim maalesef ki iyi degilim yine ben böyle gidrrse dr yolu görünecek. Sen kacta gidiyorsun dra güze, haberlerle ge, insallah

Iyidim diye gunluk isleri yapiyorum zaten yemek bulasik camasir süpür falan ne bilim bende anlamiyorum artik kendimi normal mi bu durum anormal mi bi kalkip dra gideyim desem o kadar yol gitmekte zararli sastim kaldim
Yapma sende yokmu sana yardim edecek kimse dr bana gebeligin riskli dedigi gunden beri eve hic birsey yapmadim saolsun annem yetismeye calisiyor yetismesede kalsin valla umrumda degil cocugumdan daha mi onemli bu arada elektirik supurgesi ozellikle hamilelikte cok siknti kasinkalara baski uyguluyor en azindan sen supurme esin yapsin olmazmi

Günaydinnnn kizlar. Dizden uzak olshn ama ben yine fenalardayim sancim var benim karnim hic büyümüyor ve sanki cok asagida iyice psikolojim bozuldu ben mi takinti yapiyorum anlamadim ki

canım en son ne zaman gıttın doktora
stres yapma mumkun oldugunda dınlenmeye calıs
sancı da belkı gaz sancısıdır

Günaydın kızlar. Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var heyecandan stresten uyuyamadım, yarın olmaz bana zaman geçmek bilmez kesin :) hayırlı, sağlıklı, güzel haberlerini alırız inşallah.

Liste cok iyi sen oraya bir de mama at. Her ihtimale karsi. Ilk gun sezeryanda sutun gec gelirse ac kalmasin. Sabaha kadar acliktan aglar. Suan goguste biriken sut yetmeyebilir

mama hastane veriyor sanırım
doğumla ilgili konuşurken sorarım yoksa hangi marka önerirsin alıp atarım çantaya da

Şimdiki aklım olsa ben sadece bunları götürürüm

ya aslında az eşya götürmek mantıklı olabilir de
ben ilçede oturuyorum doğumum merkezde olacak 45-50 dakikalık mesafede
annem zaten yanımda olur
kv de tek başına gelemeyeceği için birşeye ihtiyacım olsa bulmak tedarik etmekte zorlanabilirim
zaten arabada gidecek bavul fazla olsun geleni kaldırırız

aynen bende yanımda olsun fazlası göz çıkartmaz ama az olursa zorda kalabiliriz gibi geliyor
mesela benim regl olayım hep sıkıntıydı her seferinde iş yerinde pantalon çamaşır değiştiririm o kadar çok gelir tedbir almama rağmen
o yüzden hele de doğum sonrası çok olursa diye tırsmıyor değilim

wintersun kontroldedir şimdi bakalım neler diyecek dr

rofleli_kedi canım ben ilk sezaryende bir pijama bir gecelik ile çıktım hastaneden ikinciye de aynı şekilde gittim ama rezil oldum. Kanamam oldu gecelik yetmedi yattığım hastanenin karşısı alışveriş merkeziydi eşim ordan iki gecelik daha alıp geldi bana. Son Doğumda iki gecelik iki pijama hepsini giyindim çok terledim çünkü. Yanıbaşımızda herşeyimiz olsun zarar değil.

teşekkür ettim önerin için
işte tecrübe bile bi noktada faydasız oluyor

bakalım bu bebiş nasıl gelecek :)

birde herkes çok üşüyeceksin doğumdan sonra mutlaka kalın bir çorap hırka türü bir şey al diyorlar

Günaydinnnn kizlar. Dizden uzak olshn ama ben yine fenalardayim sancim var benim karnim hic büyümüyor ve sanki cok asagida iyice psikolojim bozuldu ben mi takinti yapiyorum anlamadim ki
İlk hamileliğinde karnın var mıydı? İç karnın geniş mi acaba? Bir de küçük oğlun var işi abartıyor olabilirsin biraz kendini dinlendirmen lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…