- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #27.501
Çok geçmiş olsun.. ikiniz de çok iyi olcaksınız moralini yüksek tut.. bizi de habersiz bırakmaDulariniza ihtiyacim var iki saat once kanamam basladi ama pedlerce diyeyim kimseyi korkutmak degil amacim az kanamaya zaten alisigiz rahimde acilma acilma yok kanamam kesilmeyince ve nst de sancida cikinca cikinca ambulansla tip tip fakultesine sevk edildim. Kanamam epey azaldi oğlum iyi ama sebebi araştırılıyor yatisim verildi. Suan herseyin yoluna girmesinden baska temennim yok.
Geçmis olsun bebegin iyiyse moralini yüksek tut yeni bir kanama alani olabilir tekrarDulariniza ihtiyacim var iki saat once kanamam basladi ama pedlerce diyeyim kimseyi korkutmak degil amacim az kanamaya zaten alisigiz rahimde acilma acilma yok kanamam kesilmeyince ve nst de sancida cikinca cikinca ambulansla tip tip fakultesine sevk edildim. Kanamam epey azaldi oğlum iyi ama sebebi araştırılıyor yatisim verildi. Suan herseyin yoluna girmesinden baska temennim yok.
Allah sanada bizlerede gostermesin canim dikkat et artik sonrasinda insallah kisa surede atlatip cikacaksin Allah hepimize yardimco olsunHepinizi tek tek alintilayamadim tesekkur ederim iyiyiz suan nst ye bagliyim hala ama kanama yok gibi olanda sizinti. Tekrar yaziyorum nolur kimse yok yere korkuya kapılmasın illa sebepe gerek yok iste olabiliyor. Plesantada rahimde hicbir sorun yok bebisimde tepisiyor ama ne yalan söyleyeyim kizimda 20 hafta bunda 12 hafta kanamam olmus olsada hic bir pedi gecmemisti aklim cikti ona birsey oldu diye sukurler olsun. Progestan igne yapiliyor ikinci vuruldu simdi habirede ilac iciriyorlar :) sanciyi kesip dogum baslamasin diye bu veled cok aceleci ne varsa bu kadar acele edecek. O degil herifinde diline dustum cocuklarda sorun yok sen normal degilsin kanayip duruyorsun diyor
Gecmis olsun canim moralini yuksek tut allahin izniyle hic bir sey olmicakHepinizi tek tek alintilayamadim tesekkur ederim iyiyiz suan nst ye bagliyim hala ama kanama yok gibi olanda sizinti. Tekrar yaziyorum nolur kimse yok yere korkuya kapılmasın illa sebepe gerek yok iste olabiliyor. Plesantada rahimde hicbir sorun yok bebisimde tepisiyor ama ne yalan söyleyeyim kizimda 20 hafta bunda 12 hafta kanamam olmus olsada hic bir pedi gecmemisti aklim cikti ona birsey oldu diye sukurler olsun. Progestan igne yapiliyor ikinci vuruldu simdi habirede ilac iciriyorlar :) sanciyi kesip dogum baslamasin diye bu veled cok aceleci ne varsa bu kadar acele edecek. O degil herifinde diline dustum cocuklarda sorun yok sen normal degilsin kanayip duruyorsun diyor
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlarda inşllah bu 2018 modeller çok fena olacak belliHepinizi tek tek alintilayamadim tesekkur ederim iyiyiz suan nst ye bagliyim hala ama kanama yok gibi olanda sizinti. Tekrar yaziyorum nolur kimse yok yere korkuya kapılmasın illa sebepe gerek yok iste olabiliyor. Plesantada rahimde hicbir sorun yok bebisimde tepisiyor ama ne yalan söyleyeyim kizimda 20 hafta bunda 12 hafta kanamam olmus olsada hic bir pedi gecmemisti aklim cikti ona birsey oldu diye sukurler olsun. Progestan igne yapiliyor ikinci vuruldu simdi habirede ilac iciriyorlar :) sanciyi kesip dogum baslamasin diye bu veled cok aceleci ne varsa bu kadar acele edecek. O degil herifinde diline dustum cocuklarda sorun yok sen normal degilsin kanayip duruyorsun diyor
Valla bnde erkek annesi olcam kısmetse limonu corbalarda salatalara aşırı kullaniorum helé limonlu brokoli bayilirimmmmHahahah sen de mi erkek anneleri limon mu yiyor acaba yeni bir tez daha atalım ortaya domatesten sonra :)
Bastan bu yana söylüyorum model yükseldikce bebekler fena oluyorHayırlısıyla sağlıkla zamanında doğsunlarda inşllah bu 2018 modeller çok fena olacak belli
Valla fakultedeki yani burdaki dr plesantanin disinda bir kararti daha var ikis gebelik baslamis olup erken haftada sonlanmisda olabilir belkide miyom kist tarzi birsey olistu patladı dedi ama iste net birsey denmedi esasen duymak istedigim tek sey bebegimin iyi olmasi ve rahimde acilma olmamasiydi onlari duydum digerlerini onemsemiyorumGeçmis olsun bebegin iyiyse moralini yüksek tut yeni bir kanama alani olabilir tekrar
Bebek iyiyse kanamanda azalirsa bosver önemseme drlarda net anlamiyor bazen nst de ki sanci reelde var mi hissediyor musun sen.Valla fakultedeki yani burdaki dr plesantanin disinda bir kararti daha var ikis gebelik baslamis olup erken haftada sonlanmisda olabilir belkide miyom kist tarzi birsey olistu patladı dedi ama iste net birsey denmedi esasen duymak istedigim tek sey bebegimin iyi olmasi ve rahimde acilma olmamasiydi onlari duydum digerlerini onemsemiyorum
Evet canim iki dk da bes kasilmam oldu hissedilmeyecek gibi degildi. İyiyiz ya sukur bu arada limon mevzusu gecmis agaciyla yiyesim var guya kiz analari eksi yer :)Bebek iyiyse kanamanda azalirsa bosver önemseme drlarda net anlamiyor bazen nst de ki sanci reelde var mi hissediyor musun sen.
