2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben şişeleri 2,59 a aldım
çubuklar 40 kuruş civarı bi rakama geldi
kumaş çiçek bende vardı 0,25 kuruş a satılıyor ama
kurdele topu 10 tlydi benim baktıklarımın ama ne kadar gidecek ondan emin değilim
koku da 0,75 kuruş
isim etiketi de 40 kuruş falan

ama ben asetat kutu yapmıcam :)

Buna gore biraz daha vardi canim 5 aylik olduk neredeyse ben yemisimde sismisim gibi sanki ikinci oldugu icin mk acaba karnim genislemis olabilir mi ilk cocukta
Benim dördüncü hamileliğim şu an en küçük karnım bu bebekte.Bir de şu var ben hep 6 sene üzerine hamile kalmıştım çocuklar okula gitmiş olurdu ilk defa evde bir küçükle hamilelik yaşıyorum ve kilo almış gibi görünsem de karnımda büyüme çok yok. Aklına hemen kötüyü getirme senin ufacık çocuğun var hareketin çok fazla. Bebek hareketlerini hissediyorsan problem yapma .

Eee 4. Cocuk geliyor o bizden epeeyyy tecrubeli
İlk çocukta daha rahattım büyüyüp çocuk doğurdukça daha çok evhamlı oluyor insan . Bir de tecrübe çok da önemli olmuyor her çocuk kendi karakteriyle geliyor sen çocuğa göre şekilleniyorsun biraz. Allah’ın izniyle birşey olmaz içinizi ferah tutun.

Bebis hareket ediyor halihazirda kanama alani oldugu icin bu kadar endiseliyim

Aynen oyle bisey olacak diye aklimdan oluyorum yolun yarisini gectik sonucta

Böyle olursa en fazla 5 tl olur maliyetin çokta makul. Hastaneye veya evde masaya birşey koyacakmısın peki. Ya bide bunları şimdiden söylersek bozulma olmaz heralde dimi

Ben şok , hatta daha da şok. Muayene ücretini geri al mutlaka bakmamış ki zaten. Eşin üzülmemiştir inşallah . Kasap olmuşlar resmen

Böyle olursa en fazla 5 tl olur maliyetin çokta makul. Hastaneye veya evde masaya birşey koyacakmısın peki. Ya bide bunları şimdiden söylersek bozulma olmaz heralde dimi

ekstra bişi çıkmazsa benim maliyetim böyle çıkıyor
ki aslında çoğu malzeme bende var daha da düşecek

ben şişeleri geçen ay aldım
evde duruyor akmak kırılmaz
diğer hiçbir şey e bozulmaz
kokuyu en son alıcam ama uçar belki diye

masa hazırlamak istiyorum kalem bu kokular limonata küçük kurabiye tarzı atıştırmalıklar
birde büyük kolonya şişesi süslücem gelenlere ikram etmek için
eğer planlı sezeryan olursada
öncesinde cupcake ya da cakepop tarzi bişi de hazırlayaiblirim

Canim instagram piyasaya gore cok cok pahali. Gg gibi rekabet olmadigi icin kime ne kakalarlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…