2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane çıkışlarında minik bi tane oluyor zaten anne sütü alırsa gerek yok
Canim bizim burda hastane cikisi yok oyle takim halinde.. ayni desenin setleri var ben kendim gerekli gordugum parcalari alacamda ondan sordum...

su seti begendim mesela tum parcalari almayacagim ama gerci esim kizlara daha uygun dedi ama.. sizce erkek icin nasil bu??

bide bunlardan kullandinizmi?? Gecelik gibi alti acik.. kullanisli olurmu bilemedim??

Eki Görüntüle 2134226 su seti begendim mesela tum parcalari almayacagim ama gerci esim kizlara daha uygun dedi ama.. sizce erkek icin nasil bu??
Bence gayet guzel. Hepsini de al. Kuzu seklinde olani anlamadim. Onluk desen zaten 3 tane. Illaki lazim olacak. Kusma baslayacak emdikten sonra uzerinde bulunmasi gerekecek. Walmart i gorunce amerika gunlerim geldi aklima. Panera bread ve food city ile favori 3. mekanimdi.

Evet kesinlikle bende hala almadim son aylarda kilo alirsam diye
Direk large aldim. 70-80 kilo arasi hamilede large oluyor diye biliyorum. Rahat ediyim dedim bi de. 60-70 arasi doguma giderim diyorsanız medium alin. Ama daha kucugune ben cesaret edemem. Dikisler gogusler free olmali

Kuzu seklinde olan battaniye canim ama kullanisli olacagini sanmiyorum kuzunun kafasi baya buyuk)

Bunu buralarda hic görmedim canim. Alti kapali olan var kundak diye geciyor. Ama emin ol bu olmadan da cocuk buyur :)
Yorumlarda gece altini alirken cok rahat oluyo falan yazmislarda denemelik alacam saririm

Kuzu seklinde olan battaniye canim ama kullanisli olacagini sanmiyorum kuzunun kafasi baya buyuk)

Yorumlarda gece altini alirken cok rahat oluyo falan yazmislarda denemelik alacam saririm
Gece altini alirken ustunu acmadan asagidan mi aliyorlar yani. Ben anlamadim canim. Bi al bakalim bize de yazarsin.
Bu arada arkadaslarim yan yatis destekli reflu yataginu cok methediyorlar. Bir de ana kucaklarini. Bu ara onlara bakınıyorum

Ayyy süperrr çokkk sevindim oğluş yarım kilo kıyma değil daha ama küçük adam kuzucuk maşallah ona gözün aydın canım çok şükür hersey yoluna girdi valla çok sevindimmmm

Gözünaydın canım maşallah yakışıklı oğlana benimkini hayırlıyormusun iki elinizde koymuştu dur bir gösteren :) Bunlar ne düşünüyor bukadar acep:))
Maşallah ya suratını gizlemiş ama bacak bacak üstüne atmış ayy bu çocuklar alem ya :)) şirinlikten başka birşey yapmıyorlar

Kizlar nette funnababy diye bir site gördüm. Bebek tekstil urunleri var. Besik icin falan. Tam oda yapmak isteyenler perdesi abajuru tavan apligi besik uyku seti falan tam takim yapabilirsiniz. Ama ben daha once funna baby duymadim. Duyan var mi.

Ayyy süperrr çokkk sevindim oğluş yarım kilo kıyma değil daha ama küçük adam kuzucuk maşallah ona gözün aydın canım çok şükür hersey yoluna girdi valla çok sevindimmmm
Saol birtanem sukur simdilik iyi gerci aksam alisverise ciktik cok yoruldum ama insallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…