2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şaşırdım canım
ben 2 kere gıttım cok konusmadık ben zaten ıkısınde de asırı streslıydım
ama dun ılk kez whasptan soru sordum cevapladı sagolsun
benım kurumun anlasması var nıspeten 4te 1 oranında da olsa ındırım oluyor
ekg bu kadar pahalı oldugunu bılmıyodum ben de haftaya gıdıcem bakalım ne kadr ödeyecegız
ama 2800 cıdden cok bana denırse ben de odeyememacıkcası

merhaba , gecmıs olsun. fetal eko yapacaktı sanırım sana. ben de Melih beyın hastasıyım , dun fetal eko vardı benımde yaptırdım. bebegın detaylı kalp taramasını yapıyorlar kalp hastalıklarının onceden tanı ve tedavısı ıcın bır cogu anne karnında tespıt edılıp onlem alınabılıyor. ıkız gebelık oldugu ıcın ucret o sekılde cıkmıstır ben 950 TL verdım. bu zamana da kadar da sadece test olarak 2 lı test yaptırdık , ılac bıle kullanırmıyor melıh bey. sehır dısı oldugu ıcın doktorun elınde olan bısey degıl ucret. muhtemelen hastanenın uygulamasıdır

canım sehır dısı ve cogul gebelık farkı var. ben dun 950 TL odedım.

Aynen bende öyle düşündüm. Evde masaya masaya şerbetlik musluklu sebil koyarım dedim. Top şeklinde çubuklarda kekler varya onlardan koyarım, beze kulesi hazırlarız. Bulabilirsem güzel maket pasta bulayım istiyorum. Minik 3 tl ye kolonyalar buldum onlardan sipariş vericem. Yapabilirsem(kesin değil) keçeden anahtarlık yapayım dedim elimden gelir öyle şeyler. Çikolata yaptırırım falan. Yetsinn bu kadarr yahu. Salondaki masamda kocaman nasıl doldururum bilmem. Ayrıcam depply için bendekş senaryolr da seninkiilerden aşağı değildir yani. Deli gibi oldum iyice.
Canim instagram piyasaya gore cok cok pahali. Gg gibi rekabet olmadigi icin kime ne kakalarlarsa
Evet canım biliyorum insta çok pahalı ama ben direkt toptancıları buldum.benim baktığım ürünler yeni yeni türedi ya ondan pahalı yapıyolar işte nemrutlar. Hatta sanırsam toptancıyla perkandecisini de birbirine düşürdüm :)) ilk zamanlar kolonya şişleri de çok pahalı geliyordu bak şimdi fiyatlar daha makul

Yaşadığınız yerin iklimine bağlı tamamen. Ben sıcak ni yerde yaşıyorum, ilk bebeğim de ağustos bebeği. Yazlık ağırlıklı giydi.
Bizde bugun atlattik şükür ayrintiliyi. Ama sizin yazdiginiz kilolara gore celimsiz benim oglan :) 20+2 bugun 390gr 23cm cikti. Hersey yolunda sukurler olsun darisi henuz girmemiş arkadaslarin başına.
Maşsllah bence gayet iyi. Aynı günde benimki 340 gr 26 cm çıktı. Tabi milimetrelik hessplar bunlar, ne kadar güvenilirse.

Ödeyemezsen açık açık kalk diyor
Senin ikiz ve tüp bebek olduğu için yapmam şzım dedi sana böyle bir teklifle gelmeye de bilir
Ama benim ilk tahminim beni bursa da bir kere görecek olması sürekli ona gidiyor olsaydım böyle birşeyle karşılaşmazdım

Bizde bugun atlattik şükür ayrintiliyi. Ama sizin yazdiginiz kilolara gore celimsiz benim oglan :) 20+2 bugun 390gr 23cm cikti. Hersey yolunda sukurler olsun darisi henuz girmemiş arkadaslarin başına.
Ben de dün gittim 20+5 te yani detaylı için 430 gr 25 cm çıktı gayet normal dedi doktorda seninki de normal bence

Kilosu normal bence. Haftasiyla uyumlu sanki. Ben senden 1 hafta sonra gittigimde 450 gr di. 500 ler zaten senden ileri haftada. Celimsiz degil yani

happywithme onun da tek gebelık ona yapmıs
demekkı bana da yapacak
benım de aklımda 900 gıbı bı rakam kalmıs
ben de 2 kere gıttım nasıpse 3.ye gıdıcem
ama ben durumuma gore Melıh beye devam edıyor olabılırım
ıkız gebelık de olsa tup bebek de olsa 2800 cok
hastane polıtıkası bu doktorla alakalı degıl ıllakı ama rakamlar ucmus cıdden

kirmizidefter evett beze kulesi bende istiyorum da
acaba hastaneye yapsam bayatlar mı bezeler ne kadar dayanıyor

keçe anahtarlık çok şeker oluyor
hatta anahtarlık yapacaksan
bu askılarda çok hoş duruyor
rengarenk

bende masalara bakarken bu masa hoşuma gitti bu tarz bişi yapcam sanırım
bende askıya kurabiyeleri asarım diyorum
şu sebilin altındaki şeyden var bende de
ama onu gri ye boyayayım bütünlük olur diye düşündüm
aynalı servise dizicem oda kokularını da
beyaz vazoları da yine gümüşe boyayıp
birinin içine şeker
birinin içine de kalem koymayı düşündüm

selam canım, bende dun 21+5 de fetal eko yaptırdım . kılosu 430 gr dedı. cok ıyı masallah dedı doktor ama ılk defa adamdan suphe ettım :) burda 600 kusur yazanlar olmustu, ultrasondan ultrasano da degısebılır. netten baktım haftasıyla uyumlu ama burdakılerı gorunce minnak geldı benımkı :)

ben ayın 11 inde gıdıcem natal ahmet yılmaz ı önerdı doktorum 20 yıldır tanıyormuş cok guvenılırmış , o yuzden başka arastırmadım bende

Ben hic bir sey yapmamaya karar verdim tonlarca masraf yapcam gele gele bi takim gelcek gicik ediyorlar insani heveside kursaginda kaliyor

Ben hic bir sey yapmamaya karar verdim tonlarca masraf yapcam gele gele bi takim gelcek gicik ediyorlar insani heveside kursaginda kaliyor

vallahi hiç birşeyi gelecekleri düşünerek yapmıyorum yapmıcam da
istediğim sevdiğim için

eğer içinden yapmak geliyorsa karşılığını düşünerek yapma derim ben
tabii kendi tercihin de

hanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?

Ben 670 çıktı ama canım 24 haftalık olarak okadar burdada bu hafta 600 çıktı dktr ama çok genç heyecanlı bir dktr pek tecrübeli değildi sanki yani iyi senin bebeğinde kilosu merak etme

hanımlar artık yavaştan bebeğim için alışverişe başlayayım dıyorum.ama nerden başlıcama karar veremıyorum .siz neler yaptınız başladınızmı ?

kıyafetlerden basla canım bence
ılkse bısuru alıncak sey var
havlusundan tut tırnak makasına kadr eldıvenıne sapkasına kadar:)

Ben hastane çıkışı ve iki takım aldım sadece. Araştırmalarım devam ediyor ama. Tabi benim ilk bebeğimden kalanlar da var. İnternetten almanı tavsiye ederim. Ben hastane çıkışını 100 tl daha uyguna aldım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…