2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok cok gecmış olsun
hayırlısıyla gecsın gunler haftalar sağsalım alalım kucaklarımıza ınsallah:)

güyya doktor 2 hafta öncekı gıdısımde dıyet yap demıstı
1 hafta cok guzel uydum hatta az da olsa kılo verdım
sonra cok skldım bu hafta dıyet yapmycam dedım dıkkat ederım
ama yok o moddan cıkınca dıkkat de edılmıyo
ıstahım yokken ok ama normalken yeme ıcmem normal degıl

Endişe etme canım biz iyiyiz çok şükür. Hamile bir kedinin kısırlaştırılması ile ilgili bir konu açılmış bende dayanamadım sinirlerim hopladı. Yapmak isteuen kişiye kızıp yorum yazınca banlandım. Doğadaki tüm canlıların anne olma hakkı vardır bunu kimse elinden alamaz düşüncesinde olduğum için böyle oldu.

@sabırsız nasıl oldun canım korkuttun beni bugün daha iyisindir inşallah.
Nesrinay86 başın sağolsun canım wintersun canım maalesf hastame politakasıdır o bizim gibi hastalardan kopartma çabası. Hiç gerek yok o paralara ben o paraya Allah nasip ederse sezeryan olacagım. Önerilerin içinde Ultramed Mehmet bey çok iyi hem kendisi hem cihazı. Bursada fetal eko kalp dinleyen bir tek o. Gerçek bey ilk onu önerdi bana 380 tl. 2800 nedir ya ?

Canim geldin mi sen merak etmistik bisey mi oldu diye neyse ki cezan cabuk bitmis

Günaydın bayanlar

Sabirsiz61 geçmiş olsun canım
allahtan bebiş iyimiş
şu nickini değiştir :) ondan acele etti paşacık

D _Depply_ birden görünce bende başka bişi oldu sandım insnaın aklıma malum hayır gelmyor ki evhamlı olduk hepimiz

bende dün gece bacak acısına uyandım gerçek mi rüya mı anlamadım baştan ağlama sesime eşim kalktı
dizimin alt arka tarafı içten yırtıldı sanki sonra hafifledi biraz ama hala acıyor
doktora da gitmek istemedim film falan çekemeyecek işe yaramayacak diye

Kramp mi girdi ki acaba canim gecmis olsun

ben ayın 11 inde gıdıcem natal ahmet yılmaz ı önerdı doktorum 20 yıldır tanıyormuş cok guvenılırmış , o yuzden başka arastırmadım bende
Bende geçen hafta ona gittim kendi doktorum onu önerdi. Ahmet Bey iyi diye duydum. Sen normalde kime gidiyorsun?

Kramp mi girdi ki acaba canim gecmis olsun

sağol canım
yok kramp gibi değil
sinir sıkışması mı desem
damar damar üstüne mi bindi desem
internete bakınca bağlarım kopmuş zaten :)

doktora da gitmek istemiyorum sonuçta film çekmeden ne olduğunu anlamıcak topal bi gün geçircem bakalım akşama yine masaj falan rahatlar herhadle

Ilik zeytin yagi kle yap bari canim masaj ters sekilde falan dönmüssundur mutlaka yani kas gevsetici falan da kullanamayacaksin dra gitmenin anlami yok

canım şimdi okudum yazdıklarını çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…