2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da boyle oldu. Kendi doktorun bakti demi. Benim doktorum icin detayliyi kendisi yapiyor dediler. Ama rutin kontrol gibi geldi bana. Sadece ic organlarina midesi diyaframi falan olusmus dedi. Beynin iki tarafini beyincigi falan gösterdi o kadar. Yuz ve kalbe sonra bakacaz dedi. Gicik oldum. Gittim perinatologa. Adam damar damar olctu herseyini. Detayli ultrason dedigin bu yani. Perinatolog olmayanlar bence detayli yapamıyorlar

Ölçmuyorlar mi yoksa cihazlari mi farkli perinatologlarin. Bende radyoloji uzamanina gidicem oglumda sadece ic organlar kaburga kemigi vs bakilmis ne damar ne baska bisey yok yani

Ölçmuyorlar mi yoksa cihazlari mi farkli perinatologlarin. Bende radyoloji uzamanina gidicem oglumda sadece ic organlar kaburga kemigi vs bakilmis ne damar ne baska bisey yok yani
Cihaz da bana farkli geldi canim. Uzman olduklari icin farkli da bakiyorlar. Benim doktorum ben 6 ay perinatiloji eğitimi aldim onlar 3 yil aliyorlar dedi. Arada bayagi fark var. Radyolog lar da bakar buyuk ihtimal. Radyologa giden arkadaslar daha iyi bilir

Oglumda radyologa gitmistim daha dogrusu drun oldugu hastanede ayrntili icin radyolog bakiyor risk olmadigi surece perinataloga gitmem sanirim bi sıkınti görmezlerse radylogun baktigiyla kalsin

Dogru diyosun canim cook sekerlerdi dayanamadim kargom gelsin olmadi bi kismini geri verip alti dokuz aylik olanlarini falan alirim..

Dulariniza ihtiyacim var iki saat once kanamam basladi ama pedlerce diyeyim kimseyi korkutmak degil amacim az kanamaya zaten alisigiz rahimde acilma acilma yok kanamam kesilmeyince ve nst de sancida cikinca cikinca ambulansla tip tip fakultesine sevk edildim. Kanamam epey azaldi oğlum iyi ama sebebi araştırılıyor yatisim verildi. Suan herseyin yoluna girmesinden baska temennim yok.

Allah allah kuzum ne oldu ya birden boyle. Sende plasenta yerlesimi nasildi. Bu ansizin kanamalar olunca aklima hep onde gelen plasenta geliyor.
Bu aya kadar hic kanaman var miydi
Cok gecmis olsun. Allah yavrunu sana bagislasin

Geçmiş olsun inşallah kontrol altına alınır durumun. Benimde bir arkadaşım 20 li haftalarından beri ara ara yoğun kanamalar geçirdi sancısı da çıkıyordu onunda açılma olmadı hiç ama yatış verdiler serumla ilaçla şuan 35. Haftada doğumu yaklaştı şimdide sancı falan birşey çıkmıyor sürekli kontrol altında nitekim premature bebek alışverişi bile yap demişti doktoru aldı herşeyini erken doğacak diye ama bekliyor hâlâ Allah büyük inşallah seninde birşey olmayacak canım dualarımız seninle.

İşte biz mesela düğünde o uüzden hediyelik yerine darüşafakaya bağış yaptık onların kitap ayracını vermiştik. İnsanlar alıyo 2 gun sonra çöpe hadi onu da geç saygısızca eleştiriyorlar bi de.. içine sineni yapıp geçiceksin gerisi boş gerçekten..

Eksik yazmisim sinirlenince gozum gormemis ben kinamda bile ellerimle hediyemi hazirladim bana soylenen bu sanki sadece benim akrabalarim gelcekmis gibi degersizlestiriyorlar yapacaklarimi
Canim bu senin cocugun sen kendine deger ver bosver onlari ne halleri varsa gorsunler

Oo Allah kuvvet versin canım moralini yüksek tut herşey güzel olacak dualarım sizinle

Cok gecmis olsun canim iyi haberlerini bekliyoruz.. masallah bebis iyiymis icini ferah tut sen zaten tecribelisin

Oy cnaım benim rabbim yardımcın olsun inşllah sorunsuz sağlıkla çıkarsın hastaneden çok üzüldüm inşllah önemli birşey değildir dualarımız seninle habersiz bırakma

Canım benim çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle inşallah kontrol altına alınır herşey Allah senide evladini da korusun inşallah giricek kanama da azalmış dualarımız seninle

Canım dualarım seninle İnşallah hiç birşey olmayacak Oğluşun iyiymiş çok şükür İnşallah en kısa zamanda herşey düzelir

Sen malatyadamiydin canim burda ozelde perinatolog varmi ki ?

Ayy Qllah korusun canim dualarimdason Rabbim sifa verisn sana ve bebgine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…