2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun.. ikiniz de çok iyi olcaksınız moralini yüksek tut.. bizi de habersiz bırakma

Hepinizi tek tek alintilayamadim tesekkur ederim iyiyiz suan nst ye bagliyim hala ama kanama yok gibi olanda sizinti. Tekrar yaziyorum nolur kimse yok yere korkuya kapılmasın illa sebepe gerek yok iste olabiliyor. Plesantada rahimde hicbir sorun yok bebisimde tepisiyor ama ne yalan söyleyeyim kizimda 20 hafta bunda 12 hafta kanamam olmus olsada hic bir pedi gecmemisti aklim cikti ona birsey oldu diye sukurler olsun. Progestan igne yapiliyor ikinci vuruldu simdi habirede ilac iciriyorlar :) sanciyi kesip dogum baslamasin diye bu veled cok aceleci ne varsa bu kadar acele edecek. O degil herifinde diline dustum cocuklarda sorun yok sen normal degilsin kanayip duruyorsun diyor

Geçmis olsun bebegin iyiyse moralini yüksek tut yeni bir kanama alani olabilir tekrar

Allah sanada bizlerede gostermesin canim dikkat et artik sonrasinda insallah kisa surede atlatip cikacaksin Allah hepimize yardimco olsun

Gecmis olsun canim moralini yuksek tut allahin izniyle hic bir sey olmicak

Hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlarda inşllah bu 2018 modeller çok fena olacak belli

Geçmis olsun bebegin iyiyse moralini yüksek tut yeni bir kanama alani olabilir tekrar
Valla fakultedeki yani burdaki dr plesantanin disinda bir kararti daha var ikis gebelik baslamis olup erken haftada sonlanmisda olabilir belkide miyom kist tarzi birsey olistu patladı dedi ama iste net birsey denmedi esasen duymak istedigim tek sey bebegimin iyi olmasi ve rahimde acilma olmamasiydi onlari duydum digerlerini onemsemiyorum

Bebek iyiyse kanamanda azalirsa bosver önemseme drlarda net anlamiyor bazen nst de ki sanci reelde var mi hissediyor musun sen.

Bebek iyiyse kanamanda azalirsa bosver önemseme drlarda net anlamiyor bazen nst de ki sanci reelde var mi hissediyor musun sen.
Evet canim iki dk da bes kasilmam oldu hissedilmeyecek gibi degildi. İyiyiz ya sukur bu arada limon mevzusu gecmis agaciyla yiyesim var guya kiz analari eksi yer :)

Evet canim iki dk da bes kasilmam oldu hissedilmeyecek gibi degildi. İyiyiz ya sukur bu arada limon mevzusu gecmis agaciyla yiyesim var guya kiz analari eksi yer :)
Ooovvv gecer insallah bebekler iyide bizim rahimler sorunlu sanirim ben onu anladim 4 ay daha dayansalar ne olur. Cinsiyet belli olmadigi zaman okuduklerimda tam tersi erkek anneleri eksi tuzlu yer yaziyordu halk arasinda eksi yiyorsan kiz diyorlar sadece gaaliba

Kizlar mesela.ben arada karnimin alt tarafinda doluluk hissediyorum belliki bebek orda oluyor bu kasilma falan degil.dmei

Canım çok üzüldüm gerçekten ister hastane politikası olsun ister doktor prensibi çok ayıp bence , herkesin her şeyi yaptırma durumu olmayabilir . Siz de bu şartlarda eko yu yaptırmak istememiş olabilirsiniz bu muamele bence çok ayıp

Hayır önce kendi Dr.uma gittim hastanenin alt katında başka bi Dr.a yönlendirdi ekstra oraya da para verip girdim odada herkes vardi zaten ekran kendine dönüktü bakabildigim kısımlar simsiyahti 5 dk icinde sadece karin bacak ölçümü yapıp tamam dedi çıktım kendi Dr.uma ben hiçbirşey anlamadım görmedim bebegimin yüzünü görmek istiyorum 5 haftadır bekliyorum dedim gel bide ben gostereyim için rahat etmiyorsa dedi baktı bu fotoyu verdi burası suyu burası plasenta burası kordon beyni elleri kolları dirsek bacak dedi 26. Haftada 3 boyutlu vercem simdi zararlı veremem dedi

Allah senin ve Bebeğinin yardımcısı olsun canım , inşallah sorunsuzca geçer bu süreç dualarım seninle

Kizlar mesela.ben arada karnimin alt tarafinda doluluk hissediyorum belliki bebek orda oluyor bu kasilma falan degil.dmei
Ohooo yapmayin boyle. Kasilma karnin bir tarafı sertlesiyor ve gozle gorulur sekilde yukarı doğru sivriliyor anlamama gibi durum soz konusu degil sonra rahatliyor bunun arada olmasi normal ama siklasinca dogum belirtisidir. Senin hissettigin bebegin hareketlerinden kaynaklanan toplanma.

Sen malatyadamiydin canim burda ozelde perinatolog varmi ki ?
Perinatolog değildi gittiğim radyolojiydi bilsem böyle olacak araştırmaya randevu alirdim martin 7 de gidip randevu alcaktim Dr.buraya gel araştırmaya uğraşma dedi diye gitmedim randevu almadim çok sinir oldum Dr.a da kendime de

Aman iyi olun Allah’ın izniyle sorunsuzca geçecek bu günler..
ah bu herifler al sen doğur o zaman diyeceksin olmayacak

Insallah cnaim Rabbim hepimize sorunsuz hamilelik verisn insallah sanada acil sifa ama sukur oglus iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…