- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.361
Evet bi konu mesaja kapanmis ondan olabilirmesajlarına baktım tartışma falan yok gibi
aklıma kötü şeyler geldi ama
herhalde gece bi konuya yazdı konuda uçtu o yüzden göremiyoruz
Başın sağolsun Allah sizlere uzun ömür versinHayır canım. Anlatıp sizi üzmek istemiyorum, cenazemiz vardı diyem kısaca.
ben de kızıma böle askılı giydiriyorum canım evler zaten sıcak oluyo kışın bide kazağın pijamanın içine bi kat daha kollu bişey olduğunda çocuk için bunaltıcı oluyo rahat etmiyo bence özellikle uyurkenCanim o sifir kollari 6-9 arasi nasil giydirecen. Kisa geliyor ve kis icin uzun kollu citcitli badi almani öneririm
Hayır canım. Anlatıp sizi üzmek istemiyorum, cenazemiz vardı diyem kısaca.
canım ben de ilk doğumda hastanede bi takım hastane çıkışını kullandım sadece ama şimdi bunda yine 2 takım hastane çıkışı götürcem sonuçta lazım olabilir bi giysi kesesine hazırlayıp dursun çantada o dalisteyi daha kullanılacak şeylerle düzenler misin
bende kaydedeyim pc ye
ona göre hazırlayayım
aynen canım iyi düşünmüşsün bizim de iki uzun kol bady geri kalanlar da askılıydı öyle geçirdik kışıEvimiz çok sıcak bütün kış kısa kol ve şort ile geçiriyoruz, eğer uzun kollu alsaydım Evin içinde sadece onu giydirmek zorunda kalacaktım bu sefer de atletsiz yetersiz gelecekti , üstüne ekstra pijama vs birşey giydiremem yanar çocuk. Bu aldıklarımın üstüne normal sweatshirt veya pijamasını giydiririm uzun kollu. Dışarı çıkarken alttan giydirmek için de annem almış birkaç tane uzun kollu çıtçıtlı body onlar yeter bize.
şu profilinizdekı bebeğin gelişim şeysini nasıl yapıyorsunuz daha acemıyımdeOlabilir:)
şu profilinizdekı bebeğin gelişim şeysini nasıl yapıyorsunuz daha acemıyımde
Günaydınnlarr:) ikigündür gece 3-4 uyanıyorum sabah kdAr uyuyamıyorum yaaa. 9 dan sonra sızmış kalmışım şimdi uyandım:) dün kontrolüm vardı şükür kızçem iyi. 297 gr 21 cm olmuş :) hep baş aşağıydı dün yana dönmüş sıpa. Dr teşhis bile koydu aynı baba:) arada sancılarım oluyordy benim sanki içerden bişey sivriliyor gibi yanıyo gibi değişik bişey oluyor. Magnezyum verdi dr kasılman olursa yine soluna yat dinlen geçmezse atlar gelirsin hemen dedi. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçer günlerimiz ya baksanıza hepimiz diken üstündeyiz hepDünden beri bende mevlütte dağıtmak için hediyelik bakıyorum. İnstadan elli yerler görüştüm belki:) gördünüz mü bilmiyorum dekoratif kapaklı mumlar vr bu ara hep onlardan yaptırayım dedim. Bunun gibi yani
Canim o konuda henuz ben de arastirma yapmadim. Hipp markasinin organik oldugunu duydum. Daha tecrubeli arkadaslar cevap verirse ben de bilgilenmis olurummama hastane veriyor sanırım
doğumla ilgili konuşurken sorarım yoksa hangi marka önerirsin alıp atarım çantaya da
ya aslında az eşya götürmek mantıklı olabilir de
ben ilçede oturuyorum doğumum merkezde olacak 45-50 dakikalık mesafede
annem zaten yanımda olur
kv de tek başına gelemeyeceği için birşeye ihtiyacım olsa bulmak tedarik etmekte zorlanabilirim
zaten arabada gidecek bavul fazla olsun geleni kaldırırız
aynen bende yanımda olsun fazlası göz çıkartmaz ama az olursa zorda kalabiliriz gibi geliyor
mesela benim regl olayım hep sıkıntıydı her seferinde iş yerinde pantalon çamaşır değiştiririm o kadar çok gelir tedbir almama rağmen
o yüzden hele de doğum sonrası çok olursa diye tırsmıyor değilim
wintersun kontroldedir şimdi bakalım neler diyecek dr
Günaydınnlarr:) ikigündür gece 3-4 uyanıyorum sabah kdAr uyuyamıyorum yaaa. 9 dan sonra sızmış kalmışım şimdi uyandım:) dün kontrolüm vardı şükür kızçem iyi. 297 gr 21 cm olmuş :) hep baş aşağıydı dün yana dönmüş sıpa. Dr teşhis bile koydu aynı baba:) arada sancılarım oluyordy benim sanki içerden bişey sivriliyor gibi yanıyo gibi değişik bişey oluyor. Magnezyum verdi dr kasılman olursa yine soluna yat dinlen geçmezse atlar gelirsin hemen dedi. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçer günlerimiz ya baksanıza hepimiz diken üstündeyiz hepDünden beri bende mevlütte dağıtmak için hediyelik bakıyorum. İnstadan elli yerler görüştüm belki:) gördünüz mü bilmiyorum dekoratif kapaklı mumlar vr bu ara hep onlardan yaptırayım dedim. Bunun gibi yani
Basiniz sagolsun canim. Allah sabir versinHayır canım. Anlatıp sizi üzmek istemiyorum, cenazemiz vardı diyem kısaca.
Şuan çok ciddi pazarlık aşamasındayım:) süslü plexi kutulu 9 tl 100 adet için fiyat verdi 8 olsun dedim bakalım ne dicek :)canım tanesıne ne kadar dedıler
ben de bu tarz seyler gördum
cok hosuma gıttı
canım happy mom uygulamasında bu aralar bebeğinizin büyüme hızı yavaşlayacak çünkü önemli gelişmeler birarada gerçekleşicek gibi bişey yazıyodu demekki nitelik olarak gelişicekler nicelik pek çoğalmıcak bu araNormal 500 600 canım benim kafama takılan 1 haftada hiç kilo almaması
Canım jale gürlülere gidiyorum ben.sevindim kontrolun iyi geçmesine
sen hangi doktora gidiyordun bursadaydın dimii
bunların boş tanesi 4-5 tl ama
tabii bütçe meselesi
Bulundugunuz yere mevsim sartlarina isinma seklinize gore degisir tabi. Ben dogalgazla isiniyorum. Alt katim dogru duzgun yakmadigi icin kolay isinmiyorum. Isinmiyorum dedigim ideal oturma olcusu 23.5 derece anca oluyor. Eger sizin eviniz kisin 25 derece nin ustune cikiyorsa kisa kol giydirirsin. Ben yine de tercih edecek olsam en azindan terini emebilecek omuzlarini ortecek yarim kollu tercih ederdim.ben de kızıma böle askılı giydiriyorum canım evler zaten sıcak oluyo kışın bide kazağın pijamanın içine bi kat daha kollu bişey olduğunda çocuk için bunaltıcı oluyo rahat etmiyo bence özellikle uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?