2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Üzülme cnaım bende pişmanları bekliycem almak İçin toplu alışverşnyapıcam hepsini birgünde alırım diye 27 28 gibi almayı düşünüyorum bende benimde ailede genetik diye erken Doğum 32 . Hafta çantam hazır olsun istiyorum

Kızlar Trabzon da olana yada önce orda bulunmuş biri varmı aranızda ben perşembe eve dönüyorum alışverişe İstanbul’a gelemiyebilir en yakın Trabzon orayada giderim diye düşünüyorum

Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor? ❤
Günaydın canım çok şükür bende iyiyim uzun süre girmeyince merak ediyor insan :) iyi gidiyor bi sıkıntı yok ayrıntılı ultrasonu atlattık çok şükür. Sizinki ne zaman?

Canim bizim burda hastane cikisi yok oyle takim halinde.. ayni desenin setleri var ben kendim gerekli gordugum parcalari alacamda ondan sordum...
emzirme ve mama birlikte götürürsen lazım olur ilk 2-3 gün süt gelene kadar mama verirsin lazım olur atıyorum kendi sütünü sağarak vermek zorunda kalırsın lazım olur her türlü al bence 2 tane

zaten 6 aydan sonra ek gıda da giricek işin içine 6-9 aylık önlük şart ama küçük de bulunsun

Bende küvet bide ayaklarını olanlardan istiyorum tek olucam hep bide benimde bel problemlerim var sanki onlar daha iyi okur gibi en az 4 ay kullanır ama sonrası @Sabirsiz61 dediği gibi muhtemelen bizle duşa girer
Ayy bilmiyorumki canim ben korkagimda biraz hemen dusa girebilirmiyiz birsey diyemem :) ama katalanabilir cok yer kaplamamasi icin hosuma gidiyor

Botle dusunme canim benim arkadasim.serklajla 38. Haftada dogurdu senin tek.kusurun kendine yatman gerekiyor az kaldi 16 hafta sadece :)

wintersun sen bu ay hesabını güzel yapıyorsun ben muhasebeciyim ama bu mesleği bırakıcam bu ay hafta hesapı yüzünde :) Biz 6 aylık hamileyiz dimi ben artık 6 diyorumda hep:)

wintersun sen bu ay hesabını güzel yapıyorsun ben muhasebeciyim ama bu mesleği bırakıcam bu ay hafta hesapı yüzünde :) Biz 6 aylık hamileyiz dimi ben artık 6 diyorumda hep:)
Bende hep 5. Ayı bitirdik altıdayız diyorum kuzum ama
4hafta 4 hafta kabul etmiyorlar maalesef
En son bir doktor bideosu izlerken 21.5 haftalıken 5. Ayınız bitiyor gibi bişey duydum işime gelmedi kapattımmm
20 yi bitirdik 5 bitti işte dedim yani benim hesaba göre sen 1 hafta sonra 6 yı bitiriyorsun :) hadi hayırlı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…