2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnlarr:) ikigündür gece 3-4 uyanıyorum sabah kdAr uyuyamıyorum yaaa. 9 dan sonra sızmış kalmışım şimdi uyandım:) dün kontrolüm vardı şükür kızçem iyi. 297 gr 21 cm olmuş :) hep baş aşağıydı dün yana dönmüş sıpa. Dr teşhis bile koydu aynı baba:) arada sancılarım oluyordy benim sanki içerden bişey sivriliyor gibi yanıyo gibi değişik bişey oluyor. Magnezyum verdi dr kasılman olursa yine soluna yat dinlen geçmezse atlar gelirsin hemen dedi. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçer günlerimiz ya baksanıza hepimiz diken üstündeyiz hep Dünden beri bende mevlütte dağıtmak için hediyelik bakıyorum. İnstadan elli yerler görüştüm belki:) gördünüz mü bilmiyorum dekoratif kapaklı mumlar vr bu ara hep onlardan yaptırayım dedim. Bunun gibi yani

Eklentiler

• 73535388-8E6A-404C-91BD-9C61C841A134.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
Canim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririm
ben de kızıma böle askılı giydiriyorum canım evler zaten sıcak oluyo kışın bide kazağın pijamanın içine bi kat daha kollu bişey olduğunda çocuk için bunaltıcı oluyo rahat etmiyo bence özellikle uyurken

listeyi daha kullanılacak şeylerle düzenler misin
bende kaydedeyim pc ye
ona göre hazırlayayım
canım ben de ilk doğumda hastanede bi takım hastane çıkışını kullandım sadece ama şimdi bunda yine 2 takım hastane çıkışı götürcem sonuçta lazım olabilir bi giysi kesesine hazırlayıp dursun çantada o da

aynen canım iyi düşünmüşsün bizim de iki uzun kol bady geri kalanlar da askılıydı öyle geçirdik kışı

canım tanesıne ne kadar dedıler
ben de bu tarz seyler gördum
cok hosuma gıttı

Canim o konuda henuz ben de arastirma yapmadim. Hipp markasinin organik oldugunu duydum. Daha tecrubeli arkadaslar cevap verirse ben de bilgilenmis olurum

sevindim kontrolun iyi geçmesine
sen hangi doktora gidiyordun bursadaydın dimii

bunların boş tanesi 4-5 tl ama
tabii bütçe meselesi

Normal 500 600 canım benim kafama takılan 1 haftada hiç kilo almaması
canım happy mom uygulamasında bu aralar bebeğinizin büyüme hızı yavaşlayacak çünkü önemli gelişmeler birarada gerçekleşicek gibi bişey yazıyodu demekki nitelik olarak gelişicekler nicelik pek çoğalmıcak bu ara

Evet kızlarrr geldim doktordan tam bir fiyaskoydu
Bursa acıbadem de kemdi doktorum
Oraya çarşambaları gelen meşhurrrr melih atahan güvene gitmiştim ayy sinirlerim bozuldu
Sedyeye yattım muayene başladı bebekelrin ekg sine de bakıcam bilginiz olsun dedi
Hemen bir çalışan geldi eşimi götürdü döndüklerinde çalışan doktora beyfendi sadece ultrason istiyor dedi
Doktor bemen cihazı bıraktı ben ekg bakmadan bakamam dedi eşimle gözgöze geldik 2800 demişler ekg ye
Biz bu ücreti veremeyiz dedik tamam dedi kalkın
Haftaya bunu yaptırabilecek gibi gelin dedi tüm sinirim tavan yaptıkendi doktorumuzla görüşüp gleleim dedim kalktım

Kendi doktorumuza geçtik o da anne karnında ekg yi illa gerekli bulmuyorum sonuçta varsa da yoksa da elimizden gelen birley olmayacak dedi başka yerler önerdi
Ya tüp bebek diye paralı mı görüyorlar yoksa haftada bir geldiği için yolabildiğim kadar yolayım mı dedi anlamadım
Oysa 10 tüp bebek ve artı tedavileri ödemekten gençliğimizi yaşayamadık 11 yıldır sıfır düşünce sıfır anlayış

sevindim kontrolun iyi geçmesine
sen hangi doktora gidiyordun bursadaydın dimii

bunların boş tanesi 4-5 tl ama
tabii bütçe meselesi
Canım jale gürlülere gidiyorum ben.
Biraz pahalı doğru diyosun ne dağıtçağımı da bilemedim. Oda kokusu düşündüm onlar da bu fiyatlra hatta daha pahalı çıkıyo. Bu ara herkes üfleme cam şişeli kolonya dağıtıyor onlrda bayağı pahalı. Normal kolonya şişesi hastaneye ve ev masasına koyayım dedim.

Bulundugunuz yere mevsim sartlarina isinma seklinize gore degisir tabi. Ben dogalgazla isiniyorum. Alt katim dogru duzgun yakmadigi icin kolay isinmiyorum. Isinmiyorum dedigim ideal oturma olcusu 23.5 derece anca oluyor. Eger sizin eviniz kisin 25 derece nin ustune cikiyorsa kisa kol giydirirsin. Ben yine de tercih edecek olsam en azindan terini emebilecek omuzlarini ortecek yarim kollu tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…