2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm sanada geçmiş olsun bu mart ayini hep böyle hastalıklarla atlattık Allah beterinden saklasin hepimizı. küçücük cocukta şeker kolestrol nasıl çıkmış kilosu varmiydi oda yapabilir bazende genetik oluo ins oğlunda düzelir cnm

Kilolu teyzesi yemek yemeyi çok seviyor engel olamıyoruz ben vermesem annemle babama ağlıyor bir şekilde yine yiyor inşllah diyet yaptırabiliriz

gazelim_24 okudum canım. Şekeri sınırdaymış. Bende de öyle, kilom hamilelikten önce en fazla 53 olmuştur. Abartmadan dikkat ediyorum, çayı elmayla, kuru üzümle içiyorum mesela. Yemekte yemekten fazla salata, turp, marul yiyorum. Alşınca çok kolay geliyor canım

Sekerde insana yemek yedirtiyor canim onun degerini dusururseniz kendiliginden zayiflar zaten
Bu çok şuursuz yiyor canım 8aylık doğmuştu uzun süre kan ilaçları kullandı malum onlar çok iştah açıyor mide yırtıldı duyuramıyoruz az verince karnına üzgün surat yapıyor kesin karnımı diyor ağlıyor Allah beni böyle yaratmış doymuyorum diyor yani yemeyin çoçuk nasıl zorsa böyle fazla yiyen öyle zor

Benim de Gebelikte şekerim vardı sonra hep sınırdaydı ama işte bu çoçuk daha nasıl engel olucam bilmiyorum hem şımarıkta bayağı dede ve annane yanında büyüdüğü için dünden belli çok üzülüyorum rabbim başka dert vermesin tabi bunada şükür

Açlık 105? Tombik ekmek, fanta kola faslını kapatırsanız düşer canım. Seviyormu onları? Ben seviyorum arada bir yudum alıyorum ama çok canım çektiğinde
Kolayı çok seviyor dondurma seviyor kolesterol de sınırda bu arada et tavuk en varsa seviyor ama herşeyi fazla yiyor mesala 3 4 tane but yiyor yarım kilo et yer koca tabak yoğurt meyve abartılı ay böyle yaztım çanınız çekmez inşllah

Şeker ölçer al ver eline, açlık tokluk ölçtür. Kendi kendine motivasyon olsun hem kıyaslayacak, dikkat etmeye başlayacak. Kan ilaçları yediriyor canım evet. Hormonal dengeyi de bozmuşsa aç bırakmakla dayanamaz ki çocuk o.

Çoçuk endokrin bölümüne götürcem işte canım çapa da randevu bulmaya çalışıyorum inşllah birşekilde yapacağız diyet bir hediye ödül falan vererek

Çoçuk endokrin bölümüne götürcem işte canım çapa da randevu bulmaya çalışıyorum inşllah birşekilde yapacağız diyet bir hediye ödül falan vererek
bizim komşunun torunu var 14 yaşında. Çocuğun maşallah boyu da uzun güzel, ye ye tombalak olmuştu. Durduramıyorlardı. Doktor onunla bir konuşma yaptı ,nasıl korkutmuşsa artık çocuk kendi dikkat ediyor, çok fark var şuanda. Ama bursada. İnşallah orda da bulursun canım. Bazen bizden daha çok doktoru dinliyorlar, bize bir nevi kulakları alışkanlık yapıyor , çocuğum onu yapma bunu olmaz, bir saatten sonra aldırmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…