2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi hastane hangi dr dedi canim

Rabbim şifa versin inşallah korkulacak birşey yoktur.

Cok sevindim canim aman iyi olsun bebisler...

Sancim var yine biraz yatiyorum yine dra gitmek istemiyorum o yolu gidip gelmekte sorun cüñķü oglum yanima degil kucagima oturmak istiyor en iyisi 16 nisana kadar yatmak
Yat dinlen canım bırak evi temizliği herseyi. Geçmezse git ama doktora ihmal etme

canım çok geçmiş olsun inş bir an önce sağlıklı bi şekilde taburcu olursunuz kendine dikkat et

Radyologa gitmissin canim tecrubesizdi belki bastan savmis. Hem de para yatirmissin. Buna paranla rezil olmak deniyor iste. Uyuzlar. Ben unv araya birilerini koydum perinatiloga randevu aldim ki oyle 3 gun sonrasina gun verilmez yani. Orda da aylar oncesinden sira bekleyen var. Adam beni hasta almadigi ameliyat gunune cagirdi. Ya Allaha emanet diyecen ya da icin rahat etmiyorsa mecbur perinatologa gideceksin canim. Ama bana ders oldu perinologdan baskasini tavsiye etmem kimseye

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl, ben ilk gebeliğimde daha erken haftalarda hisstmiştim hatta 18.haftada eşim bile dokunarak hissetmişti, şimdi 21in içindeyim ama hissetmiyorum ya hep 15te bir giderdim kontrole, bu sefer ayrıntılıya gidicem diye üçüncü haftayı buldu, sizde durumlar nasıl? İlk kızdı, bu erkek, kızım çok hareketli ikinci sakin mi olacak acaba

Çok çok geçmiş olsun canım çabucak atlatırsınız geçer gider inşallah. Bebeğin iyiymiş maşallah sıkıntı yok çok şükür

Benimde 2. Gebeliğim ilki oğlandı suan kız :) bende yaklaşık 1 haftasir başladım hissetmeye cok tedirgindim sen gibi, ama doktora da sordum devlet hastanesine gittim bu hafta yeni yeni başladım hissetmeye diye, bebegin duruş pozisyonundan bir cok sebeb varmış, yanı endişelenecek bir şey yok dedi, suan rahatım düşünmüyorum mesela bugün hiç hissetmedim desem yeridir belli olmuyor cuma gününden bu yana başladı cok ywni sende bu yakınlarda başlarsın bence endişe etme

Ulturasonda iyi olduktan sonra hissetmek gecte olsa olur diye dusunuyorum zaten 7 aydan sonra gelisim hizlancak yer kalmayinca mecbur hareketler hissedilecek. Ama bir sey fark ettim benim uyudugum saatler hareket ediyor dun gece wc uyandim sonra uyuyamayinca kipir kipirdi birde yas faktoru var doktor yasin genc oldugundan hareketlerini erken hissetmemen normal dedi.

Nesrinay86 basin sağolsun canim.

Bende bugun hep hastanedeydim kizimin karın ağrısı ishali gecmeyince gittik, gaitaya bakıldı kakasinda enfeksiyon çıktı mikrop almış ama Allah tan parazit parazit yumurtasi kurt vs çıkmadı enfeksiyon için antibiotige başladik inş geçer çok halsiz kaldı yavrum ya .

Çok geçmiş olsun canım çoçuklar hasta olunca bizler daha çok perişan oluyoruz Allah şifa versin bende 2 gündür oğlanı götürüyorum şekeri sınır kolesterol yüksek Endokrin bölümüne götürecem

Gecmis olsun canim bol bol su icsin. Allahtan parazit yok ama kucuk cocuklar cok cabuk alabilir ozellikle okula gidenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…