2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nerden alisveris yapacaksin basbelasiyim . Internetten dusunursen h&m den almani oneririm. Cok sirinler ve penyeleri cok kaliteli. Internet magazasi super calisiyor. 2 gunde kargoda 2 sonra da elinde. Urunler eksik gelmiyor. Ben cok memnun kaldim. Ozellikle 4-6 ve 6-9 lari hep ordan aldim

Canim ben herseyi int sepete attim ama.esim.beraber magazadan alalim ben o duyguyu yasamak istiyorum.deyince bizimkide 5 yilda zorla olunca onu kirmadim :) en azindan 0-3 ayi onla alalim

Dun annem bir buyuk hastane cikisi birde kucuk hastane cikisi aldi. Mendilide tulbent aldik onu kesip annem kenarlarini yapacak pazen aldik onuda dikecek ayy cok heycanli darisi tum annelere

Kizlar ben söyle renkli farkli bi hastane çıkısi ariyorum 10lu olan ama bulamadim beyaz taban üzerine renklimdegilde capcanli renkleri olan ama kalitelide olsun bu arada tabi bi hastane cikisi. Gören bilen varsa söylesin canlarim

Benimde 4 yasında bi oğlum var sağolsun cok huysuz bende bağırıyorum
Sonucumuz çok şükür temiz cinsiyetimiz de kız yanılma olmaz değil mi hazırlık yapacağım da
yok canim bence olmaz artık büyüdüler bende ufak tefek almaya başladım 5. Ay bitti cok şükür

Kizlar ilk dogduklarinda onluk lazim oluyormus mu?? Yada ne zaman lazim oluyormus?? Eldiven sapka corap aldim ama onluk almadim gereksiz gibi geldi size sorayim dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…