Ooovvv gecer insallah bebekler iyide bizim rahimler sorunlu sanirim ben onu anladim 4 ay daha dayansalar ne olur. Cinsiyet belli olmadigi zaman okuduklerimda tam tersi erkek anneleri eksi tuzlu yer yaziyordu halk arasinda eksi yiyorsan kiz diyorlar sadece gaalibaEvet canim iki dk da bes kasilmam oldu hissedilmeyecek gibi degildi. İyiyiz ya sukur bu arada limon mevzusu gecmis agaciyla yiyesim var guya kiz analari eksi yer :)
Canım çok üzüldüm gerçekten ister hastane politikası olsun ister doktor prensibi çok ayıp bence , herkesin her şeyi yaptırma durumu olmayabilir . Siz de bu şartlarda eko yu yaptırmak istememiş olabilirsiniz bu muamele bence çok ayıpÖdeyemezsen açık açık kalk diyor
Senin ikiz ve tüp bebek olduğu için yapmam şzım dedi sana böyle bir teklifle gelmeye de bilir
Ama benim ilk tahminim beni bursa da bir kere görecek olması sürekli ona gidiyor olsaydım böyle birşeyle karşılaşmazdım
Hayır önce kendi Dr.uma gittim hastanenin alt katında başka bi Dr.a yönlendirdi ekstra oraya da para verip girdim odada herkes vardi zaten ekran kendine dönüktü bakabildigim kısımlar simsiyahti 5 dk icinde sadece karin bacak ölçümü yapıp tamam dedi çıktım kendi Dr.uma ben hiçbirşey anlamadım görmedim bebegimin yüzünü görmek istiyorum 5 haftadır bekliyorum dedim gel bide ben gostereyim için rahat etmiyorsa dedi baktı bu fotoyu verdi burası suyu burası plasenta burası kordon beyni elleri kolları dirsek bacak dedi 26. Haftada 3 boyutlu vercem simdi zararlı veremem dediBana da boyle oldu. Kendi doktorun bakti demi. Benim doktorum icin detayliyi kendisi yapiyor dediler. Ama rutin kontrol gibi geldi bana. Sadece ic organlarina midesi diyaframi falan olusmus dedi. Beynin iki tarafini beyincigi falan gösterdi o kadar. Yuz ve kalbe sonra bakacaz dedi. Gicik oldum. Gittim perinatologa. Adam damar damar olctu herseyini. Detayli ultrason dedigin bu yani. Perinatolog olmayanlar bence detayli yapamıyorlar
Allah senin ve Bebeğinin yardımcısı olsun canım , inşallah sorunsuzca geçer bu süreç dualarım seninleDulariniza ihtiyacim var iki saat once kanamam basladi ama pedlerce diyeyim kimseyi korkutmak degil amacim az kanamaya zaten alisigiz rahimde acilma acilma yok kanamam kesilmeyince ve nst de sancida cikinca cikinca ambulansla tip tip fakultesine sevk edildim. Kanamam epey azaldi oğlum iyi ama sebebi araştırılıyor yatisim verildi. Suan herseyin yoluna girmesinden baska temennim yok.
Ohooo yapmayin boyle. Kasilma karnin bir tarafı sertlesiyor ve gozle gorulur sekilde yukarı doğru sivriliyor anlamama gibi durum soz konusu degil sonra rahatliyor bunun arada olmasi normal ama siklasinca dogum belirtisidir. Senin hissettigin bebegin hareketlerinden kaynaklanan toplanma.Kizlar mesela.ben arada karnimin alt tarafinda doluluk hissediyorum belliki bebek orda oluyor bu kasilma falan degil.dmei
Perinatolog değildi gittiğim radyolojiydi bilsem böyle olacak araştırmaya randevu alirdim martin 7 de gidip randevu alcaktim Dr.buraya gel araştırmaya uğraşma dedi diye gitmedim randevu almadim çok sinir oldum Dr.a da kendime deSen malatyadamiydin canim burda ozelde perinatolog varmi ki ?
Aman iyi olun Allah’ın izniyle sorunsuzca geçecek bu günler..Hepinizi tek tek alintilayamadim tesekkur ederim iyiyiz suan nst ye bagliyim hala ama kanama yok gibi olanda sizinti. Tekrar yaziyorum nolur kimse yok yere korkuya kapılmasın illa sebepe gerek yok iste olabiliyor. Plesantada rahimde hicbir sorun yok bebisimde tepisiyor ama ne yalan söyleyeyim kizimda 20 hafta bunda 12 hafta kanamam olmus olsada hic bir pedi gecmemisti aklim cikti ona birsey oldu diye sukurler olsun. Progestan igne yapiliyor ikinci vuruldu simdi habirede ilac iciriyorlar :) sanciyi kesip dogum baslamasin diye bu veled cok aceleci ne varsa bu kadar acele edecek. O degil herifinde diline dustum cocuklarda sorun yok sen normal degilsin kanayip duruyorsun diyor
Insallah cnaim Rabbim hepimize sorunsuz hamilelik verisn insallah sanada acil sifa ama sukur oglus iyiymisOhooo yapmayin boyle. Kasilma karnin bir tarafı sertlesiyor ve gozle gorulur sekilde yukarı doğru sivriliyor anlamama gibi durum soz konusu degil sonra rahatliyor bunun arada olmasi normal ama siklasinca dogum belirtisidir. Senin hissettigin bebegin hareketlerinden kaynaklanan toplanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?