2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcısı olsun en kısa sürede toparlar inşallah

Kızlar merhaba
Benim dogumum eylülde olucak ama Dr seçemiyorum. 2 hastane arasında kaldım.
●Medikalpark (gaziosmanpaşa)
●Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hast.)
Bu hastanelerde doğumunu yapan yada takibini yaptıran var mı ?
Var ise hangi Dr 'a gidiyorsunuz?

Günaydin canim maalesef ki iyi degilim yine ben böyle gidrrse dr yolu görünecek. Sen kacta gidiyorsun dra güze, haberlerle ge, insallah
Gittim geldim canım hersey yolunda dedi dr yürüyüşlere başlamam lazım ağrılar için baktı hiçbir sorun görünmüyor bebeğin büyümesi hareket etmesiyle ilgilidir dedi

Günaydinnnn kizlar. Dizden uzak olshn ama ben yine fenalardayim sancim var benim karnim hic büyümüyor ve sanki cok asagida iyice psikolojim bozuldu ben mi takinti yapiyorum anlamadim ki
Günaydın kuzum bi doktora git ya için rahat eder

Aynen bende risk olmamasına ragmen süpürgeyi eşim yapıyor çünkü ben yaptığımda çok yoruyo süpürge

@_Historian_ çok aşağıda diyorsun da nerde ki
benimde göbek deliğmin altında bayağı
hiç de yukarı çıkacak gibi hissetmiyorum
ve bazen sanki açılmam oluyormuş gibi bi garip his ve sancım oluyor (sanki doğum yaptım da açılma nasıl bi his biliyorum da anladın sen beni)
doktora söyledim normal diyor

evham yapıp kötüyü çağırma lütfen

Canım yeni gördüm kusura bakma üst tarafı yani diz kapağın üstü dolgun yer ne deyim bilemedim daha rahat edeceğini düşünüyorum

En iyisi gecmisi okumayim yoksa bebislerini yok yere strese sokan odunlanacak analar sezinledim
Bu arada malatyaya baaaayyyyiiiillllddddiiiimmmmm basbelasiyim emrullah tanrikut a gittim cok memnun kaldim dogumda izinde olacak beni ali pekinceye emanet edecek

Bizde bugun atlattik şükür ayrintiliyi. Ama sizin yazdiginiz kilolara gore celimsiz benim oglan :) 20+2 bugun 390gr 23cm cikti. Hersey yolunda sukurler olsun darisi henuz girmemiş arkadaslarin başına.

ama seninki daha 20 haftalık girenlerin çoğu sanki 21 haftada girdi gibi
maşşallah paşaya

Onur_hira_ela herhalde konuda biriyle tartıştı bende bilmiyorum da
acaba bebeğe mi bişi oldu diye korktum yalnızca banlanmış 1-2 güne döner :)

Evet canim malatyam guzeldir hosgeldin tatlim emrullahada iyi demislerdj ama benim icin Ali hoca ayricalikli olacagi icin o cok farkli :)

Aman zayifta olsa takmam dogsun besiye cekerim ben onu sadece 500-600 leri duyunca pek bir minnak geldi bana. Ben takilmiyorum boyle seylere sagligi gelisimi iyi olsum yeterki. Bu arada kiz hic 37. Haftaya kadar bas asagi donmemisti mecbur sezeryan oldum bu simdiden bas asagi donmus tam sopaliklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…