- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.461
bende aynı durumdayım hastane çıkışıyla başlayabiliriz bence :) yada indirimde vs ne denk gelirse..şuan herşeyi araştırma aşamasındayım malum tecrübesizlikhanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?
bende araştırıyorum ama hala kararsızım bebek arabası falan ne bıleyım veya kacar tane kıyafet alayım bir taraftan bekleyeyım dıoyorum bı taraftan sabırsızlanıyorum :)bende aynı durumdayım hastane çıkışıyla başlayabiliriz bence :) yada indirimde vs ne denk gelirse..şuan herşeyi araştırma aşamasındayım malum tecrübesizlik
Masallah canim doktor cok iyi dedi cok sukur sagliklida sadece burda yazilanara gore düşük geldi. Perinatolog benim doktor prof dogru olcmustur heraldeBen 670 çıktı ama canım 24 haftalık olarak okadar burdada bu hafta 600 çıktı dktr ama çok genç heyecanlı bir dktr pek tecrübeli değildi sanki yani iyi senin bebeğinde kilosu merak etme
Cok sevindim canim aman iyi olsun bebisler...Gittim geldim canım hersey yolunda dedi dr yürüyüşlere başlamam lazım ağrılar için baktı hiçbir sorun görünmüyor bebeğin büyümesi hareket etmesiyle ilgilidir dedi
Sen neden iyi değilsin ne oldu canım ya
Sancim var yine biraz yatiyorum yine dra gitmek istemiyorum o yolu gidip gelmekte sorun cüñķü oglum yanima degil kucagima oturmak istiyor en iyisi 16 nisana kadar yatmakGünaydın kuzum bi doktora git ya için rahat eder
Evet benimde cok asagida saglam olsam takmicam asagida olsun fark etmez ilk bebisin sen acilacaksin tabi ve bu oyle durdugun yerde olmayacak canin aciyacak bi sekildeMinik kuzular çok aşağıda diyorsun da nerde ki
benimde göbek deliğmin altında bayağı
hiç de yukarı çıkacak gibi hissetmiyorum
ve bazen sanki açılmam oluyormuş gibi bi garip his ve sancım oluyor (sanki doğum yaptım da açılma nasıl bi his biliyorum da anladın sen beni)
doktora söyledim normal diyor
evham yapıp kötüyü çağırma lütfen
Hadi ya geri gelemez mi pekikızlar @_Depply_ banlanmış
mune ablaya sordum sağolsun o söyledi
sabahtan beri aklımdan 50 tane senaryo geçti :)
Karsidan geleni ben dusunmuyorum ki bana dusunduruyorlar sanki sadece benim tanidiklarim gelicekmis gbi eksik yazmisimvallahi hiç birşeyi gelecekleri düşünerek yapmıyorum yapmıcam da
istediğim sevdiğim için
eğer içinden yapmak geliyorsa karşılığını düşünerek yapma derim ben
tabii kendi tercihin de
Eksik yazmisim sinirlenince gozum gormemis ben kinamda bile ellerimle hediyemi hazirladim bana soylenen bu sanki sadece benim akrabalarim gelcekmis gibi degersizlestiriyorlar yapacaklarimiKiz elalemden bekliyorsun :) zaten yaparsan kendin icin yaparsin :)
Eksik yazmisim sinirlenince gozum gormemis ben kinamda bile ellerimle hediyemi hazirladim bana soylenen bu sanki sadece benim akrabalarim gelcekmis gibi degersizlestiriyorlar yapacaklarimi
Tsk ederim canım erken aslında ama dayanamiyo insan görünce minik minik çok şirin oluyodaha hiçbirşey almadım ya :) çok tatlış üzerinde de görmek nasip olur inşallah :)
Bende tikicamda bana tavir soyle ben boyle seylere kendi ailem icin ozeniyorum gibi gosteriyorlar halbuki ayirtmi etcem. Aman bir sogukluk geldi
Şimdi bursalılara bir sorum var
Doktorum bana 3 kişi söyledi gidebileceğim bunlar radyologmuş ama çok güvenirim onlara dedi başkasına gitmeni istemem dedi
Sonamar zafer bey ?
Ultramed Mehmet bey ?
Bilson fehmi bey? Gerçi fehmi bey bu ay yokmuş onu eleyebiliriz
Sizlerden detaylıya bu doktorlara giden var mı ?
Kızlar benim sonomar pazartesi yani 9 nisan saat 2Nesrinay86 bu hafta sonomar a gidecek
bende haftaya cumartesi gidicem
beni doktorum direk yönlendirdiği için hiç araştırmadım
bu para isteyen doktor kimdi ? adı yeri neresi
Fiyat aldım 250 tl ama doktorun adını sormayı akıl etmedim canım. Medikaldeki dr buraya git deyinceİşlem yapılmadı dedik çıktık canım
Senin doktorun adı belli mi sonomarda? Fiyat aldın mı?
Fiyat aldım 250 tl ama doktorun adını sormayı akıl etmedim canım. Medikaldeki dr buraya git deyince
Ben başladım canım. Öyle alışverişe çıkmıyorum ama gözüme takılan bir şey olursa kendimi mutlu etmek adına alıyorum. Hediyeleri de gelmeye başladı yavrumun. Yenidoğan ve 3 aylık alıyorum geneldehanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?
Oda dogru bakacam artik masa hazirlamasamda keceden cerceve yapacaktim miknatisli olmadi onu yaparim yada sadece havlu alip dagitcamvalla ben kendi ailem için özeniyorum
diğerleri alcak amann ne gerek vardı diyecek bizimkiler evlerinin baş köşesine koyacak
benim eşim bile boşver bizimkileri diyor
sonra içinde kalıpta keşke yapsaydım deme arkadaşım
Canım sen zorladınmı kendini ne oldu? Gerçi sana diyorum ama bende de çocuk var üstelik seninkinden büyük yine de yatmak olmuyor. Su istiyor, bir şey dökülüyor, yemek yapıyorsun, ortadan makas kağıt, kalem kaldırayım, çamaşırı da atayım yıkansın derken evin işini yapıvermiş oluyorsunCok sevindim canim aman iyi olsun bebisler...
Sancim var yine biraz yatiyorum yine dra gitmek istemiyorum o yolu gidip gelmekte sorun cüñķü oglum yanima degil kucagima oturmak istiyor en iyisi 16 nisana kadar yatmak
Valla hiçbirşey anlamadım toplasan 5 dk bakmadilar sinir oldum çıktım güya özel hastaneye gittim tip a gitseydim diye pişman oldum sadece bacak karin ölçümlerine baktı eli yüzü düzgün kalbi güzel atiyo dedi cinsiyet kesin kız dedi zaten simsiyah ekrandi göremedim hiçbirşey.tekrar kadin dogumcuya gidip ben yüzünün fotosunu istiyorum hicbisi göremedim dedim oda bu fotoyu verdilerGüzel haberlerini ve anlatmanı bekliyorum canım. Dr neye baktı, nelere önem verdi ve s. Benimki 3 gün geriden geliyor hep.
Aynen oyle canim isimiz bitmiyor oyuncak sepetini hali gibi serdi ellemiyorum valla bide kucak derdi var sipanin al da anne alCanım sen zorladınmı kendini ne oldu? Gerçi sana diyorum ama bende de çocuk var üstelik seninkinden büyük yine de yatmak olmuyor. Su istiyor, bir şey dökülüyor, yemek yapıyorsun, ortadan makas kağıt, kalem kaldırayım, çamaşırı da atayım yıkansın derken evin işini yapıvermiş oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?