2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ye tatlıyı çıkar hakkıyı bence yalnış tatlıyla aram hiç yok limon eksik olmuyor evimden :))
Aynı ben öyleyim tatlıyı normalde çok severim ilk 3 ay nefret ettim tatlıdan kilo verdim hatta ozaman tatlı kestim diye şimdi yiyorum ama:)

Uyudum canım geç uyudum Benin oğlanın kan değerleri kötü çıkıyor tabi kolesterol çıkıyor onu tekrar dktra götürcem Bugun kaç gündür onla uğraşıyorum şuursuzca yiyor Benin oğlan
Şimdiden kolestrol oluyormu canım kilomu çok almış gecmiş olsun

Aynı ben öyleyim tatlıyı normalde çok severim ilk 3 ay nefret ettim tatlıdan kilo verdim hatta ozaman tatlı kestim diye şimdi yiyorum ama:)
Hmm ben daha baslamadım tatlı yemeye hamilelikten önce eksik olmazdı şimdi tersi oldu :) hangi dolabı açsan domates

Şimdiden kolestrol oluyormu canım kilomu çok almış gecmiş olsun
Oluyor canım öyle yiyince kilolu zaten iri de bayağı 11 yaşında 39 numara ayakkabı giyiyor okadar iri bide işte annane dede yanında büyütü her istediğini yedi 8 aylık doğmuştu uzun süre kan ilaçı içti oda hep iştah açtı mide yırtıldı önüne geçemedik bir türlü buzamana kadar hep tahlillerini yaptırıyordum şekerden falan korkuyordum korktuğum oldu maalesef

Hmm ben daha baslamadım tatlı yemeye hamilelikten önce eksik olmazdı şimdi tersi oldu :) hangi dolabı açsan domates
Annemlerde habire söyleniyor sen beslenmiyorsun hep dometes olurmu diye :) Dometes yemekten aklıma öyle fındık ceviz falan gelmiyor ama bunu iyi beslemem lazım ki bari erken doğum falan olsa kansız falan olmasın abisinde şimdi çıkmaya başladı

herkese gunaydın:)
benım ılk kızım 2620 gr dogdu hastaneden 2400lerde cıktık
0-3 aylar bıle buyuk geldı
o yuzden 0-3leri en az 2 ay gıydık hakkını verdık
ama en cok 6-9lar gıydırılıyor.
ılk zamanlar 0-3 bile büyük geleblir o zamanda kıyafet uzerınde yok gıbı oluyo
yanı 0-3 de mutlaka alın ama cok degıl:)
bana cok alma hedıye de gelır dedıler ama yok dedım alıcam ıcımde mı kalsın
bazı zıbınlarını sırf foto cekmek ıcın gıydırdım sıra gelmedı yanı bıraz abartmısım
ama nasıpse onları bu kızımda da kullanırım:)

hamılelıkte yeme ıcme kesınlıkle ıstemeyle alakalı
yanı ben normalde asırı iştahlı bırıyım
suan hala normale donemedım
ısyerıne 3 gun once ev yapımı yoğurt getırıp dolaba koydım daha kapagını bıle acmadım
ama normalde ben ara ogunlerde yerdım hep yogurdu
cevız ıncır vs hıc bısey yok
tek yaptgım sey su ıcmeye zorlamak kendımı o kadar

İşte yesek bu içtiğimiz vitaminlere bile gerek Yok yani zaten Gürcistan’da bitmişti vitaminin 1 ay içemedim mecbur tekrar aldım burda böyle meyvemi falan yiyebilsem hiç içmiycem balık da yiyemiyorum onunda hapını içiyorum mecbur 1 kilo daha almışım ama

liste makul aslında
sadece anne ıcın 3 kıyafet cok:)
ben hastaneye gıttıgım kotumla bluzumla cıkmıstım
hastane de de gecelık sabahlık
ama yanımda ıkı gecelık 2 pıjama gecelıklerden bırının sabahlıgı
pıjamaların sabahlıgı:) abartmıstım
hıc cantadan cıkarmadık bunları eve gelınce dırek kaldırdım
yanı yanımzda olsun da ne olcagı bellı olmaz

ben ılk kez balıgı gecen hafta yedım o da buyuk balık
kucukler cok kokuyo
normalde de haftada bır de olsa balık yerdım mesela
zorlamak lazım aslnda ama ıste olmuyo ben de

Kızlar acil birşey sorucam 50 kuruş kadar kahverengi akintim gelmis doktoru aradım dinlen vs dedi ama korktum yaşayan varmi
BN daha önceleri yaşadım dinlen demişlerdi birde progestan kullanmıstım geçmişti ama bir süre gelmişti korkma bol bol dinlen yorma kendını

Selam herkese uzun zaman giremeyince kaldığım yerden okuyarak geleyim dedim ama o kadar çok sayfa olmuşki hepsini okuyamadım,umarım herkes iyidir..bende cumartesi 22 haftamda ayrıntılı ultrasona girdim her şey yolunda dedi cinsiyetimiz kesinleşti bir prenses de bende geliyor :) cimcimem 511 gr mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…