2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk doğumumu Temmuz’da yaptım dondum soğuktan,ikincisi Nisan ayındaydı üşüme yaşadım ama çok fazla değildi. Üçüncü Doğum ocak ayına geldi yandım piştim terler içinde kaldım. Bunda Ağustos bakalım ne olacak. Omuz şalı ve çorap koy çantana.

Ahh canim kimsem yok kiz buralarda cocuk olmasa yerimden kalkmam esim erkenden gidiyor cok gec gelebiliyor oda aksama kadar araba ustunde

İlk hamileliğinde karnın var mıydı? İç karnın geniş mi acaba? Bir de küçük oğlun var işi abartıyor olabilirsin biraz kendini dinlendirmen lazım canım.
Buna gore biraz daha vardi canim 5 aylik olduk neredeyse ben yemisimde sismisim gibi sanki ikinci oldugu icin mk acaba karnim genislemis olabilir mi ilk cocukta

Bu arada 1 yada 2 kilo aldim sanirim tartiliyorum hep ayni

ben de nerdeyse her sabah tartılıyorum
gecen hafta doktor cok kılo alma vs dıyınce kastım kendımı yemedım
dıyetısyene de gıtmıstım ama baktım 1 kılo vermısım
benım dıyet kılo verme degıl kontrollu kılo alma dıyetı soncta
bu hafta canımın ıstedıgı herseyı yıyyorum bakalım ne olcak bır haftanın sonunda:)

Vallahi iyice kasildim yani kontrollu almak en iyisi ama saglikli beslenmeye bak diyetisyen falan bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…