2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi

canım takılma bunlara
şöyle düşün
3 kılo dogan bebege de ıyı dıyolar 4 kılo dogan bebege de
onemlı olan sonrasında guzel guzel kılo alması
hele normal dogum planlıyosan bosver 3 kılo dogsun senı yormasın dogumda:)

Pamir:) anlamı ne acaba
bır de ısım konusu cok celıskılı
ben Hira ıstıyorum
aaa cok guzel dıyen de var ne alaka dıyip begenmeyende
ama benım ıcıme sındı
en önemlısı senın ıcıne sinmesi

O kadar mı canımmm ya çok geçmiş olsun uyuyunca geçmiştir demiştim üzüldüm

Benim kuzenimde ole zayif dogdu vitaminler ari sutleriyle beslediler simdi 18 yasinda 140 geckin kilosu var oda ilk okul cagindayken hep yemek vermediler diye aglardi daha cok yerdi simdi pisman ameliyat olmak istiyor ama bogaza sahip olamiyor. Daha senin cocugun kucuk anladigim kadariyla onune gecersiniz insallah spor falan

O kadar mı canımmm ya çok geçmiş olsun uyuyunca geçmiştir demiştim üzüldüm

sağol canım
yok sabahı sabah ettim arada oturdğum yerde içim geçerek
şimdi sızlıyor
çocuğu olan arkadaşlarla konuştuk kas ağrıların başlamış demek ki dedi

kalsiyum eksikliğindne olaiblirmiş
kabak çekirdeği ye her gün bi avuç dedi hatta

belki bu kontrolde doktorum da bi ilaç yazar

sen ne yaptın karar verdin mi nereye gideceğine

Kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza ağustos annesi olucam kısmetse..Dün detaylı ultrasona girdim herşey iyi güzel giderken bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu öğrendik olması gerekende biraz daha fazlaymış çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda

Jaftaya çarşamba saat 13:00 sonomar zafer bey

özgü benim tanıdık var
kızı da övgü hatta
Tanıdığın özgü nasıl bi kişilik severmisin. Ben isimlerin kişiliğe yansıdığını düşünürüm hep. Nasıl bi izlenimi var sende
[="BadeAk34, post: 55550623, member: 386266"]oyumu Özgü den yana kullanıyorum
ayzayı ilk senden duydum o da güzel[/QUOTE]
Ayzayı seviyorum bende ama erkek ismi gibi kaba diyorlar. Ayaz ı yanlış yazmışsım gibi diyorlar çok biliyorlar

Ki
Kıvanç

Canım benim arkdaşımın beneğinde öyle bi sorun vardı gebeliğinde. Doğumdan sonra tedavi falan oldu bebiş şuan herhangi bir sorunu yok şükür. Zorlu bir süreçte değildi. İçini gerah tut artık herşeyi bi çözümü var

Kız burayı bırakıp nerelere gidiyon bide banlanıyon dur şurda kaybolma biyere. Benim kedim erkek olduğu halde kısırlaştırmışlar canım hiç baba olamadı oğlum

Hahaaa vallaha ya utanmasam ayağa kalkıp tek tek parkı gezip çocukların ismini öğrenecem sonra anaları çocuk hırsızı var diip kovalıcaklar beni

Günaydın kızlar. Bugun daha iyiyiz şükür kanama ve kasilma durdu dun aksamdam beri ama takibimiz sürüyor bugun cikarmiyiz belli değil henuz kizim cok ozledim aglamakliyim ilk kez iki saatten fazla ayri kaldik
Cnm çok geçmiş olsun yeni gördüm umarım iyisinizdir neden böyle bi kasılma olmus bişey tetiklemiş olabilirmi cnm seninki pek sabırsız çıktı bidaha inş uslu durur :)) o kasilmaları dogumdan 2 gun once yasamistim karında kisa araliklarla sertleşme oluodu aralıklarla nefesim daraliodu Sanki gazımi cikaramiorum gibiydi umarım doğuma kadar yasamayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…