2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gece altini alirken ustunu acmadan asagidan mi aliyorlar yani. Ben anlamadim canim. Bi al bakalim bize de yazarsin.
Bu arada arkadaslarim yan yatis destekli reflu yataginu cok methediyorlar. Bir de ana kucaklarini. Bu ara onlara bakınıyorum
Evet oyle yazmislar Ben henuz kiyafetteyim dun bebek arabasi ile oto koltugunuda aldim :)) onlar benimde aklimda bulunsun faydali seyler cunku.. bide cocuklari ustunu ortmeyin uyku tulumu giyilebilen battaniye ile falan yatirin diyorlarla onun icin ben simdilik uyku seti falan almayi dusunmuyorum..

Çok beğendim ben erkeğe de uygun canım tüm parçalar mı 14 dolar?
Yok canim uc tane kisa kollu bodysi ile iki pjamasininki o fiyat..

Hepsi cok güzel canim saglikla güzelliklerle giydir insallah..bende malatyadayim nerelerden yaptin alisverisi ? Ben daha hicbirsey almadim kizima
Saol canim amin insallah :) karma oldu biraz sobeden e bebekten ve lcw den aldim ayy kizlar icin harika seyler var valla aklim onlarda kaldi :)

Saol canim amin insallah :) karma oldu biraz sobeden e bebekten ve lcw den aldim ayy kizlar icin harika seyler var valla aklim onlarda kaldi :)
Hic deme ya hersey kizlara güzel bizim oğluşlar sap gibi giyinecek ancak hic icime sinmiyor erkke kiyafetleri bende babasinin mesleginden dolayi bi hastane cıkısi alicam bari öyle olsun dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…