2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?
bende aynı durumdayım hastane çıkışıyla başlayabiliriz bence :) yada indirimde vs ne denk gelirse..şuan herşeyi araştırma aşamasındayım malum tecrübesizlik

bende aynı durumdayım hastane çıkışıyla başlayabiliriz bence :) yada indirimde vs ne denk gelirse..şuan herşeyi araştırma aşamasındayım malum tecrübesizlik
bende araştırıyorum ama hala kararsızım bebek arabası falan ne bıleyım veya kacar tane kıyafet alayım bir taraftan bekleyeyım dıoyorum bı taraftan sabırsızlanıyorum :)

Ben 670 çıktı ama canım 24 haftalık olarak okadar burdada bu hafta 600 çıktı dktr ama çok genç heyecanlı bir dktr pek tecrübeli değildi sanki yani iyi senin bebeğinde kilosu merak etme
Masallah canim doktor cok iyi dedi cok sukur sagliklida sadece burda yazilanara gore düşük geldi. Perinatolog benim doktor prof dogru olcmustur heralde

Gittim geldim canım hersey yolunda dedi dr yürüyüşlere başlamam lazım ağrılar için baktı hiçbir sorun görünmüyor bebeğin büyümesi hareket etmesiyle ilgilidir dedi
Cok sevindim canim aman iyi olsun bebisler...

Sen neden iyi değilsin ne oldu canım ya

Günaydın kuzum bi doktora git ya için rahat eder
Sancim var yine biraz yatiyorum yine dra gitmek istemiyorum o yolu gidip gelmekte sorun cüñķü oglum yanima degil kucagima oturmak istiyor en iyisi 16 nisana kadar yatmak

Evet benimde cok asagida saglam olsam takmicam asagida olsun fark etmez ilk bebisin sen acilacaksin tabi ve bu oyle durdugun yerde olmayacak canin aciyacak bi sekilde

vallahi hiç birşeyi gelecekleri düşünerek yapmıyorum yapmıcam da
istediğim sevdiğim için

eğer içinden yapmak geliyorsa karşılığını düşünerek yapma derim ben
tabii kendi tercihin de
Karsidan geleni ben dusunmuyorum ki bana dusunduruyorlar sanki sadece benim tanidiklarim gelicekmis gbi eksik yazmisim

Eksik yazmisim sinirlenince gozum gormemis ben kinamda bile ellerimle hediyemi hazirladim bana soylenen bu sanki sadece benim akrabalarim gelcekmis gibi degersizlestiriyorlar yapacaklarimi

Olsun ne dediklerini önemseme
benim kv ve görümceye göre de gereksiz bu tür şeyler
hayatlarında da görmemişler zaten
ne gerek var deyip duracaklar ama
ben kendim için yapıyorum
sende tıka kulaklarını

kına gecemde bir sürü şey dağıttım
koca koca kadınlar ojelere bile saldırdılar
sonrasında da salak dediler bana
o kadar masraf yapmışım ne gerek varmış
ama tıkadım kulaklarımı ben yaptığım için mutlu oldum o bana yetti

Bende tikicamda bana tavir soyle ben boyle seylere kendi ailem icin ozeniyorum gibi gosteriyorlar halbuki ayirtmi etcem. Aman bir sogukluk geldi

Bende tikicamda bana tavir soyle ben boyle seylere kendi ailem icin ozeniyorum gibi gosteriyorlar halbuki ayirtmi etcem. Aman bir sogukluk geldi

valla ben kendi ailem için özeniyorum
diğerleri alcak amann ne gerek vardı diyecek bizimkiler evlerinin baş köşesine koyacak
benim eşim bile boşver bizimkileri diyor

sonra içinde kalıpta keşke yapsaydım deme arkadaşım

Nesrinay86 bu hafta sonomar a gidecek
bende haftaya cumartesi gidicem
beni doktorum direk yönlendirdiği için hiç araştırmadım

bu para isteyen doktor kimdi ? adı yeri neresi
Kızlar benim sonomar pazartesi yani 9 nisan saat 2

hanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?
Ben başladım canım. Öyle alışverişe çıkmıyorum ama gözüme takılan bir şey olursa kendimi mutlu etmek adına alıyorum. Hediyeleri de gelmeye başladı yavrumun. Yenidoğan ve 3 aylık alıyorum genelde

Oda dogru bakacam artik masa hazirlamasamda keceden cerceve yapacaktim miknatisli olmadi onu yaparim yada sadece havlu alip dagitcam

Cok sevindim canim aman iyi olsun bebisler...

Sancim var yine biraz yatiyorum yine dra gitmek istemiyorum o yolu gidip gelmekte sorun cüñķü oglum yanima degil kucagima oturmak istiyor en iyisi 16 nisana kadar yatmak
Canım sen zorladınmı kendini ne oldu? Gerçi sana diyorum ama bende de çocuk var üstelik seninkinden büyük yine de yatmak olmuyor. Su istiyor, bir şey dökülüyor, yemek yapıyorsun, ortadan makas kağıt, kalem kaldırayım, çamaşırı da atayım yıkansın derken evin işini yapıvermiş oluyorsun

Güzel haberlerini ve anlatmanı bekliyorum canım. Dr neye baktı, nelere önem verdi ve s. Benimki 3 gün geriden geliyor hep.
Valla hiçbirşey anlamadım toplasan 5 dk bakmadilar sinir oldum çıktım güya özel hastaneye gittim tip a gitseydim diye pişman oldum sadece bacak karin ölçümlerine baktı eli yüzü düzgün kalbi güzel atiyo dedi cinsiyet kesin kız dedi zaten simsiyah ekrandi göremedim hiçbirşey.tekrar kadin dogumcuya gidip ben yüzünün fotosunu istiyorum hicbisi göremedim dedim oda bu fotoyu verdilertam 6 haftadır bugünü bekliyodum resmen hayal kırıklığına uğradim.yine 1 hafta geriden geliyo 286 gr 21 cm ymis

Eklentiler

• _20180404_171552.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 104
Aynen oyle canim isimiz bitmiyor oyuncak sepetini hali gibi serdi ellemiyorum valla bide kucak derdi var sipanin al da anne al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…