2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah hepimize şu 7 ayı bir geçsek ondan sonra kolay olur Allah’ın izniyle

Konus konus canim adimi cikardilar oysaki benim sakir sakir kanamam olmustu normaldi bunlar uer agrida ya acildeler ya soyleniyorlar :))
Bak sen bak dedikodu yapiyor arkamizdan 4 haftadir evdeyim kiz dr falan gitmedim agrimda var ama pis baytarla benim sipa totomun üstune oturtmuyorlar ondan oluyorum

İcıme doguyor sen 32 veya 34. Haftalari gòreceksin insallah
inşallah canım şu an kendime o kadar güvenim yok
Serklajlı olan arkadaşların olduğu bir grup var
Herkes ilk önce 28 hedeflemiş geçenler hadi bir hafta daha bir hafta daha şeklinde sayıyorlar bende yaklaşınca kendimde güç bulucam sanırım

Bak sen bak dedikodu yapiyor arkamizdan 4 haftadir evdeyim kiz dr falan gitmedim agrimda var ama pis baytarla benim sipa totomun üstune oturtmuyorlar ondan oluyorum
Hahahah hic bilem arkadan konusmuyoruz etiket bilem yapiyoruz idrar yolu enfesiyonu grip oksuruk burun tikanmasi boyun tutulmasi 20 gundur hem cekiyorum hem ise gidiyorum ve gikimi cikaramiyorum cunku guclu bunyeme alistirmisim adamlari neyseki duzeldim sukur

Sarkan ve eksik gunlerdne dolayi canim gun hesabi en guzeli :) 129 gun kala 5. Ay dolmus oluyor 6 ya giriyoruz :)

Tam nasıl hesaplıyorsun onu? Mesela benim 22+6 bugün
Canim sen 5. Ayi doldurip 6. Aydan 4 gun almaya baslamissin yani 6. Ayindasin bebegim ay hesaplarken haftadan cikip gune donemmeiz gereken her ay 30 gun kabul ediliyor 22×7 uzerine 6 gun ekleyip 30 a boldugumuzde mevcut ayin cikiyor

Oyle pis konsuurum :) ben evde olsam senden beter olurum emin ol benim ise gittigom icin aklima bisi gelmiyor :)

Canim sen 5. Ayi doldurip 6. Aydan 4 gun almaya baslamissin yani 6. Ayindasin bebegim ay hesaplarken haftadan cikip gune donemmeiz gereken her ay 30 gun kabul ediliyor 22×7 uzerine 6 gun ekleyip 30 a boldugumuzde mevcut ayin cikiyor
Sen bu işin matematik profösörü olmuşsun :)soranlara 6aylık mı demek lazım. Yoksa, insan doldurduğu yaştadır diyip 5 aylık mı?

Korkma inşallah rabbim zeval vermesin bilmiyorum ama benim içime öyle doğuyor inşallah da en kötü 32. Haftayı görürsün

Maşallah canım benim ki tembellikten birazda iki dk dolansam heryerim ağrıyor işleyen denir pas tutmaz hesabı

Benimde aklım sürekli karnımda birde dra gitsem kanama alanın kalmamışnderse bende rahat edicem inşallah
Amin insallah canim benim gecmis sukur seninde gecer insallah ben dr a 18 . Haftadan itibaren kahve leke gitti dedim ozaman yukari cikmistir dedi ki benim cocuk yukari cikti ben rahat ettim asagida cocuk gercekten zor bazen asagida oluyor kasiklarim cok agriyor

Burde su rahim uzunlugu varya o alttan belli olur karindan dogru sonuc vermez dedi ama pozisyon onemli bunda dedi benimki yan oldugu icin oyle bir risk olamaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…