2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür canım. Güzel haberler getirdin . gözün aydın

Aynen canım bende korktuğum için sürekli dktrlara götürüyorum çok fazla sporda yapıyor ama çok iştahlı

Kizlar acil durum.aksam alisverise cikacagim 0-3 ay atlati sifir kolmu alayim yarim kolmu birde 1 tane hastane cikisi annem aliyor 3 tane tulum 1 tane zibin seti var baska neler alayim

Sen neler almistin. Atlet falan aldin mi. Benim 2 lohusa takimi 4 atlet ve 1 korse vardi. Henuz goremedim. Memnun kalirsam 1 lohusa takimi daha alirim
Bende 1 lohusa takimi 1 atlet 1 sutyen birde tayt almistim ama pijama takkmim su pembe gibi olanlardan degil hatirlarsan koyu renkti ve cok begendim ciddi anlamda birde onceden baska siteden almistim normal lohusa takimk ama aynisi bu sitede de var zaten

Kizlar acil durum.aksam alisverise cikacagim 0-3 ay atlati sifir kolmu alayim yarim kolmu birde 1 tane hastane cikisi annem aliyor 3 tane tulum 1 tane zibin seti var baska neler alayim
Anvelop yarim kollu citcitli badi eldiven sapka penye battaniye corap patikli tek alt pijama alabilirsin. Zibin set al 1 tane yetmez. Sicakta her gun banyo yapacak kakasi kusmasi derken gunde 2 veya 3 gun degisecekmis gibi hesap et. 3 veya 4 gunluk adet hazir et bence

Agustos yaz sonu ya acaba sicak olurmu annemlerin evinde olacagim orasi biraz daha serin bahceli falan ben ikisindende alayim bari :)
Ben 0-3 ay 8 tane yarim kollu almisim. Hepsinin altina ayri pijamasi var. 1 tane hastane cikisi 10 lu 1 tabe has.cik 8 li, 2 tane tulum, ayrica 2 tane de zibin takimi var. Iclik dedigimiz ince zibinlardan da 8 tane var oglumdan kalmisti. Ayrica corap agiz bezi eldiven ve sapkalari var

B3nde auri 2 takip sapka onluk eldiven seti aldim 1 tane zibin seti.iz var ben 1 tane hast ciksio alirim 2 zibin seti alt pijama alirim

Yenidoganda sifir kol az bence. Cok sicakta bile yarim kollu citcitli badiyi tek giydirirsin en kotu ihtimal. Ben sifir kol almadim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…