2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilolu teyzesi yemek yemeyi çok seviyor engel olamıyoruz ben vermesem annemle babama ağlıyor bir şekilde yine yiyor inşllah diyet yaptırabiliriz
Anneanne dedeler hiç kiyamio ztn cocuklarda kime naz ypicaginı biliolar h.sonuda kayinvaldemlere gttik onlarda hiraya bi sürü abur cubur almışlar bnde arada veriorum ama daha onlar abarttilar çocuğun bünyesi şaştı sora enfeksiyon kapti iyi bişi yptik larını saniolar ama zarar işte bnm kendi babamda öyle alma diorum bı dolu poşetle gelio bize :/

Sabirsiz61 canım bununla geçmiş olsun rabbim tekrarından korusun seni de bizleride. Bu süreci hepimiz farklı yaşıyoruz işte . Engel olup tedbir alınabildikten sonra sorun olmaz inşallah

Günaydın güzel anneler.
Kızlar kafayı sıyırıyorum galiba.Bu isim derdini aklımdan çıkaramıyorum. Unut boş ver başka şey düşün diyorum yokk aklım fikrim çocuğun adı nolcak, adını koyduktan sonra pişman olurmuyum vs. vs.
Parka gidiyorum bütün erkek annelerini durdurup adını sorasım geliyor. Bütün çevreme şu isim mi yoksa bu isim mi diye soruyorum (bıktılar). 2 3 gündür geceleri uyku haram oldu. Sabaha kadar rüyada isimlerle uğraşıyorum. Bilmem kaç defa uyanıyorum. Var mı bu isim işini bu kadar olmasada kafaya takan.

Şimdiiiii son olarak size sorumsiz olsanız oğlunuzun adını Pamir mi koyardınız, Kıvanç mı

Kıvanç :)

ben farklı isim seviyorum
pamir koyardım ikisi arasında kalsaydım
kıvanç deyince aklıma büyük insanlar geliyor nedendir bilmem

hamilelik takıntılı olmak demek zaten ya
kabuslar rüyalar normaldir
ben araba için öyleydim yolda herkesi çevirip soruyordum memnun musunuz diye
bi gün tacizci diye döveceklerdi beni

ya isim konusunda bence pişmanlık yaşamazsın zaten doğduğunda o isimle benimseyeceksin ya

Ya bende isimi çok takıyorummm. Eşim yeni manasız isimlerden istemiyor. Aklıma yeni isimlerden ayza normal isimlerden özgü geliyor ama heh tamam şu olsun diyemiyorummm

günaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi

şu doktorlara da hayramın yani
sonuç olarak hepimiz aynı mıyız
ben kiloluyum öteki minyon
eee minyon olan da 5 kilo 60 cm doğacak değil ya
illa bi tık zayıf olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…