2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım sıcak oluyo bide benim gördüğüm uzun kollu badylerin kullanışsızlığı şurasında oluyo kollar sipsi gibi daracık oluyo çocuk da zaten elini kolunu hakim olup giyinmeye yardım edemediği için giydirip soydurması işkence gibi

Şu
Şuan şok içerisindeyim... ben kendim baktırdım ki ilk gebeliğim direkt sorunlu bi gebelikti patlamaya hazır bi bomba gibiydim böyle birşey istemedi. Gidenlerden de hiç duymadım. Ne bu dr a ne de bŞka dr a gidenlerden. Ne kdar ayıp bişey yaptığı. Kimse bayıla bayıla detaylı için bu kadar paralrı vermiyor. Ben bunu uygun görüyorum tercih sizin dersin öuayenene devam edersin yaptırıp yaptırmamak anneye ve kendi dr una kalır. Şok oldumö şokk. Çok geçmiş olsun canım.

Canim ayrintili usg icin gittin de yaptirmadan mi geldin genel muayene de mi olmadin o nasil bir sacmalaik ya burada ayrintilk icin en pahali ucete 600 tl civari dediler hadi sizin 1200 olsun o kadar fiyat nedir

Iyidim diye gunluk isleri yapiyorum zaten yemek bulasik camasir süpür falan ne bilim bende anlamiyorum artik kendimi normal mi bu durum anormal mi bi kalkip dra gideyim desem o kadar yol gitmekte zararli sastim kaldim
Tam dayakliksin ha
Doktor sana hersey normal gunluk hayatine dön mu dedi. Kanama alani boyle gecmez ki. Bence daha fazla dikkat et. Camasirin utun de eksik kalsin. Yemegi hazir yiyin bi muddet. Kocan destek atsin sana olmaz boyle can taşıyorsun ve riskli durumdasin.

Canim ayrintili usg icin gittin de yaptirmadan mi geldin genel muayene de mi olmadin o nasil bir sacmalaik ya burada ayrintilk icin en pahali ucete 600 tl civari dediler hadi sizin 1200 olsun o kadar fiyat nedir
Aynen ayrıntılıyı yaptıramadım bıraktı direkt cihazı elinden
Ayrıntılının fiyatına takılmadık zaten beni yatırıp sonra ekg de yapacam demesi sinir bozdu kıstırduk alalım parasını der gibi
Kendi doktorum inceledi bi güzel
Biri 473-biri 492 dedi iyi durumdalar dikişlerinde attığım seviyede böyle devam et dedi

Bunlar sağlıkçı doktor değil tefeci gibi birşey okurken Benim bile sinirim bozuldu ne saçmalık dün bende hastanede devlet de bir gebeyle konuştum tüp bebek onunda kadın bıktığını artık devlete geleceğini söyledi bu tüp bebek ailelerini iyice sömürüyorlar yazıklar olsun onlara

Senin dktrun var Peki ona neden gittin

Eee peki hic muayene yapilmadi mi canim. Bebisler nasil. Senin serviks ne durumda

Ben gittigidiyor kesimoglu ticaretten 50 tanesini 95 e yaptiracam. Istersen bak oralara

Ayy canim iyi olmasina sevindim bebelerinin dikislerinde iyiymis cok sukur

Valla bende baktım o şişelere de için doldurması falan aynen çok pahalıya geldi

oda kokusu yapcam ben 4,5 tl gibi bi rakam çıkıyor tahminimce tabii
kullandığın aksesuara göre yükseliyor fiyatı

çünkü bu asetat kutular bile 1 tl yi buluyor nerdeyse mum kutu süs etiket derken 7 ti geçer sanki gibi geldi

şöyle kolonya dğaıtsan
2,22 tl tanesi 100 cc ucuz da kolonya alırsın bi fiyonk 3,5 tl falan mal olur
yanlıs anlama bu arada fikir amaçlı yalnızca benimkisi

Cidden dayaklığım kendisi geçer diye düşündğm drlar bişey vermedi kalsiyumla magnezyum hariç nasıl geçecek bu şaştım ama iyiydiim ne zamandır

Şimdi bursalılara bir sorum var
Doktorum bana 3 kişi söyledi gidebileceğim bunlar radyologmuş ama çok güvenirim onlara dedi başkasına gitmeni istemem dedi
Sonamar zafer bey ?
Ultramed Mehmet bey ?
Bilson fehmi bey? Gerçi fehmi bey bu ay yokmuş onu eleyebiliriz
Sizlerden detaylıya bu doktorlara giden var mı ?

Ben gittigidiyor kesimoglu ticaretten 50 tanesini 95 e yaptiracam. Istersen bak oralara
Bakyım bi canum iyi dedin hiç gg ye bakmamıştım.

Ben kendi kınamda kendim yapmıştım büstiyer şeklinde sabun asetat kutulara koyup süslemiştim. Sabunu yaparken iyi de süsleme işi aşırı pahalı geldi. Dediğin gibi asetat kutular 1 tl gibi geliyor kurdele deyip geçme o kadar pahalı ki 15 toptan fazla kurdele almıştım ozaman 200 250 lira kurdeleye vermiştim. Kuzenim 2016 da doğum yPtı oda kokusu yaptı kendisi cumhuryet çarşısından şişeleri alıp kutuydu çubuğuydu süslemesi derken 7 tl yi buldu

Nesrinay86 bu hafta sonomar a gidecek
bende haftaya cumartesi gidicem
beni doktorum direk yönlendirdiği için hiç araştırmadım

bu para isteyen doktor kimdi ? adı yeri neresi

Ben daha gitmesim canım dr um bi yönlendirme yapmadı henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…