- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.621
Ben BARAN ve BORAN olabilir diyorum benimkilere bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde içime sindi aslında inşallah olduda bitti diip bu isim defterini kapatırım şu 4buçuk ay kafam rahat geçerOyum PAMİR den yana
Dünyanın çatısı demekmiş. Ya erkek ismi o kadar zor ki anlatamam. Aynen bende şu isim nasıl diyorum kimisi güzel isme bile çok kötü gibi bakıyor . Önemli olan insanın içine sinmesi şimdilik bu 2 isime sıcağımPamir:) anlamı ne acaba
bır de ısım konusu cok celıskılı
ben Hira ıstıyorum
aaa cok guzel dıyen de var ne alaka dıyip begenmeyende
ama benım ıcıme sındı
en önemlısı senın ıcıne sinmesi
Çok geçmiş olsun Allah hiçbirimize yaşatmasın sağlıkla doguralım inşallah. Ee neyden kaynaklanmış daha öncesinden ağrın sızın yokken birden kanamamı başladıGünaydın kızlar. Bugun daha iyiyiz şükür kanama ve kasilma durdu dun aksamdam beri ama takibimiz sürüyor bugun cikarmiyiz belli değil henuz kizim cok ozledim aglamakliyim ilk kez iki saatten fazla ayri kaldik
Anlamlarına göre karar verirdim ben olsamGünaydın güzel anneler.
Kızlar kafayı sıyırıyorum galiba.Bu isim derdini aklımdan çıkaramıyorum. Unut boş ver başka şey düşün diyorum yokk aklım fikrim çocuğun adı nolcak, adını koyduktan sonra pişman olurmuyum vs. vs.
Parka gidiyorum bütün erkek annelerini durdurup adını sorasım geliyor. Bütün çevreme şu isim mi yoksa bu isim mi diye soruyorum (bıktılar). 2 3 gündür geceleri uyku haram oldu. Sabaha kadar rüyada isimlerle uğraşıyorum. Bilmem kaç defa uyanıyorum. Var mı bu isim işini bu kadar olmasada kafaya takan.
Şimdiiiii son olarak size sorumsiz olsanız oğlunuzun adını Pamir mi koyardınız, Kıvanç mı
![]()
Pamir;Dünyanın çatısıAnlamlarına göre karar verirdim ben olsam
Benimkide 19+5 te hemen hemen aynıydı ve doktorum süper demişti endişe etme bencegünaydın kızar i,mdi hastaneden geldim 19 hafta 4 günlüğüm bebeğim 22 cm ve 320 gr nasıl degerler iyimi doktor biraaz az ddedi
Canım benim arkdaşımın beneğinde öyle bi sorun vardı gebeliğinde. Doğumdan sonra tedavi falan oldu bebiş şuan herhangi bir sorunu yok şükür. Zorlu bir süreçte değildi. İçini gerah tut artık herşeyi bi çözümü var
Yurt dışında yaşadığım için pamir seçerdim anlamı çok güzel birde yazıldığı gibi okunur ç harfi gibi burda kullanılmayan harfler yok kibarda.Pamir;Dünyanın çatısı
Kıvanç;Sevinç,mutluluk demek canım
Gece öyle bir takılayım dedim ya :) :) yok yok buradan başka bir yere gitmem zaten. Ay yavrum kıyamam ben ona ne büyük haksızlık buKız burayı bırakıp nerelere gidiyon bide banlanıyondur şurda kaybolma biyere. Benim kedim erkek olduğu halde kısırlaştırmışlar canım hiç baba olamadı oğlum
![]()
Aynen canım temmuzda 4 yaşına girecek ama daha büyük görünüyor kısırlaştırıldığı için yazık gerçektenGece öyle bir takılayım dedim ya :) :) yok yok buradan başka bir yere gitmem zaten. Ay yavrum kıyamam ben ona ne büyük haksızlık bu![]()
Çok teşekkür ederim cnm fikrini paylaştığın içinYurt dışında yaşadığım için pamir seçerdim anlamı çok güzel birde yazıldığı gibi okunur ç harfi gibi burda kullanılmayan harfler yok kibarda.
Tanıdığın özgü nasıl bi kişilik severmisin. Ben isimlerin kişiliğe yansıdığını düşünürüm hep. Nasıl bi izlenimi var sende
Yurt dışında yaşadığım için pamir seçerdim anlamı çok güzel birde yazıldığı gibi okunur ç harfi gibi burda kullanılmayan harfler yok kibarda.
Kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza ağustos annesi olucam kısmetse..Dün detaylı ultrasona girdim herşey iyi güzel giderken bebeğimin böbreklerinde genişleme olduğunu öğrendik olması gerekende biraz daha fazlaymış çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda![]()
canım bana da haftasına göre böbreklerınde büyüme var dedı
ben de bırde plesanta sorunu vardı onla alaklı da olabılecgını dusunuyorum
doktorum ılerıkı haftalarda normalede dönecegını dusunuyorum dedı
ben de öyle düsünmek istiyorum acıkcası pek arastırmadım bu konuyu
pazrtesı kısmetse benım de randevum var bakalım neler olacak
inşallah ıkımzde de hıc sorun olmaz
kıvanç koy kız yakışıklı olsunCvp için çok sağol cnm hayırlısıyla bi doğaydı. Hiç bişeyi takmıyom bu isim delirt ti![]()
Günaydın güzel anneler.
Kızlar kafayı sıyırıyorum galiba.Bu isim derdini aklımdan çıkaramıyorum. Unut boş ver başka şey düşün diyorum yokk aklım fikrim çocuğun adı nolcak, adını koyduktan sonra pişman olurmuyum vs. vs.
Parka gidiyorum bütün erkek annelerini durdurup adını sorasım geliyor. Bütün çevreme şu isim mi yoksa bu isim mi diye soruyorum (bıktılar). 2 3 gündür geceleri uyku haram oldu. Sabaha kadar rüyada isimlerle uğraşıyorum. Bilmem kaç defa uyanıyorum. Var mı bu isim işini bu kadar olmasada kafaya takan.
Şimdiiiii son olarak size sorumsiz olsanız oğlunuzun adını Pamir mi koyardınız, Kıvanç mı
![]()
Sağol canım.@sabırsız nasıl oldun canım korkuttun beni bugün daha iyisindir inşallah.
Nesrinay86 başın sağolsun canım
![]()
wintersun canım maalesf hastame politakasıdır o bizim gibi hastalardan kopartma çabası. Hiç gerek yok o paralara ben o paraya Allah nasip ederse sezeryan olacagım. Önerilerin içinde Ultramed Mehmet bey çok iyi hem kendisi hem cihazı. Bursada fetal eko kalp dinleyen bir tek o. Gerçek bey ilk onu önerdi bana 380 tl. 2800 nedir ya ?