2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet lcw 2 li set halinde guzel seyler vardi tavsiye ederim birde penye baddabiyesini cok begendim 30 tlydi aldim benimde agiz mendili bornozu kaldi daha elbise almam :)
Canim hepsi cok tatli gule gule kullansin pasa. Penye battaniye kac tane aldin. En az 3 tane olsun. Kiyafet kadar cok kirleniyor. Kis icin de daha kalin battaniyeye ihtiyac var. Besik tekstili icin funyabebe ye bak netten. Ben cok begendim. Instagram hesabi da var bana guven verdi. Ordan alacam. Hatta havlusunu da abajuru lambasi kirli torbasi falan hepsini takim yapabiliyorsun ben cok sevdim

Arasan bulunmaz. Ilahi nerden akline gelir boyle seyler. Cok guldum ya

Az mi aliyorum cok mu bilmiyorum ama bizim oglan cabuk buyuyor galiba al al bitmiyor dogdugundan bu yana görücem seni neler alacaksin daha. Alt acma da al unutma

Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini

Eger alt acma ünitesi olacaksa besik takiminin onun ustune bir tane tekstil olan alt acma almak lazim. Ama o da surekli yikanmaz ustune de tek kullanimlik olanlari her alt acma da kullanmak lazim kirlenmesin diye. Alt acma üniten yoksa tek kullanimlik alt acmalar yeterli olur tekstile gerek yok bence.

Seninde güzel haberlerini alalım sende rahat hareket edebil alışverişlere çık. Allah bundan sonrasında yardımcımız olur inşallah hepimiz sağlıkla doğuma gideriz az kaldı çoğu gitti
Sağol bebeğim inşallah hayırlisiyla doğuralim

Hahaha baytarın oğlu geliyor kaçınnn :))
aynen öyld geliyooooorrrrr

Tek düze şeyleri sevmiuorum biraz değisik olsun istiyorum icinde espirisi olsun

2 tane oldu canim olmadi birtane daha alayim Rabbim saglikla kavusturusn bizi insallah ddedigin yerede bakayim

Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini
Ben kizim dogdugundan beri dalan roxi sabun tozu kullaniyorum memnunum. Yumusatici kullanmiyorum kiyafetlerine. Onlukten ziyade bencede o 6 li veya 12 li satilan agiz mendilleri daha kullanisli.

Evet bende e bebekte gordum ama avm de bulamadim belki int alirim kuveti falan haziran yada temmuzda alirim.erken daha :) evde yer yok suan :) kardesim soyledi deterjan unuttum oda gecen yil dogum yapmisti ogrenince yazayim canim sana
Kuvet coook degisik birsey aramiyorsaniz a101 e geliyor donem donem 14_15tl ye gayet saglam ve is goruyor goruyor kizimda aldigim duruyordu onu kullanacagim yine.

Bende ayni durumdayim bakiyorumda hicbirsey lazim degilmis gibi duruyor bugun annemle kizimin kuculenlerini eleyecegiz unisex olanlari alip digeeleruni kardesime verecegim onunda eylul gibi dogumu. Ama tabi ilk kiyafetini yeni alacagim :)

Katlanalilar hosuma godoyor ama cok pahali karar veremeidm daha
İmkanin varsa al tabiki ama imkandan ziyade soylede bir durum var kizim 2-2.5 ayliktan beri bizimle dusta yikandi. Yani bakinca elli tane dogursam yine ucuz yollu is gorsun yeter mantiginda alirim hani zaten cok kullanilmiyor tabi cesaret edebilirseniz dusa :) karar tamamen senin gonlun neyi arzu ederde onu al nacizane tavsiye benimki.

Günaydın canlarımm

Bizim alılverişe hiç cesaretimiz yok
Galiba 27 -28 haftayı bekliycem
O zamanda doğarlarsa da yanımda giydirebilecek vaktim olur mu bilmiyorum belli
Bir zamanı küvezde geçirebilirler
Çok kararsız ama çok ümitliyim
Sağlıkla evlerine gelsinlerde anaları neler alır onlara neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…