2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim amin insallah :) karma oldu biraz sobeden e bebekten ve lcw den aldim ayy kizlar icin harika seyler var valla aklim onlarda kaldi :)
Bende oralara bakiyim ozaman :) kizlar icin gercekten cokk hos seyler var ..10 nisan da ayrintili var arastirmada onu atlatalim insallah ondan sonra bende baslicam alisverise

Benimde 17 nisan git banada anlat nasil.gecti ve iyimi dr :) ali pekince ozellikle ona yinlendirdi ama bakalim

Bende oralara bakiyim ozaman :) kizlar icin gercekten cokk hos seyler var ..10 nisan da ayrintili var arastirmada onu atlatalim insallah ondan sonra bende baslicam alisverise
Evet lcw 2 li set halinde guzel seyler vardi tavsiye ederim birde penye baddabiyesini cok begendim 30 tlydi aldim benimde agiz mendili bornozu kaldi daha elbise almam :)

Valla yefegi falan herseyi oldu daha kiyafet alamam :) sadece agiz mendili ve carsaf takimi kaldi onuda int alicam muhtemelen baskada birsey almam
Az mi aliyorum cok mu bilmiyorum ama bizim oglan cabuk buyuyor galiba al al bitmiyor dogdugundan bu yana görücem seni neler alacaksin daha. Alt acma da al unutma

Evet lcw 2 li set halinde guzel seyler vardi tavsiye ederim birde penye baddabiyesini cok begendim 30 tlydi aldim benimde agiz mendili bornozu kaldi daha elbise almam :)
Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini

Kızlar iki gündür sırtımın sağ tarafından karnıma kadar ağrı oluyo. Gaz sancısı diyorum ama karnımdan çok sırt kısmımı ağrıtıyo nedir acaba bu ağrı böyle ağrı yaşayan varmı

Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini
Evet bende e bebekte gordum ama avm de bulamadim belki int alirim kuveti falan haziran yada temmuzda alirim.erken daha :) evde yer yok suan :) kardesim soyledi deterjan unuttum oda gecen yil dogum yapmisti ogrenince yazayim canim sana

Şimdi postlara göz attımda 3sene önceki halimi hatırladım :) ikinci gebelik alışveriş noktasında çok rahatmış, bebek arabası, beşik, lohusa kıyafetleri, süt sağma mak. Ve her türlü eşyalar mevcut elimde, oyuncaktan aklına ne gelirseye kadar. Sadece cinsiyet farklı olacağı için dışarıda giydirmek için üç beş parca kıyafet alıcam o kadar, unısex beyaz krem olanları fln giydiricem eskimeden büyüyorlar zaten, bide hediye fln da geliyor, hamilelik de zor geçmiyorsa ikinci gebelik çok hızlı ve rahat geçiyormus gercekten

Güle güle kullansin bebis canim evhamlisin ama benden hizli ciktin ya kiz sen
Seninde güzel haberlerini alalım sende rahat hareket edebil alışverişlere çık. Allah bundan sonrasında yardımcımız olur inşallah hepimiz sağlıkla doğuma gideriz az kaldı çoğu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…