2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İste isino kısmında cesaret lazim herkesin yapisibir degil misal ben kuvetin uzerine hic ortusunu gerip onda yikamadim hep dedigin gibi bir koluma koyup yikadim cocuk sayisiylada alakasi yok ikinci ucincu cocugunda bile bunu yapamayan var annelik icgudusu korkuyorlar. Ama bence gereksiz cok cok vermek dusta yikanmanin tadi apayri :)

Canim bend3 bu ay elbisleleri hallettim.mayista elektirikli gogus pompasi alacagim insalalh hazirandan sonra besik alirsak puset yada araba aliriz boylelikle konuyu kapatiriz :)
Değilmi?! Elbise yani şimdi bile az çok idare edecek kadar var artık. Sonra da alınır, ara sıra indirimlerde alınır ve s. Adamı bir de öyle soyayım pahalı görünce kıymetli çocuk olsun

Kizlar size bisi diycem malum biz esimle 6 aydir iliskiyi bitirdik once tup bebek sonra risk gece ruyamda esimle birlikte oluyordum kaltigimda kasilmistim yani bildigin gercek gibiydi simdide lasiklarimda agri oluyor ara ara bir sorun olmaz demi

Kizlar size bisi diycem malum biz esimle 6 aydir iliskiyi bitirdik once tup bebek sonra risk gece ruyamda esimle birlikte oluyordum kaltigimda kasilmistim yani bildigin gercek gibiydi simdide lasiklarimda agri oluyor ara ara bir sorun olmaz demi
Kasılmalardan oluyor o canım, bişey olmaz. Ben de bir aydan fazladır artık oyuna da getiremiyorum.. Yapıştıkca kaçıyor balkona ,benden korkar oldu

Kızlar sizin bebek hareketleriniz günde ne sıklıkla oluyor? Ayaktaykende hissediyormusunuz? Benimki genelde yan yatınca hareketleniyor.

Selam kızlar herkes iyidir umarım :) Dün gece ilk defa tekmesini hissettim kızımın. Babası da elini koyunca o da hissetti. İkimiz de ne yapacağımızı şaşırdık tutamadım kendimi ağladım. Çok başka bir duyguymuş allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Selam kizlar iyi hafta sonlari dun ayrintiliya girdik sukur hersey yolunda gelisimi sagligi yerinde dedi surekli konusur gibi agzini acip kapatiyodu cok tatliydi izmitte olupta ayrintilisini yaptirmayan varsa muaynaneyi kesinlikle tavsiye ederim dr sevil bas 1 saat surdu toplam 200 tl de ucretiydi

Olmaz canım ne yapacan harmanlar işte oy kıyamam kuzuma ya işte olmayınca rüyalara giriyor ben olduğu halde görüyorum rüyalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…